Καλημέρα....
τί ήθελα να επιστρέψω δουλιά μου λέτε? Με το που πάτησα το πόδι μου ξεκίνησε η μουρμούρα. Αμμα πια την έχω βαρεθεί.......
Printable View
Καλημέρα....
τί ήθελα να επιστρέψω δουλιά μου λέτε? Με το που πάτησα το πόδι μου ξεκίνησε η μουρμούρα. Αμμα πια την έχω βαρεθεί.......
Καλησπερούδια από μια μουντή και φθινοπωρινή Θεσσαλονίκη!
Είπα να κοιμηθώ μόνο με πάπλωμα και χοντρή κουβέρτα καθώς άνοιξη και καλά,
αλλά με βλέπω να βάζω πάλι δεύτερο πάπλωμα για να στανιάρω να κοιμηθώ!
Σήμερα έχω να κάνω άθροιση ενός έτους αποδείξεων!Τρελά γλέντια!Και πρέπει να κοιτώ
και ημερομηνίες γιατί από κεκτημένη ταχύτητα τον Ιανουάριο του 2011 συνέχισα να βάζω αποδείξεις
στο ίδιο κουτί.Τέλος πάντων...Δεν παραπονιέμαι,μην ισχυροποιήσω τη βρώμα πως είμαι γκρινιάρα...
Πέρισυ τέτοια ώρα ήμουν χειρουργείο για sleeve.Ένας χρόνος πέρασε κι ανάμεικτα τα συναισθήματα.
Πάντως η πείνα όλο και μεγαλώνει...Ποτέ δε μου κόπηκε,αλλά ο κορεσμός ερχόταν με λιγότερες μπουκιές.
Τώρα η προσπάθεια πρέπει να γίνει υπερπροσπάθεια.Να περάσει το γόνατο και ν'αρχίσω διάδρομο γιατί δεν ασκούμαι καθόλου,
είναι η αλήθεια.Και νερό να πίνω,που ακόμα το αποφεύγω κι ίσως να μπω και πάλι κάπως σε διαδικασία διατροφής.
Δε νομίζω να γίνεται αλλιώς.Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξω σε σχέση με ό,τι ήδη κάνω.Τέρμα οι αρνητικές σκέψεις
πως δε θα δω διψήφιο,πως όλα πάντα πάνε στραβά μ'εμένα και τα συναφή...Θέλω να χάσω κάπου 50 κιλά.Για να δούμε...
Να έχουμε μια υπέροχη μέρα,όπου κι αν βρισκόμαστε,όπως κι αν επιλέξουμε να την περάσουμε...
Καλή δύναμη σε όσους καλούνται να διαχειριστούν δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία τους...
Ας εστιάσουμε στη θετική όψη του νομίσματος.Σε μια εποχή που οι δουλειές είναι δυσεύρετες
και τα οικονομικά περιορισμένα,δε νομίζω πως βοηθάμε τον εαυτό μας με αρνητικά συναισθήματα.
Βάζουμε στο κατά δύναμιν όρια στους άλλους,ώστε να προστατέψουμε τη σφαίρα ελευθερίας μας
και συντονιζόμαστε στα θετικά για ν'αντλήσουμε δύναμη.Σίγουρα στην πράξη είναι αλλιώς απ'ό,τι στη θεωρία,
ωστόσο καλό είναι οσο δεν μπορούμε για τους Χ λόγους ν'αλλάξουμε κάτι,να βρούμε τρόπο να το διαχειριστούμε
με το μικρότερο δυνατό κόστος.Αυτό λέγεται επιβίωση.Βέβαια στόχος σημαντικότερος είναι η ποιότητα ζωής!Μας την εύχομαι!
Ευχαριστώ τη μικρή ʼβα για την αφιέρωση της πρόσφατης της ανακάλυψης!Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις,αθώο μου πλάσμα!
Τα φιλιά μου σε όλους!Να μου σας προσέχετε!
Πριγκίπισσα μου,πολύ σε σκέφτομαι τελευταία...Μου είσαι καλά;
Το μωράκι μας;Μήπως μάθαμε αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;Μου έλειψες...
Nαταλίτσα μου, εδω...
Χριστός Ανέστη και χρονια πολλά σ'όλους.
Εδώ ειμαι Ναταλία μου...λιγο ζορισμενη με τις ορμονες της εγκυμοσύνης, λιγο με την εφηβεία της κόρης ...που δυστυχως ειμαστε στην αρχη και με περιμενει μεγαλοοοοοοοοοοο ζορι. Που εισαι tidekpe μου με τις φοβερες σου καταχωρησεις οταν αντιμετωπιζες την εφηβεία της μεγάλης σου
Γενικά προσπαθω να ανεβω ψυχολογικα...να βλεπω το ποτηρι μισογεματο. Προσπαθώ
Του μωρού δεν έχω δει ακομα φυλο αλλα νομιζω οτι τωρα πια δε θελω να το μαθω. Ασε να εχουμε την περιεργεια μεχρι τη γεννηση. Φιλάκια προς το παρον γιατι ειμαι στη δουλεια . Φιλια σε όλες σας
Καλημέρα πριγκίπισσα μου και υπόλοιπε Βιταμπελόκοσμε!
Μου αρέσει που θα είναι kinder έκπληξη το φύλο του μωρού,εκεί στις μεγάλες συστάσεις!
Δύσκολη η εφηβεία όντως,αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν οι ισορροπίες με τη μεγάλη άφιξη.
Εγώ,που είχα 9 χρόνια διαφορά με τον μικρό μου αδερφό ένιωθα πολύ σπουδαία ως μικρή του μανούλα.
Κάνε εσύ τις θετικές σου σκέψεις κι είμαι σίγουρη πως έχεις μεγαλώσει υπέροχα τα δύο σου παιδάκια
και θα αγκαλιάσετε όλοι πολύ στοργικά το νέο μέλος,που θα φέρει φρέσκο αέρα στο σπιτικό σας!
Προσπάθησε να είσαι κατά το δυνατόν ήρεμη εντωμεταξύ για να'χει ένα γαλήνιο περιβάλλον το καλό μας!
Στέλνω τα βιαστικά φιλιά μου σε όλη την παρέα και ντύνομαι για μια μικρή εξόρμηση!Κάποια σπουδαία ύπαρξη
γεννήθηκε σήμερα κι έχουμε να μετρήσουμε κεράκια!Να περνάτε όμορφα ό,τι κι αν κάνετε!Φιλάκιααααααααα
Τις καλημέρες μου και τα χρονια πολλά σε όλες τις κοριτσάρες !!!
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες από κοντά και πέρασα πολύ όμορφα και ανυπομονώ να ξναβρεθούμε!!
Ναταλία μου σιγά μη σου φερνα τον Κωνσταντίνο μου! Μετα την θεϊκή ατάκα δεν θα το διακηνδυνευα!!!!:P(θα έψαχνα να βρω το γιο μου στη θεσ/κη)
Και την επομενη φορά κανονιστε να πάμε σε παιδοτοπο που θα κλεινει μετά τις 12 γιατι το μεταμεσονυκτιο το χουμε άνετα!!!!
Κουκλόκουκλες, εχω πολλές δουλειες λογω της ετοιμασίας για το γαμο (ξέρετε, των πριγκιπικών) και δεν προλαβαινω...
επίσης, εχει χαλασει αυτο το βρωμοππλήκτρο του τονου και σβηνογραφω συνεχώς μέχρι να το πετυχω...χωρις τονους;;;;δυσκολεύομαι η υποκόντρια!!!
Καλη μου εγγυμονουσα, κουράγιο με την εφηβεια...μάλλον γεννάται κάτι πιο ώριμο, σταθερό, ήρεμο μετα...νομίζω.
Φιλιά σε ολες...
Καλημέρα κι απο εμένα και χρόνια πολλά σε όλες σας..
έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε, ενημέρωσε και η Ναταλία ότι έκανα τελικά την επεμβασούλα και ευτυχώς όλα πήγαν καλά..
το μόνο που με στεναχώρησε ήταν που τελικά δεν μπόρεσα να βρεθώ στην συνάντηση με τα κορίτσια και την αρχηγό εκ βορείου ελλάδος, μπήκα στο τόπικ και είχα ήδη διαβάσει τον τόπο συνάντησης ο οποίος όμως ήταν πολύ μακριά για μένα μένω Πειραιά και μόλις λίγες μέρες μετά την επέμβαση ήταν αδύνατον να οδηγήσω έστω και μισή ώρα να ανέβω Χαλάνδρι, όσο για το τηλεφώνημα της Ναταλί επειδή είμαι και ξεχασιάρα με το κινητό μου το είδα την άλλη ημέρα οπότε πλέον ήταν αργά,..
sorry Ναταλία μου .....αλλά μην ανησυχείς οι μεγάλες αγάπες δεν χάνονται θα συναντηθούμε...
κατά τάλλα τα νέα μου ήδη τα μάθατε, έκανα μία γυναικολογική επέμβαση καισαρική δηλ. είχα μεγάλο πρόβλημα με υνομοιώματα τα οποία τα αφαίρεσα τελικά, πριν την επέμβαση είχα πέσει σε μία χ,ψ κατάθληψη μην με ρωτήσετε γιατί φοβάμαι τα χειρουργεία, φοβόμουν την βιοψία γενικά φοβόμουνα...αλλά ευτυχώς όλα καλά..
τώρα αρχίζω και συνέρχομαι σιγά σιγά από βδομάδα θα ξεκινήσω και δουλειά και θα τα λέμε καλύτερα..
όσο για κιλά ήμουν τέσσερις μέρες με χαμομήλι...και μετά το στομάχι μου δεν μπορύσε να δεχτεί και πολύ φαγητό δεν ξέρω δεν έχω ζυγιστεί, πέρασα καλά το πάσχα ήρεμα, κοιμήθηκα ξεκουράστηκα ..
πριγκίπισσα της κρήτης να σου ευχηθώ ένα γερό μωράκι, και καλή αντοχή με την εφηβεία της κόρης, μην αγχώνεσαι φιλενάδα παίρνε τα χαλαρά όλα και θα περάσουν άστην να κάνει την επανάσταση της, μετά θα έρθει στα ίσα της..
αλαλουμάκι αλήθεια πόσο παίρνει επίσκεψη ο διαιτολόγος σου (Ο Ξέ....ς) για πές πως πάει????
πωλινάκι ,τάιντ και όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια την καλημέρα μου την αγάπη μου και τις ευχές μου να είστε πάντα καλά εσείς και αυτοί που αγαπάτε, να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ.
Μια βιαστική καλησπέρα,καθώς είμαι εκτός πόλης και μπαίνω από ξένο υπολογιστή.
Σιδερένιο Αννεζινέλι,αλλά μόνο στην Τσιμισκή θα λάβεις το συγχωροχάρτι σου!Κανόνισε!
Φιλάκια σε υποΚόντριους και μη κι ευχές για ένα υπέροχο Παρασκευοσαββατοκύριακο!
Καλησπέρα και από μένα!!!!!
Πάλι από ξένο υπολογιστή μπαίνεις Ναταλάκι μου? Να υποθέσω ότι είναι και κλεφτά? χαχαχα
Λοιπόν έχω να σας κάνω 2 ανακοινωσεις!!!
1. Το Πωλινάκι σας βρήκε δουλιά!!!!! Δευτέρα πρωί πρωί θα υποβάλω την παραίτησή μου!!!!
2. Σήμερα φεύγω με τον μεγάλο καλό μου (ετών 33) και τον μικρό καλό μου (ετών 2 και κάτι ψιλά) για Παρασκευοσαββατοκυρίακο εκδρομούλα στο βουνό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλακια πολλα πολλα!!!!
polinaki, καλη εκδρομούλα.... :) να περάσεις καλά..! να αναναιωθείτε :D
Polinaki συγχαρητήρια για τη νέα θέση εργασίας!!! Μπράβο!
Τόσο εύκολη είναι η εύρεση εργασίας στην Κύπρο;
Γράψε μας περισσότερα από βδομάδα.
Καλά να περάσεις στο βουνό με τους άντρες σου!
Καλά να περάσουμε όλοι μας!:smirk:
Σας ευχαριστώ πολύ Σίσι και Αγγελική μου.
αγγελική δεν είναι τόσο εύκολη η εύρεση εργασίας, απλά στο δικό μου επάγγελμα υπάρχει ζήτηση για άτομα με πείρα. Και οι πιο πολλοί είναι άπειροι. εμένα μου έτοιχε στην κατάλληλη στιγμή η κατάλληλη θέση!!!!
Mια μουντή,ψιλόβροχη πρωτομαγιάτικη καλημέρα από την Κατερίνη.
Βαριά κάπως η διάθεση,καθώς ξενύχτησα με τον Φραγκούλη κι 7 το πρωί
ξυπνώ από βάβαρο τηλεφώνημα,που ήθελε πληροφορίες για τα δρομολόγια
του ΚΤΕΛ για Βέροια(κι ούτε μια συγνώμη)...Μετά στριφογύριζα και μόλις πήγα
να ξανακοιμηθώ,γύρισε ο μπαμπάς από εκκλησία καθώς δεν αισθανόταν καλά...
Τον βοήθησα ν' αλλάξει,να πάρει χάπια και κάθομαι δίπλα μήπως κάτι χρειαστεί
να τον ακούσω,που είναι αδύναμη η φωνή του και δε φτάνει μέχρι το δωμάτιο μου.
Ακόμα δυσκολεύομαι να συνηθίσω την αλλαγή του σε έναν ανήμπορο άνθρωπο.
Πόσα πολλά μικρά βηματάκια χρειάζεται για να πάρει μια στροφή,πόση δυσκολία
κρύβει ένα κούμπωμα,πόση ισορροπία ακροβάτη χρειάζεται ένα παντελόνι για να μπει...
Τελευταία έχουμε και εντονότερες παρενέργειες από τις χημειοθεραπείες.
Ήταν πολύ καλή για να'ναι αληθινή η κάποια εξάντληση κι αδυναμία,που είχαμε...
Με αυτά και μ'αυτά δεν έχω όρεξη για τραπέζια και φασαρίες...Αρκετά "διασκεδάσαμε"
τις προηγούμενες μέρες...Ακόμα είμαι μελαγχολική απ' το προχθεσινό αφιέρωμα στο Ρασούλη
και τον Παπάζογλου,που κάναμε..."Δε θέλω να'μαστε ούτε φίλοι ούτε εχθροί,θέλω να μη θυμάμαι..."
κι από την άλλη,"όλα σε θυμίζουν,απλά κι αγαπημένα..."Εκεί που νιώθεις πως τα'χεις κάπως τακτοποιημένα
μέσα σου,έρχεται μια μελωδία αγκαζέ μ'έναν στίχο και σου σκαλίζουν τα συρτάρια των καταχωνιασμένων
αναμνήσεων,εκείνων που περήφανα προσπερνούσες χωρίς καν κλεφτή ματιά,πανηγυρίζοντας τη λύτρωση σου...
Τα τηλέφωνα ήδη χτυπούν.Θα μαζευτούν οι φίλοι μου σ'ένα κτήμα..."Πρωτομαγιά με το σουγιά χαράξαν το φεγγίτη..."
Κλείνω γιατί αρκετά βαραίνω κι εδώ το κλίμα...Ελπίζω ν'απολαμβάνετε τη μέρα στο μέγιστο δυνατό!
Ψάχνει ο Μάνος το κορίτσι που αγαπά,το ψάχνω κι εγώ...τον εαυτό μου...Τέλος πάντων...Καλό μας μήνα!
--->ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ
Καλό μας μηνα...Ναταλάκι κακοκεφο και στεναχωρημενο!
Πράγματι είναι δύσκολο να συνηθισουμε τη φθορά και μάλιστα για άτομα που φάνταζαν στα ματια μας οι γιγαντες του κοσμου.<ξέρω, ξερω είμαστε μεγαλα παιδια για τετοια πλέον αλλά για τους δικούς μας είμαστε παντα τα παιδιά τους και αυτοι οι γιγαντες μας>Όντως, μονο θλιψη μπορούν να προκαλουν οταν απλες καθημερινες κινησεις γίνονται με τόσο κόπο και ψυχολογική φθορα. Όμως καπου εδώ δεν είναι η στιγμη που η νεράιδα κουναει το ραβδι της και οι γίγαντες γινονται παιδιά και τα παιδιά γιγαντες;Κάπου εδω δεν τους πιανουμε τρυφερα απο το μπρατσο πορπαθωντας να προσαρμοστουμε κι εμεις στα νεα γιαγαντιαία δεδομένα; Καπου εδω ειναι που φοράμε το καθησυχαστικο μας χαμόγελο ενώ, κατα βάθος, τρεμουμε για το νέο ρολο και αναπολουμε εκείνο το χαρακτηριστικό αρωμα που ανέδιδαν τα σκεπασματά μας οταν χωνόμαστε στα παιδικά μας κρεβατια...
Σας φιλώ με την ευχη να δωσουμε στα παιδιά μας τουλάχσιτον την αίσθηση ασφαλειας που μας πρόσφεραν οι δικοι μας...
δυσευρετο πραγμα η ασφαλεια στις μερες μας!
καλο μηνα!