καλησπερα σας κυριες μου.τι μου κανετε?σημερα πρωτη μερα της ανοιξης και με τη mother ειπαμε να αρχισουμε την ανοιξιατικη/πασχαλινη γενικη καθαριοτητα.
Printable View
καλησπερα σας κυριες μου.τι μου κανετε?σημερα πρωτη μερα της ανοιξης και με τη mother ειπαμε να αρχισουμε την ανοιξιατικη/πασχαλινη γενικη καθαριοτητα.
Πολλές καλησπέρες!!
Έλειπα είχαμε πάει στο εξοχικό μας κ σήμερα γυρίσαμε! Πολύ μου άρεσε που αρχίζουν να ανθίζουν τα λουλουδάκια,που μεγαλώνει η μέρα η άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή :roll::roll:
Κουράστηκα όμως γιατί είχαμε αρκετές δουλειές με τον κήπο έγινα κ αγρότισσα!
Θέλαμε να αφήσουμε κ τη σκυλίτσα μας αλλά έκλαιγε κ τη ξαναπήραμε πίσω,δεν μας πήγε η καρδιά να την αφήσουμε τελικά,για λίγο ήρθε στην Αθήνα κ τελικά θα γίνει πρωτευουσιάνα :lol: της καλοάρεσε!
katie μου εύχομαι όλα να είναι καλά.
καλως το ελενακι.ειναι τελεια η ανοιξη!!!!!!μια απο αυτες της μερες θα παρω τη φωτογραφικη να σας ποσταρω φωτο απο το χωριουδακι μου.
Αλόχα! Καλλιόπη διάβασε αυτά που έχασες γιατί θα σου βάλω να γράψεις διαγώνισμα μετά! :lol:
Σοκολατίτσα πολύ χαίρομαι που ξαναπήρατε τη σκυλίτσα μαζί σας, πρέπει να είναι πολύ καταφερτζού τελικά!
Ηρακλή Λιλαρό ωραία η ιδέα σου να φωτογραφίσεις το χωριό σου. Περιμένουμε φωτογραφίες.
εχω παθει στερητικο συνδρομο σημερα.πρεπει να ειναι απο τις μερες που γραψαμε τα λιγοτερα.προσπαθησα παλι να φαω αυγο και εχω σκασει.και να πεις οτι εφαγα κιολας.
Με το αυγό έχω κι εγώ θέμα. Μόνο τηγανητό μπορώ να το φάω χωρίς πρόβλημα γι'αυτό και το αποφεύγω.
καλησπέρα ! καλως την μπρεικ μας που εγινε και αγροτισσα. Τι φυτεψες?
Ελενη μου εγω ακομη το παλευω το αυγο, ειναι πολυ μπουκωτικό γενικα. Προχθες για πρωτη φορα μετα την επεμβαση καταφερα να φαω μισο και δεν ενιωσα ασχημα απλα πληρη κορεσμο σαν να μην κατεβαινε τιποτε αλλο κατω. δεν μου κανει εντυπωση λοιπον
εφαγα ελαχιστο ζυγισα μετα αντιστοιχη ποσοτητα με αυτο που εφαγα και ηταν περιπου 40γρ τιποτα δηλαδη.ξαφνικα ενιωθα αερα να μου ανεβαινει προς τα πανω σαν μπουρμπουληθρες.δεν εφαγα λαιμαργα ή κατι τετοιο και το ειχα αραιωσει και με νερο.αυγο τζιφος.
θα ελεγα να μην πιεσεις τον εαυτο σου με το αυγο, καλυτερα δοκιμασε το ξανα σε κανα μηνα με προσοχη παλι, καποια στιγμη θα το ανεχθεις.υπαρχουν και αλλα πραγματα που μπορεις να φας και να το αντικαταστησεις. Η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου ειχε στοιχισει διοτι ειναι σουπερ θρεπτικο και χαρηκα την Κυριακη που καταφερα και εφαγα εστω και λιγο. σιγα σιγα ελενη μου!
κατερινακι δεν σκαω για το αυγο αλλωστε τρωω τοσα αλλα πραγματα.ομως εκνευριστηκα με το ποσο ασχημα ενιωσα χωρις να εχω κανει κατι λαθος.
Αρχίζει ο Λαζόπουλος! Θέλω να φάω τώρα αλλά θα περιμένω να φάω στις διαφημίσεις γιατί θα πνιγώ από τα γέλια. Το είχα πάθει μία φορά και έκτοτε προσέχω!
και η μανα μου λαζοπουλο βλεπει τζινακι.ασε το πηρουνι κατω γρηγορα μην εχουμε τρεχαματα.
εκτος και αν σου δωσει τις πρωτες βοηθειες αυτος.
Λίλα γι'αυτόν θα πνιγόμουνα επί τόπου! :lol:
χάθηκα γιατί ετοίμαζα το βραδινό μου κ τώρα τρώω :bouncing::bouncing::bouncing:
Καλή όρεξη Έλενα.
Ευχαριστώ!!!!!!
Μωρέ έκανα μια τορτίγια με τόννο σούπερ ντούπερ, έβαλα πολύ μαρούλι κ δεν μου κλέινει :smilegrin:
Καλη ορεξη ελενα τρελαινομαι για τονο.
καλησπέρα, και εγώ τσάκισα τρια τυροπιτάκια!
Και καλα τους εκανες γιωτα.
Καλησπέρα Γιώτα. Είναι πολύ άτιμα τα τυροπιτάκια οπότε καλά τους έκανες για να μάθουν! :lol:
Αχ βρε κοριτσια δεν με κραταει το σπιτι.κατι η ανοιξη και η λιακαδα κατι η απωλεια των κιλων με κανουν να θελω να βολταρω.
Καλά κάνεις Λίλα μου, να πηγαίνεις όσες περισσότερες βόλτες μπορείς. Ο ήλιος κάνει καλό στον οργανισμό μας και μας φτιάχνει και τη διάθεση.
Λίλα κ που είσαι ακόμη!!!!!!!!!!!!
Βλέπω σιγά θα πιάσεις κ το στόχο!!!!!
Θυμάμαι όταν είχα χάσει τα κιλά, το σπίτι δεν με κρατούσε όλο έξω ήθελα να ήμουνα!!!
απώλεια κιλών κ άνοιξη είναι σούπερ συνδυασμός!!!
Εμένα με πιάνει μια μελαγχολία γιατί σκέφτομαι πως πέρασε ένας χειμώνας κ εγώ τι έκανα? Τα ίδια.....(απο θέμα κιλών) που ήτανε κ ευκαιρία γιατί ήμουνα σπίτι οπότε θα μπορούσα να ακολουθήσω μια διατροφή αλλά τίποτα:no:
Την Κυριακή θα αλλάξουμε και την ώρα που σημαίνει ότι θα βραδιάζει αργότερα. Γιούπιιιιι! Ε, ρε βόλτες που θα κάνει η Λίλα! :lol:
Θα βουτηξω το σκυλακο μου και θα βολταρουμε τζινα.ελενα εμενα μου πηρε πολλα χρονια να αποφασισω να αδυνατισω.
Να το πάρεις απόφαση να κάνεις sleeve?
Ναι ελενα δεν υπηρχε περιπτωση να μπορεσω να χασω τοσα πολλα κιλα με διαιτα ειχα δοκιμασει και παντα επαιρνα τα διπλα.
Λίλα τι έγινε με τη δουλειά? έχεις νεότερα?
Τιποτα ελενα μαλλον δεν θα παρουν τελικα.
θα το έλεγες ποτέ πως το επάγγελμα μας θα είχε ανεργία?
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
Τι μου κάνετε; Εγώ καλά είμαι. Λίγο πήγα να πέσω τώρα το βραδάκι, μιας και ήμουν στο σπίτι όλη μέρα, και να με πιάσουν οι μιζέριες μου. Πήγα όμως και έκανα μία βραδινή ποδηλατάδα και ήρθα στα ίσια μου. Είχε στο ΟΑΚΑ αγώνα μπάσκετ οπότε ξεθάρρεψα μιας και είχε κόσμο και ασφάλεια οπότε βόλταρα και μέσα. Όταν δεν έχει αγώνα είναι λίγο ερημικά και το αποφεύγω.
Ελενάκι μου καλά κάνατε και πήρατε και την μικρούλα την σκυλίτσα σας πάλι μαζί σας! Βλέπω γλυκάθηκε η σκυλίτσα σας, γλυκαθήκατε όμως και εσείς μαζί της και άντε να την αποχωριστείτε τώρα! Σας βλέπω μόνιμους συγκατοίκους από εδώ και στο εξής! ;)
Τζινάκο μου γέλασες με τον Λαζόπουλο; Εγώ δεν τον βλέπω συνήθως, λίγο με ενοχλεί σα προσωπικότητα, αλλά καμιά φορά τον χαζεύω και γελάω και εγώ.
Καλησπέρα Eli. Ναι, γέλασα πολύ! Πολύ χαίρομαι που έκανες ποδηλατάδα, φόρεσες και το καινούριο κράνος;
Μπαααα αν και το σκέφτηκα :lol:. Όταν πάω στο ΟΑΚΑ είναι κοντινή η βόλτα και δεν είναι επικίνδυνα γιατί δεν πάω από δρόμους αλλά από πεζόδρομους. Νιώθω λίγο αστεία να το φορέσω χιχιχιχι. Όταν πάω όμως βόλτα μέσα στην πόλη ή μία πιο μακρινή διαδρομή θα το τιμήσω δεόντως! Σήμερα όμως εγκαινίασα τον υπολογιστή ποδηλάτου μου! Έκανα 8 χιλιόμετρα σε 35 λεπτά :D
Elakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii μου που είσαι?
Δεν είχε zumba σήμερα? Πόσο μου αρέσει το ποδήλατο κ τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι ότι πρέπει!
Χαζή είναι νομίζεις η σκυλίτσα μου? Όλο λιχουδιές τις δίνω αφου όταν με βλέπει γλύφεται :lol:
Eli ήθελα να σε ρωτήσω γι'αυτό γιατί θυμόμουνα ότι είχες πάρει και κάτι ηλεκτρονικό αλλά δε θυμόμουνα τη χρήση του. Προφανώς μετράει τις αποστάσεις που κάνεις με το ποδήλατο. Έχει και άλλες λειτουργίες;
Eli άντε κ στους Ολυμπιακούς!:thumbup:
Elaki λίγο άσχετο αλλά θα στο πω!
Σ΄ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω ω
Γεια σου Ελενάκι μου! Καλησπέρααα!
Πόσο χαίρομαι που περάσατε όμορφα στο εξοχικό σας! Οι μέρες πάντως ήταν τόσο ωραίες που είμαι σίγουρη ότι το καταευχαριστήθηκες!
Βασικά απόψε είχε γιόγκα, όχι ζούμπα και κανονικά θα πήγαινα με το Κατερινιώ αλλα με πήρε τηλ και μου είπε ότι κοιμάται όρθια και ότι δεν την παλεύει. Έτσι και εγώ βαρέθηκα να πάω αλλά από την άλλη είχα και μία ανησυχία. Έτσι είπα να κάνω κάτι πιο κοντινό και πιο σύντομο. Είναι και 1 1/2 ώρα ή γιόγκα!
Είδες πως είναι όταν κάτι γίνεται τρόπος ζωής? Αρχίζεις να το αναζητάς κ σου λείπει!!!!