το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
Καλημερα κοριτσακια μου,αν και νιωθω παρα πολλααααααααααααα κιλα μπροστα σε εσας (οχι οτι δεν ειμαι δηλαδη)ειπα κι εγω να τα γραψω.Ξεκινησα ατκινς την Δευτερα και μαλλον ημουνα πολυ τυχερη γιατι ξεκινησα 147,9,εχθες ημουνα 144,6 και σημερα 143,7,ελπιζω να μην σας ενοχλει το τοσοοοο μεγαλο νουμερο μου:spin:φιλια πολλα!!!
καλημέρα! 76.400 σημερα..+200γρ απο χτες αλλα δεν αγχώνομαι ολα καλα!:love:
σταθερα 82.7 σημερα
...δεύτερη βδομάδα...
05/05 54.5 σταθερά, αλλά λιγότεροι πόντοι :thumbup: οπότε με καλύπτει!
54.6 σημερα. αντε σιγα σιγα να φτασω το 54
Γεια σας! Σημερα σταθερη στα 77,1!
...Πολύ "σταθερότητα" βρε παιδιά...! :tumble: κάποιος ας κάνει την αρχή προς τα κάτω!!!
Ειμαστε εδω να αλληλοβοηθησουμε ^_^, ειτε ειναι 5 κιλα ειτε ειναι 1005 κιλα. Χαιρομαστε (μιλαω πλυθηντικο γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει ατομο στο φορυμ που δεν θα χαιρεται) οταν βλεπουμε ατομα που προοδευουν. Μη μας ντρεπεσαι, ειμαστε πανω κατω μικροοικογενεια, με τις συμβουλες μας, τις διαμαχες μας, τις παρεξηγησεις και μικροτσακομους μας. Σ'αγαπαμε οπως και να εισαι =D (και εγω ακομα πιο πολυ αν τυχει και μου πεις τιποτα αριθμους του λοττο που να κερδισουν.. θελω να παρω μια καρεκλα μασαααααζ!!! >_< , ειναι ακριβες οι ατιμες!)Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
Καλημερα κοριτσακια μου,αν και νιωθω παρα πολλααααααααααααα κιλα μπροστα σε εσας (οχι οτι δεν ειμαι δηλαδη)ειπα κι εγω να τα γραψω.Ξεκινησα ατκινς την Δευτερα και μαλλον ημουνα πολυ τυχερη γιατι ξεκινησα 147,9,εχθες ημουνα 144,6 και σημερα 143,7,ελπιζω να μην σας ενοχλει το τοσοοοο μεγαλο νουμερο μου:spin:φιλια πολλα!!!
Ακομα 49 αλλα μαζευεται το δερμα, ενα τζιν που πηρα τη περασμενη βδομαδα στενο, ψηλοσακουλιαζει.
Δευτερη μερα (νομιζω) ατκινς, χωρις κετοση ακομα.
Είναι τεράστιο λάθος το καθημερινό ζύγισμα...Μια φορά την εβδομάδα ζυγιζόμαστε, κατά προτίμηση, πρωί πρωί, μετά το ξύπνηνα και αφού έχουμε πάει τουαλέτα...Θα μου πείτε, φυσικά, ότι δεν σας λέω κάτι καινούριο...κι εγώ, θα σας απαντήσω με ερώτηση..."γιατί, τότε, το κάνετε?"...Όχι τίποτα άλλο, αλλά αγχώνεστε χωρίς λόγο κι αιτία και το άγχος είναι πολύ κακός σύμβουλος όσο καιρό κάνουμε δίαιτα...:yes:
...:thumbup:Σωστά...μια "κακιά" συνήθεια που πρέπει να κοπεί...θα κοπεί όμως...?Quote:
Originally posted by Yiannis
Είναι τεράστιο λάθος το καθημερινό ζύγισμα...Μια φορά την εβδομάδα ζυγιζόμαστε, κατά προτίμηση, πρωί πρωί, μετά το ξύπνηνα και αφού έχουμε πάει τουαλέτα...Θα μου πείτε, φυσικά, ότι δεν σας λέω κάτι καινούριο...κι εγώ, θα σας απαντήσω με ερώτηση..."γιατί, τότε, το κάνετε?"...Όχι τίποτα άλλο, αλλά αγχώνεστε χωρίς λόγο κι αιτία και το άγχος είναι πολύ κακός σύμβουλος όσο καιρό κάνουμε δίαιτα...:yes:
θα το σταματαγα, αλλα αγχωνομαι. Χρειαζομαι βεβαιωση οτι δεν εκανα κατι λαθος τη προηγουμενη αλλιως με πιανει παρανοια.Quote:
Originally posted by Yiannis
Πιο πολυ κοιταζω για να ξερω οτι δεν ξεφυγα και εχω ακομα τον ελεγχο.
Κι εγω το ξερω οτι δεν ειναι ενδεικτικο το καθημερινο ζυγισμα, αλλα οποτε δεν το κανω και το αφηνω για μια φορα την εβδομαδα καπου χανω τον ελεγχο! Γιατι να ειμαστε τοσο απολυτοι? Οτι ταιριαζει στον καθενα βρε παιδια!
Σημερα 76,7 και καλο Σαββατοκυριακο!
79.7