Originally Posted by
giorgos panou
εσυ δεν ελεγες να μην ξανα ασχοληθουμε εκατεροθεν, να μην ξανα μπουμε στο ιδιο τρυπακι??? τοσο κολημα εχεις??
Δεν ειπα για αλλες μονο για εσενα ειπα Ελησαβετ και δεν ειπα οτι μου την επεφτες ερφτικα η σεξουαλικα! αλλα πραματα εγραφες!! Αληθεια, αν οντως δεν μου στελνες μηνυματα οπως λες, για πιο λογο συνεχως ασχολεισαι μαζι μου, οπως κανεις παλυ, εδω,? ε?
Λοιπον παρτετω χαμπαρι κακομαθημενα παιδακια!! Δεν με ενδιαφερει κι ουτε θα ηθελα να καμω την ψυχαναλυση σας για να βρω που οφειλετε το μενος σας απεναντι μου κι γενικα σε οποιον εκφραζει την γνωμη του και δεν συμφωνει μαζι σας!
Ο Γιωργος παιζει να ειναι κανα πλουσιοπεδο και να ειχε μαθει απο μικρος να τυ κανουν ολ τα χατιρια, ειχε συνηθησειμαλον να βλεπει τους αυλικους που εγληφαν τους δικους του, που συμφωνοσουν ολοι με οτι και να ελεγε ο Γιωργος, αυτοι οι τυποι που χαζογελανε γιασ να μην χαλασουν χατιρι στο πλουσιοπαιδο!! χαχαχα. Αλλα μεγαλοσε και δυστυχως δεν μπορει να δεχτει οτι μερικοι δεν τον εχουν αναγκη! οτι τον εχουν γραμμενο!!!
Λοιπον , παρτετω χαμπαρι κομπλεξικα ,κι αργοσχολα κακομαθημενα! οτι και να λετε εγω θα εκφραζω την αποψη μου ελευθερα χωρις να υπολογιζω κι χωρις να με ενδιαφερει εανεσεις συμφωνειτε η οχι! Θα λεω αυτο που πιστευω! -εφοσον βεβαια δεν προκαλω προβλημα η δεν προσβαλλω καποιο συμφορμιτη - οσο και να επιμενετε εγω σας εχω γραμμενους!!
Εξαλου εσεις ειστε οι ξεκαρφωτοιι εδω μεσα! αφου οπως λετε δεν εχετε καποιο προβλημα, λετε οτι ειστε απολυτος ψυχικα υγειεις ! Προσπαθητε να νιωσετε ομορφα και ανωτερα απεναντι σε εμας που εχουμε προβληματα! τοσο ξεδιαντροποι ειστε! Κοροιδευετε εμενα που προσπαθω να θεραπευτω απο την καταθλιψη και την απεξαρτηση μου ! Δινετε επικυνδηνες ιατρικες συμβουλες σε παιδια που εχουν σοβαρο προβλημα ψυχωσης! Κανετε κλικες και ξεφτιλιζετε θεματα ανθρωπων που εχουν προβλημα και βρηκαν εδω μεσα μια "γωνια" να πουν το προβλημα τους!
Γενικα ,εχετε μεταβαλει το φορουμ κατα καποιον τροπο απο αυτο που ηταν σε φορουμ κουτσομπολιου, προσβολλων και βρισιων,