75.600 σήμερα...ευχαριστώ πολύ Κε Ατκινς!!!!:lol:
Στα 75 θ'αλλάξω και τικεράκι ;)
Printable View
75.600 σήμερα...ευχαριστώ πολύ Κε Ατκινς!!!!:lol:
Στα 75 θ'αλλάξω και τικεράκι ;)
πφφφ 4η μερα στα ιδια .. λετε να φταιει που δεν εχω παει τουαλετα?
54 kg!! επιτελους. αλλα θα αλλαξω tickerακι στις 10 μαιου ^^ (deadline). τι ωραια παντως. μακαρι αυριο να ειμαι ακομη 54 kg.
ναι, παιζει. Εγω εχω πεσει και εναμισι κιλο μετα απο δραση τσαι σεννας.. (τη αλλη μερα το πρωι)Quote:
Originally posted by zwhtsa
...αχ και εγώ... Σήμερα το πρωί έκανα προσπάθεια να μην ζυγιστώ, αλλά δεν τα κατάφερα... την κοιτούσα και με κοιτούσε :spin:!!!... και ναι!!!54 σήμερα!!!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
θα το σταματαγα, αλλα αγχωνομαι. Χρειαζομαι βεβαιωση οτι δεν εκανα κατι λαθος τη προηγουμενη αλλιως με πιανει παρανοια.Quote:
Originally posted by Yiannis
Είναι τεράστιο λάθος το καθημερινό ζύγισμα......:yes:
Πιο πολυ κοιταζω για να ξερω οτι δεν ξεφυγα και εχω ακομα τον ελεγχο.
Γεια. ^^ Επειδη θελουμε πανω κατω να φτασουμε στα ιδια κιλα, αναρωτιομουν ποσο υψος εχεις. Αντε να βρω συντροφισες στο αγωνα για τα τελευταια κιλακια.Quote:
Originally posted by pumyra
...αχ και εγώ... Σήμερα το πρωί έκανα προσπάθεια να μην ζυγιστώ, αλλά δεν τα κατάφερα... την κοιτούσα και με κοιτούσε :spin:!!!... και ναι!!!54 σήμερα!!!Quote:
θα το σταματαγα, αλλα αγχωνομαι. Χρειαζομαι βεβαιωση οτι δεν εκανα κατι λαθος τη προηγουμενη αλλιως με πιανει παρανοια.Quote:
Originally posted by Yiannis
Είναι τεράστιο λάθος το καθημερινό ζύγισμα......:yes:
Πιο πολυ κοιταζω για να ξερω οτι δεν ξεφυγα και εχω ακομα τον ελεγχο.
1.63, και θέλω να φτάσω τα 51.5 (βασικά να μειώσω το ποσοστό λίπους μου που για το ύψος μου είναι πολύ και με ενδιαφέρει κυρίως να χάσω πόντους, όχι τόσο κιλά, οπότε αν στα 52-53 είμαι ok, δεν θα το επιδιώξω για παρακάτω. Απλά επειδή ήμουν 51.5 πριν από λιγότερο ένα χρόνο και... τα ρούχα μου είναι για 51.5, έβαλα αυτόν τον στόχο!). Εσύ? (sorry σε κάποιους που αυτό το post ξεφεύγει λίγο από το topic...)
εγω εχω υψος 1.66 m και ελπιζω να φτασω τα 51 κιλα. (εχω να υπαρξω 51 κιλα απο το δημοτικο γιατι παντοτε ημουν παχουλη). και μενα οι ποντοι με ενδιαφερουν κυριως και το να καταφερω να πηγαινω για ψωνια χωρις να εχω το αγχος αν θα να μπω στα ρουχα που θα δοκιμασω και χωρις να αισθανομαι οτι με στενευουν. (ειναι απαισιο συναισθηματα αυτο). ^^ μια χαρα παντως. καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου. θα μιλησουμε και με u2u. :)Quote:
Originally posted by pumyra
1.63, και θέλω να φτάσω τα 51.5 (βασικά να μειώσω το ποσοστό λίπους μου που για το ύψος μου είναι πολύ και με ενδιαφέρει κυρίως να χάσω πόντους, όχι τόσο κιλά, οπότε αν στα 52-53 είμαι ok, δεν θα το επιδιώξω για παρακάτω. Απλά επειδή ήμουν 51.5 πριν από λιγότερο ένα χρόνο και... τα ρούχα μου είναι για 51.5, έβαλα αυτόν τον στόχο!). Εσύ? (sorry σε κάποιους που αυτό το post ξεφεύγει λίγο από το topic...)
καλησπερα!
τα ιδια και σημερα! σπαστικο ειναι!
εγω προτιμω το καθημερινο ζυγισμα συνειδητα γιατι και τις 2 φορες που πηγα να το κανω εβδομαδιαιο ανεβηκα με μεγαλες προσδοκιες στη ζυγαρια και δεν ειχα χασει γραμαριο! Η Aπογοητευση! αλλιως ειναι νε λες δεν εκανα τιποτα σημερα κι αλλιως δεν εκανα τιποτα οοολη την εβδομαδα!!!
οπως βλεπετε ειμαι η αισιοδοξια προσωποποιημενη!!!
και εγω το εχω παθει αυτο... ασε το φουσκωμα ... ανυποφορο!Quote:
ναι, παιζει. Εγω εχω πεσει και εναμισι κιλο μετα απο δραση τσαι σεννας.. (τη αλλη μερα το πρωι)Quote:
Originally posted by zwhtsa
εγω παιρνω χαπια σεννας.
53 και σήμερα. Παιδιά σέννα που μπορώ να βρω; Είμαι πρησμένη αυτές τις μέρες και δεν λέω να ξεφουσκώσω.. Υπάρχει στα φαρμακεία; Δεν αντέχω άλλο με το έντερο.
Λογικα σε μαγαζι με ειδη υγιεινης διατροφης , με βοτανα ...
Δεν έχει κάτι τέτοιο κοντά μου. Δηλαδή όχι σε φαρμακείο ε; Πω τι θα κάνω θα σκάσω δεν μπορώ άλλο.
...και τα ακτινίδια βοηθάνε πολύ... καθώς και αποξηραμένα δαμάσκηνα...
Τα ακτινίδια δεν με βοηθάνε και τόσο. Και αποξηραμένα δαμάσκηνα δεν βρίσκω πουθενά. Σέννα λέω να δοκιμάσω. Πόσο να κοστίζει; είναι ακριβό;