53.800 σημερα. αντε στις 10 του μηνος θα αλλαξω την ενδειξη στο tickerακι. μακαρι να ειμαι λιγοτερα κιλα αυριο.
Printable View
53.800 σημερα. αντε στις 10 του μηνος θα αλλαξω την ενδειξη στο tickerακι. μακαρι να ειμαι λιγοτερα κιλα αυριο.
ακοοοοοοοοοομα 49.... πφφ... θα σταματησω να ζυγιζομαι στο τελος, σειριαλ σε επαναλληψη.
απο τις 03/05 ειμαι στα ιδια κιλα.....βεβαια χτες και προχτες εφαγα απο αρκετα εως πολυ και εχω να παω....ξερετε που 3 μερες....:(
δοκιμασες τσαι σεννας; εγω προσωπικα το προτεινω παντα (θα το δεις και σε αλλα ποστ) γιατι ειναι ασφαλες και δεν προκαλει ανοχη (δεν θα χρειαστει να αυξησης τη δοση με τον χρονο) και εμενα τουλαχιστον, δεν με ποναει στα εντερα.
λες ε?απλα ποτε στη ζωη μου δεν ειχα τετοιο προβλημα....
θα δοκιμασω....πρεπει να εχει η μητερα μου
τσαι ειναι, δε παιζει να σε σκοτωσει παντως =). Σαφως καλυτερα απο χαπια. Εγω το γυρισα γιατι πηρα χαπια μια φορα και ειχα τρομερη δυσφορια και με θεριζανε τα εντερα.Quote:
Originally posted by LaLuna
λες ε?απλα ποτε στη ζωη μου δεν ειχα τετοιο προβλημα....
θα δοκιμασω....πρεπει να εχει η μητερα μου
χαχα σωστα....οποτε παιζει να εχω χασει αλλα το φουσκωμα να αφηνει σταθερη τη ζυγαρια?
Σήμερα το πρωί ήμουν 67,500 . Ελπίζω η καθοδική πορεία να συνεχιστεί και αύριο ..
Καλημερούδια και καλή εβδομάδα να χουμε!!!
114,9 έδειξε σήμερα η ζυγαριά κι είμαι μεσ' την τρελλή χαρά !!!
:yes:
εγώ φοβάμαι να ανέβω σήμερα!!!
Καλημερα, σημερα 77,1, αλλα δεν πειραζει, ευχαριστημενη ειμαι!
Loukouloukou, μην φοβασαι, τι ειναι το χειροτερο που μπορει να συμβει?? :wink1:Αντε ανεβα και γραψε!!
75.400 σήμερα...+400 απο χτες αλλα δεν αγχώνομαι νεράκι 8α ειναι :)
ζυγίστηκα χτες το πρωϊ!!! :)Quote:
Originally posted by brazil
Καλημερα, σημερα 77,1, αλλα δεν πειραζει, ευχαριστημενη ειμαι!
Loukouloukou, μην φοβασαι, τι ειναι το χειροτερο που μπορει να συμβει?? :wink1:Αντε ανεβα και γραψε!!
σήμερα δεν τολμώ!!!!χτες έφαγα ΠΟΛΥ. όχι εκτός dukan αλλά ΠΟΛΥ. ʼλλο που δεν μπορώ να καταλάβω!!!έχω καθυστέρηση, το τεστ αρνητικό, πρησμένη full αλλά μέσα στο σκ έχασα 0,5. ΓΙΝΕΤΑΙ?
53.700 σημερα. αργα- αργα, αλλα σταθερα ευτυχως, κατεβαινω. αντε να δω τι θα δω αυριο.
εγω εχω νευτα...+200 σημερα και τουαλετα 0......
σημερα θα πιω φυλλα σενας γιατι θα εκραγω