Έκπτωτη Φτουτάτη βλέπω βαρέως έχετε πάρει την απομάκρυνση σας από τα αξιώματα!
Να και μια άλλη γριά που καλόμαθε στα σύκα :lol:
Printable View
Έκπτωτη Φτουτάτη βλέπω βαρέως έχετε πάρει την απομάκρυνση σας από τα αξιώματα!
Να και μια άλλη γριά που καλόμαθε στα σύκα :lol:
Ελένη είχες προλάβει να διαβάσεις αυτά που σου έγραψα για την αλλεργία και τις ρινικές πλύσεις με ορό;
Eli μου τόσο καιρό άνεργη ξεσυνήθισα! Κι όταν ξυπνάω πρωί για να κάνω αγγαρείες είναι ακόμα χειρότερα, τουλάχιστον αν ξυπνούσα για να πάω στη δουλειά μου θα έβριζα λιγότερο το ξυπνητήρι! :lol:
Εγώ Τζίνα μου προσπαθώ να κρατιέμαι σε φόρμα και ετοιμότητα :lol:
Και τώρα που δεν δουλεύω σηκώνομαι γύρω στις 9 το πρωί για να μην χαλάσω το βιολογικό μου ρολόι. ʼσε που ούτως ή άλλως μου αρέσει να ζω την μέρα από το πρωί. Σήμερα δε που ξύπνησα από τις 7.30 και περίμενα να σέρνομαι μιας και το ΣΚ ξεπατώθηκα ήμουν μέσα στην ενέργεια! Τι να πω μάλλον έχω μαζέψει πολύ ξεκούραση :lol:
Από τι βλέπω όχι συνεδρίαση δεν θα έχουμε σήμερα αλλά ούτε καν την ελάχιστη προσέλευση...
Φιλάκια.
Ναι ελλη τα διαβασα ομως σημερα ειχα βγει το πρωι βολτα και με ειχε πιασει και φαγουρα απο τη γυρη απο τα πευκα οποτε ηπια το φαρμακακι μου και ετσι σταματησα να ξυνομαι.
Καλό βράδυ κορίτσια μου τότε και καλή ξεκούραση. Θα τα πούμε αύριο με το καλό :). Καλές ξάπλες! Και εγώ θα μείνω για λίγο ακόμη και μετά θα πάω να ξαπλάρω και εγώ...
Λοιπόν για να δούμε πόσες είμαστε για τη ΓΣ μας! Πόσες είναι εδώ και θα συμμετέχουν στη συνεδρίαση;
Δυστυχώς Αστεροσκονίτσα μου δεν βλέπω κόσμο να μαζεύεται. Μόνες μας μείναμε! :lol:
H Τζίνα και η Λίλα πήγαν να ξαπλώσουν, η ʼβα παλεύει με την έλλειψη τσιγάρου και φαντάζομαι θα κάλεσε ενισχύσεις στο σπίτι για να μην πάει να πάρει κάνα πακέτο, η πρώην Φτουτάτη πέρασε περαστική μόνο, όσο για τους υπόλοιπους δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής!
Μάλλον η Φτουτάτη μας ξεπάτωσε όλες και δεν κουνιέται δάχτυλο! :lol:
παρούσα!
Βρε βρε.... κοίτα να δεις που οι ξενύχτισες πήγαν για ύπνο νωρίς και ο χουζούρης έσκασε μύτη! Κορίτσια ντροπή!!!
Καλησπέρα αγαπημένη μου ΜακΓιωτ! Πως νιώθεις σήμερα γλυκιά μου; Όλα καλά;
Σήμερα δεν είχα χρόνο για ενδοσκοπήσεις, είχα σχολείο-σύσφιξη-εργασία και χαρά μέχρι και πριν λίγο, οπότε πέρασε ανώδυνα η μέρα!
Αύριο προβλέπονται τα ίδια αλλά αντί για σύσφιξη έχω βάλει μανικιούρ, μην ανέβω Θεσσαλονίκη χωρίς να είναι τα νύχια μου στην τρίχα! Θα κάνω πρώτη φορά μόνιμο!
Ωωωω κοκονιές!!! Μπράβο Γιωτάκι μου άμα περιποιείσαι ανεβαίνει και η διάθεση ;)
εε που και που , τη βρίσκω να κάνω χέρια-πόδια κτλ.
Ε, κορίτσια που ψάχνετε για δουλειά, πως σας φαίνετε? :lol:
Εεε δεν σε έπιασα ΜακΓιωτ μου :duh:
Γαμωτο εχω δυσανεξια στη λακτοζη αλλιως θα πηγαινα.
άραγε θα εμφανιστούν πολλοί επίσημοι την Κυριακή στην παρέλαση? θα διακινδυνεύσουν τη γιουχα και τα γιαούρτια? Θα μου πεις ο ένας ήθελε να γίνει αρχηγός του πιο αποτυχημένου κόμματος και ο άλλος πρωθυπουργός της χώρας μας που είναι υπό κατάρρευση, μιλάμε για μαζόχες!
αστειάκι Ελάκι, στην βλακοχώρα μας , οι μόνες κενές θέσεις εργασίας πια είναι αυτές των πρώην επισήμων και καρεκλοκενταύρων που δεν τις θέλει κανείς!
Ααα δεν είχα δει τη φωτο :lol:
Χμμμ βασικά είναι επικίνδυνο το επάγγελμα αυτό στις μέρες μας... άντε τα γιαούρτια, τα αυγά και τις ντομάτες τις παίρνουμε στο σπίτι αλλά αν μας πετάξουν καμιά μολότοφ τι κάνουμε οεο;;; ʼσε δεν είμαι τόσο ριψοκίνδυνη πια, οι μέρες του κασκαντέρ για εμένα έχουν τελειώσει :lol:
Λοιπόν όμορφες...
Μιας και δεν υπάρχει απαρτία και είναι όλες κουρασμένες και μιας και η πρώην δε μπορεί να δεχτεί με τίποτα το γεγονός ότι είναι πρώην και ζει μόνο για να αυτοαποκαλείται "η μεγαλειότητά μου" λέω να πααγώσω την εβδομάδα μου. Είναι ήδη Δευτέρα και ο σκοπός ήταν να κάνουμε κάτι διαφορετικό μέσα στη βδομάδα, που θα τπ συναποφασίσουμε. Εφόσον δεν υπάρχει διάθεση αλλά κι εγώ από αστερόσκονη έγινα "ακατανόμαστη" για την πρώην, λέω πως ΄΄ετσι δε γίνεται αλλαγή...
Θέλει εξουσία; Της βγαίνει όλη η κακία; Ας έρθει να παραλάβει τα κουρασμένα παλλικάρια του τόπικ που αντί να είναι εδώ για τη ΓΣ κοιμούνται και ας τους στέλνει τουρτίτσες. Μιά χαρά είναι και αυτό.
Σας χαιρετώ!
ελάκι, αστείο ήταν, ελπίζω να μην το πήρες λαθος..
Ζητώ παρέμβαση άμεσα! Καλέ τι παρεξηγισιές είναι τούτες;;;;;; Και στο κάτω κάτω εγώ και η Γιώτα που είμαστε εδώ τι κάνουμε, μπρίκια κολλάμε;;; Εεεε για γύρνα πίσω και αναθεώρησε αρχηγέ!
Κι εγώ εδώ είμαι!Καταϊδρωμένη,ωστόσο εδώ!
όχι βρε χαζούλα! :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
ελάκι, αστείο ήταν, ελπίζω να μην το πήρες λαθος..
Απλά όταν είδα το ποστ σου στην αρχή δεν είχε την εικόνα και δεν έπιανα προφανώς το νόημα των γραφομενων σου ;)
ʼσε και άλλη είναι η παρεξηγημένη... καλέ Αστερόσκονη πλάκα μας κάνεις; Τι μούτρα είναι τούτα καλέ;
αστεροκόριτσο μας, γιατί μουτρώνεις βρε?
Ελα να φτιάξουμε εμείς φατρία και άσε τις άλλες να ξεκουραστούν, θα έρθουν αύριο ορεξάτες!
Επιτέλους η παρέμβαση ουφ!Quote:
Originally posted by NADINE
Κι εγώ εδώ είμαι!Καταιδρωμένη,ωστόσο εδώ!
Καλησπέρα σας !!!!!Αστεροσκονη καλή θητεία σου ευχομαι!!!!! Γιωτουλίνι χαίρομαι που σήμερα ξημέρωσε μια πιο όμορφη μέρα για εσένα!!!!!Λιλάκο περαστικά σου κ καλοφαγωτα τα κουλουράκια σου!!!!!Ελλάκι μου μπράβο κ σε εσένα άσπρος σήφουνας μου έγινες!!!!!Γλαυκη μου πάντα σκέφτεσαι τους άλλους ,είσαι πολύ γλυκιά!!!!!Αβάκι μου κουράγιο!!!!!Τζινάκι καληνύχτα σου !!!!! Ναταλακι που είσαι?Εγώ πάντως είμαι χάλια κ σωματικά κ ψυχολογικά!
Όχι όμορφες, δε μουτρώνω φυσικά!!!!!
Απλώς λέω ότι καλύτερα να παγώσουμε λίγο τα σχέδια προκειμένου να μιλήσει η λαική βούληση....Η ανάπτυξη το αστερόκοσμου πρέπει να γίνει με τη συννεργασία όλων...Και ακόμα και αν η πρώην δε συμμετέχει, θα έπρεπε να έιναι οι άλλες εδώ! Εμείς αλλάξαμε την ώρα για να είναι όλες παρούσες!
Τι εγινε γιωτακι τι επαθες?
Αχ η όρεξη και ο ενθουσιασμός των νιάτων εεεε;;; Είδατε;;;; Αν περιμένεις να κάνουμε πλειοψηφία μανάρι ζώθηκες θα περιμένουμε το Σκ! :lol:
Έλα βολέψου με εμάς και θα βγάλουμε ανακοίνωση των προτάσεων ώστε αύριο να γίνει ψηφοφορία, έχουμε μαζευτεί μερικά προικισμένα μυαλά στο συμβούλιο ;)
Σ'ευχαριστώ γιωτάκι μου! Τί έπαθες παιδί μου;;;;;;;;;;Quote:
Originally posted by giotaki
Καλησπέρα σας !!!!!Αστεροσκονη καλή θητεία σου ευχομαι!!!!! Γιωτουλίνι χαίρομαι που σήμερα ξημέρωσε μια πιο όμορφη μέρα για εσένα!!!!!Λιλάκο περαστικά σου κ καλοφαγωτα τα κουλουράκια σου!!!!!Ελλάκι μου μπράβο κ σε εσένα άσπρος σήφουνας μου έγινες!!!!!Γλαυκη μου πάντα σκέφτεσαι τους άλλους ,είσαι πολύ γλυκιά!!!!!Αβάκι μου κουράγιο!!!!!Τζινάκι καληνύχτα σου !!!!! Ναταλακι που είσαι?Εγώ πάντως είμαι χάλια κ σωματικά κ ψυχολογικά!
Ω!Θεοί!Ανεβαίνουμε κατηγορία!Quote:
Originally posted by monahoiot
Αύριο προβλέπονται τα ίδια αλλά αντί για σύσφιξη έχω βάλει μανικιούρ, μην ανέβω Θεσσαλονίκη χωρίς να είναι τα νύχια μου στην τρίχα! Θα κάνω πρώτη φορά μόνιμο!
Κουράστηκες Γιωτάκι μου; Τι έγινε δεν ήταν καλή η μέρα σου;
Εδώ είμαι κι εγώ,Γιωτάκι μου!Το σωματικά μπορούμε να το φανταστούμε...Το ψυχολογικά όμως;Βοήθα λίγο...Quote:
Originally posted by giotaki
Ναταλακι που είσαι?Εγώ πάντως είμαι χάλια κ σωματικά κ ψυχολογικά!
Επιτέλους στάθηκα άξια του πρώην ονόματος μου! :lol:Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Ελλάκι μου μπράβο κ σε εσένα άσπρος σήφουνας μου έγινες!!!!!
Και αύριο έπεται συνέχεια....
Λιλάκο κάποιος πολύ δικός μου άνθρωπος έπαθε κάτι κ πρέπει αύριο το πρωί να δώσουμε αίμα γιατί μπαίνει στο χειρουργείο,μπήκα κ το μεσημέρι κ ρώτησα για την αιμοδοσία κ ευτυχώς απάντησε η Ναταλία,τα-χω παίξει κ δεν φτάνει αυτο είμαι κ όλη μέρα στον ήλιο κ με έχει βαρέσει κατακεφαλα ,σαν ντομάτα είμαι!!!!!
Αχ Γιωτάκι μου το ξέχασα ότι ρωτούσες για αιμοδοσία σήμερα... Περαστικά εύχομαι.
Γιωτακι ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο και ολα να εχουν αισιο τελος.οσο για τη δουλεια φορα αντηλιακη πινε πολλα υγρα και πεσε να ξεκουραστεις.
Ελπίζω να μην είναι όσο σοβαρό δείχνεις να είναι κι αύριο όλα να πάνε κατ'ευχήν στο χειρουργείο και να τ'αφήσετε
σύντομα πίσω σας.Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου,τουλάχιστον για να μπορείς να τον/την στηρίξεις.
Περαστικά σας,Γιωτάκι μου και γρήγορα!!Έδωσες αίμα τελικά;Μη μου πεις μετά έτρεξες πάλι στα χωράφια και τον ήλιο...
Αντιηλιακό φοράτε;Νερό αρκετούτσικο πίνετε;Τρέφεστε σωστά;Να προσέχεις τον εαυτό σου,μανάρι...Κράτα δυνάμεις!
Τι να πω ρε κορίτσια?Πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος ,πόσα?Η κατάσταση δεν θεωρείται κρίσιμη ωστόσο είναι ένα χειρουργείο και δεν παύει να με φοβίζει πολύ.