It 's a deal. Πες μου.
Printable View
It 's a deal. Πες μου.
Υποτίθεται ότι μπορώ να κάνω upload αρχείο αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου. Από το απόγευμα ψάχνω αλλά ή δεν έχω δικαιώματα (ως νέο μέλος) ή το όνομά μου ταυτίζεται με τον δείκτη ευφυΐας μου!
Άσχετο αλλά επίκαιρο: Το ξέρεις αυτό που λέει "Μείναμε τρεις κι ο κούκος"; Ε, τώρα μείναμε δυο. Ούτε τη "βοήθεια του κοινού" δεν έχουμε...
Είσαι σίγουρος ότι γίνεται;
Δεν ήμουν σίγουρη μέχρι που είδα ότι ο "ΚΕΝΟ" έχει προσθέσει εικόνα σε μήνυμα δύο φορές. Νομίζω είναι στο "Τι σκέφτεστε".
Τέλος πάντων, δεν έχω τίποτα να χάσω. Ποστάρω το το βίντεο με την ηχογράφηση που έκανα και όποιος το αναγνωρίσει από το ρυθμό του, μιας και η ποιότητας του ήχου είναι χάλια, ας μου πει τον τίτλο.
http://www.youtube.com/watch?v=Uh2r-38lvYU
Πλάκα "με" κάνεις, έτσι; Να το στείλουμε στη Sony Music να κάνουν ανάλυση. Αλλά πώς το ανέβασε αυτός χωρίς να ξέρει τι είναι;
Ναι, αλλά δεν θέλω να δώσω το URL. Αυτό το ξέρω. Θέλω την εικόνα από τον υπολογιστή μου για να εμφανίζεται αμέσως και όχι να πατάς τη διεύθυνση. Σίγουρα γίνεται αφού το έχει κάνει κι άλλος.
Ούτε σε βοήθησα ούτε με βοήθησες, οπότε υποχρέωση δεν υπάρχει.
(ευχαριστώ για την προσπάθεια) :)
Μα μαζί με τα [img] και [/img] εκατέρωθεν του συνδέσμου εμφανίζεται η εικόνα.
Το βίντεο το ανέβασα εγώ, μπας και το αναγνωρίσει κανένας και με βοηθήσει, γιατί δεν ξεχωρίζω τα λόγια... Ούτε η μελωδία δε σου λέει κάτι τουλάχιστον;
Ναι. Αυτό! Τι; Θα διαπραγματευτούμε άλλη βοήθεια; :)
Γιατί το τραγούδι δεν το ξέρω...
Έκανα edit. Για ξαναδιάβασε...
Βιάστηκα να προσφερθώ...
Το τραγούδι μια φορά το άκουσα. Η μελωδία μού ακούγεται πολύ οικεία. Θα το ξανακούσω κι αν δεν το πετύχω ούτε εγώ ούτε το "κοινό" θα το στείλω σε δύο φίλους μου μουσικούς το πρωί.
Ευχαριστώ. :)
Εγώ υπήρξα χρήσιμος καθόλου;
Δεν ξέρω. Τώρα θα το δοκιμάσω.