4 υπεροχες μερες ξεγνοιασιας,αγαπης,μεζεδοκ αταστασεων ,ουζοκαταστασεων και μπυροκατανυξης..Τωρα επιστροφη στην πραγματικοτητα που υποσχεθηκα να την αλλαξω,αλλαζοντας ριζικα καποια πραγματα που τελικα μονο προβληματα υγειας φερνουν..
Printable View
4 υπεροχες μερες ξεγνοιασιας,αγαπης,μεζεδοκ αταστασεων ,ουζοκαταστασεων και μπυροκατανυξης..Τωρα επιστροφη στην πραγματικοτητα που υποσχεθηκα να την αλλαξω,αλλαζοντας ριζικα καποια πραγματα που τελικα μονο προβληματα υγειας φερνουν..
Γιατί να δεχτώ εγώ τον κόσμο?Ας δεχτεί αυτός εμένα. :P
Μου κάνει εντύπωση που κομπλάρεις να μιλήσεις ακόμα και μέσα στην ανωνυμία, που για να πεις επιτελους αυτο που σε βασανίζει το κάνεις βήμα βήμα. Αν κρίνω απ αυτό, φαντάζομαι ότι στην καθημερινότητα σου πνίγεσαι, αλλά αρνείσαι να δειξεις εμπιστοσύνη, σε κανέναν, έστω απλά για να μιλήσεις χωρίς να περιμένεις να σου δώσει τις λύσεις. Κι αυτό, μήπως ειναι αιτία των αισθημάτων που περιγράφεις? Επειδη αμα δειξουμε εμπιστοσυνη σε καποιους πραγματικά δικους μας ανθρωπους και τους μιλήσουμε, εκτός του ότι νιωθουμε προς στιγμη μια γαλήνη κι ενα ξαλάφρωμα, ήτοι ανατροπή των αισθημάτων που μας περιγραφεις, δεν αποκλείεται η σταση τους εναντι μας να ναι πολύ διαφορετική απ΄ότι υπολογίζαμε, δλδ να μας καταλάβουν και να μας βοηθησουν. Εσυ ήδη εχεις προαποκλείσει αυτο το ενδεχόμενο. Κι όσο πνίγεσαι και δεν ξανοίγεσαι τόσο αυτη η κατασταση διαθεσης εξακολουθει.
οσους δηλωναν εξ αρχης οτι δε συμφωνουν με εμενα θα μπορουσα αρχικα να τους εκτιμησω για την ηλικρινια τους αλλα το μονο ηδος ανθρωπου που πραγματικα απαιχθανομαι ειναι αυτου που σου παρουσιαζετε παντα φιλος κ παντα σε θαβει πισοπλατα μια ζωη κ δε σου λεει ποτε καταφατσα δε σε γουσταρω δεν με ενδιαφερεις δε σε υπολογιζω εγω οταν καπιον δε τον γουσταρω το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να του πω ξερεις κατι με εσενα δε κολαω δε με αγγιζεις...
οχι..................................
[QUOTE=IVAN;486493]Δε διάλεξα τυχαία αυτό το ποστ είναι το τελευταίο το χρήστη προσωρινάεδώ..........απορώ πραγματικά, δεν καταλαβαίνω και αναρωτιέμαι για πιο λόγο αποκλείστηκε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
...
Επειδη η διαχειρηση ΔΕΝ ειναι αδικη IVAN , πηγαινε στην #19683 , της ιδιας ενοτητας .
τι σκεφτομαι?
γιατι η ζωη να δειχνει το ασχημο προσωπο της?
γιατι να ειναι ολα μαυρα?
γιατι να νιωθω ενα ανικανο και αχρηστο ατομο?
γιατι να μου συμβαινουν ολα αυτα?
ενα μεγαλοοοοοο ΓΙΑΤΙ?
ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΩ... ζηταω πολλα?
Ειναι να μη σου μείνουν απωθημένα από συμπεριφορές ανθρώπων, ιδίως αν είναι σχετικά πρόσφατα. Που δεν αντέδρασες, που ήταν χλιαρή η αντίδραση, που δεν τους έβαλες στη θέση τους να καταλάβουν, που αφησες να περασει αυτο που ήθελαν εστω κι αν αυτο στην κυριολεξία ήταν κατι ασήμαντο, που επέτρεψες να σε εκμεταλλευτούν. Έρχονται στο νου σαν ψυχαναγκασμοί, επανέρχονται στη σκέψη περιστατικά φορτωμένα με υπερένταση. Αν αντιδρούσαμε δεν θα υποφέραμε τωρα με απωθημένα. Διερωτούμαι αν η μη αντίδραση κλπ ειναι απόδειξη αδυναμίας και μη βελτίωσης κι αν εκ των υστερων έχουν ρίξει τις αντοχές και την αυτοεκτίμηση. Φαίνεται πως αυτό ισχύει.
Που δεν αντέδρασα κι ότι ήθελε ας συνέβαινε. Στη ζωη πρέπει ανα πάσα στιγμή να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Συγχώρεση δεν υπάρχει εύκολα. Ακόμα κι απο ασημαντα η εικόνα που έχουμε για κάποιον μολύνθηκε για πάντα.
[QUOTE=Macgyver;486744]Η διαχειριση δεν ξέρω τι ειναι γενικά κι αόριστα, συγκεκριμένα λεω: στο θέμα της διαγραφής του χρήστη Προσωρινάεδώ ειναι όχι μόνο ΑΔΙΚΗ μα και ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ...εντελώς...
αλλά δεν καταλαβαίνω προς τι η συνέχεια της συζήτησης ...και η αναφορά σου στο #19683...ειναι παντελώς άσχετη ...
Αλήθεια τώρα έχεις την εντύπωση πως το σχόλιο- απάντηση προς τον κύκνο είναι προσβλητική;;; Γιατί αν υπονοείς κάτι τέτοιο κάνεις λάθος..
στην τελική ο κύκνος δεν απάντησε (και νομίζω ότι δεν ασχολήθηκε καν μ αυτό).....ειναι εδώ όμως και μπορεί να το κάνει όποτε θέλει......η προσωριναεδω όμως όχι
άρα ...τα σχόλια ειναι περιττά.. ελπίζω πως έγινα ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ και δεν θα χρειαστεί να επανέλθω στο θέμα....
ακατανοητη? εγω δε το βρισκω τοσο ακατανοητο υποτιθετε οτι αυτο ειναι αστειο? ενω η αλλη ελεγε οτι αυτοτραματιστηκε?Quote:
όχι μόνο ΑΔΙΚΗ μα και ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ...εντελώς...
Σεβαστειτε ολοι οτι ειναι μπαναρισμενο μελος και δεν μπορει να απαντησει η ιδια στις οποιες αποριες σας ή στις κατηγοριες καποιων που περιμενουν στην γωνιτσα τους και και σκανε μυτη οταν αποκλειστει ενα μελος.
Ειναι ελαφρως χυδαιο..
καλα αμα καταλαβω ποτε τι ενοεις σφυρα μου
Μου χει τύχει πολλές φορές (κι αυτο ειναι διαπίστωση), ακόμα κι εδω, κουβέντες μου να πιάσουν τόπο, να τις θυμούνται καιρό μετά που τους τις ειπα, όταν εγω τότε απλά είπα κάτι, το οποίο στη συνέχεια μπορεί και να ξέχασα. Ετσι καταλαβα ότι ο λόγος μου είναι βαρύς άμα κτυπάω κέντρο. Κι αυτος φαινεται να είναι ο λόγος που προσπαθώ να αποφευγω τις άμεσες συγκρούσεις (εκτός κι αν κάποιος μου το ζητησει). Επειδή η νευρικότητα και η ένταση την οποια βγαζουν κάποιοι είναι απόδειξη εσωτερικής αδυναμίας, μέσα τους ειναι όπως τα φυλλαράκια.
παντως αυτο που βλεπω γενικοτερα ειναι οτι πολοι μπερδευουν τα παθη των ανθρωπων με τις ικανοτητες που μπορει να εχουν εγω πχ μου χει τυχει να συναντησω ανθρωπους που σαν ανθρωποι ηταν για δεσιμο κ ακολουθησαν μια καταστροφικη πορεια κ απο οτι ειχα προσεξει σε καπια θεματα που απλα "το ειχαν" ειχαν τοσες ικανοτητες που θα μπορουσα να τους προσλαβω για να μου κανουν σεμιναρια μια ζωη
το ιδιο συμβαινει κ με τη ψυχολογια ο πιο ικανος σε αυτη δε θα ειναι αυτος που στη ζωη του ακολουθησε τη πιο νορμαλ πορεια η η ζωη του θα ηταν η πιο ισσοροπιμενη που υπηρξε αλλα θα ειναι αυτος που θα ειναι ο πιο ικανος να μπει στη θεση των αλλων κ να μπορει να σκεφτει με το δικο τους μυαλο.
αυτο βεβαια ειναι πολυ δυσκολο να συμβει παντα δηλαδη να καταλαβεις ολους τους ανθρωπους με τον ιδιο τροπο αφου κατι θα σου παει κ κατι αλλο δε θα σου παει..
απλα υπαρχουν καπια πραγματα που σκεφτεσαι πριν μιλησεις που ο καθε φυσιολογικος ανθρωπος (οστοσο το να σαι φυσιολογικος δεν ειναι παντα απλο οστοσο ο καθε ενας προσπαθει να ειναι) θα ελεγε ως πρωτη κουβεντα το μη το κανεις οταν τα ακουγε. για παραδειγμα αν ακουγες καπιον που σου λεγε οτι κανει κακο στον εαυτο του το πρωτο που σκεφτεσαι ειναι το μη το κανεις σταματα! ειναι κατι σαν μηχανισμος αυτοπροστασιας η ενστικτο αυτοσυντηρισης που λειτουργει καπως ετσι
Και τελος παντων επειδη πραγματικα δεν θελω να ασχοληθω με ανανδρα υπογεια τυπακια,ο σχολιασμος μου ειχε να κανει με την συνεχομενη αναφορα σε αποκλεισμενο μελος,κατι που απαγορευεται και αναγραφεται στους κανονες του φορουμ.
Ειναι κριμα για τον οποιοδηποτε που τρωει μπαν να μιλανε εκ των υστερων παντα, καποια τυπακια με "βαθος" που χτυπανε κεντρο κιολας..βλακειας :)
κοκοβικος τι συμαινει?Quote:
κοκοβικο.
Το "κέντρο" αναφερόταν σε σενα. Από τις σημερινές αλλά και πιο παλιες σου καταχωρήσεις (υπονοουμενα τα οποια εδειχναν κατ' ευθειαν σε μενα) προκύπτει το πόσο σου κάθησα στο στομάχι. Κι αυτο εξηγει ότι δινεις βαρύτητα στα λόγια μου. Σε συνεπήραν, γι αυτο μου εκδηλώθηκες με την αδυναμια σου που ονομάζεται νευρικότητα κι αυθαδεια. Μου αρέσει όμως αυτό. Δεν μου κάνει διαφορά το αν είσαι ή δεν είσαι παρών. Απλά πες μου, αμα θες να στη λεω στα ισια και σταρατα να στη λέω και να αποφευγω τα έμμεσα. Άσε την ταραχή και την νευρικότητα γιατι θα σε βλάψει. Καλύτερα κλείσε το πισι και βγες έξω για καφε, νέα κοπέλα είσαι.
Ένα κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ τον επικαλείσαι μόνο άμα τους εφαρμόζεις πρώτα όλους, κι όχι επιλεκτικά.
Απο οτι βλεπω και εσυ παρακολουθεις νεαρε μου τις καταχωρησεις μου,μηπως το δικο σου στομαχακι εχει καποιο θεμα?Εγω απο γαστρεντερικης αποψης ειμαι πολυ καλα!
Δεν μπορεις να φανταστεις Ιωαννη ποσο με συνεπηραν τα λογια σου..Ποσο με αγγιξαν και ποσο πραγματικα εδωσαν ενα νοημα στην αδεια μου ζωη!!Η βαθια σου σκεψη,ο συγκροτημενος και καλοσυνατος λογος σου μου εφτιαξαν νεα κυτταρα..
Η καρδια μου βρηκε ελπιδα και ο νους μου στοχους!Και ολα αυτα ιωαννη χαρη σε εσενα!!
Χαιρομαι που παραδεχεσαι το εμμεσο και υπογειο του κατινιστικου λογου σου αλλα γι'αυτο μην ρωτας εμενα τι να κανεις..Τους κανονισμους ολοι λιγο πολυ τους παραβιαζουμε με καποιους καυγαδες τις περισσοτερες φορες,θεωρω ομως οτι δεν εχουν ολα την ιδια βαρυτητα-αδικια..ολα εχουν μια κλιμακα ετσι δεν ειναι?Ακομα και οι παραβιασεις!
Το οτι εσυ (και καποιοι αλλοι) αρεσκεσαι να μιλας για αλλους οταν οι ιδιοι δεν μπορουν να σου απαντησουν ή να υπερασπισουν τον εαυτο τους σε συκοφαντιες,δεν σημαινει οτι δε πρεπει να στο υπενθυμιζουμε Ιωαννη μας!Το οτι δεν εχεις προειδοποιησεις ή δεν εχεις αποκλειστει δεν σε κανει το "καλο παιδι" απλα δεν ειμαστε ολοι με την αναφορα στο χερι!
Τωρα μπορω να πιω το καφεδακι μου να δυναμωσει η αδυναμη ψυχη μου!Λολ!
Ρε φουστη μου μηπως να την καταπιουμε την ταμπλετα για να μην μας τσιμπανε τα κωλοκουνουπακια???
σκέφτομαι ότι αυτό το φορουμ είναι κατι σαν την κοινωνια, εχει αξιολογα ατομα εχει κι κουκουβα<γιες, εχει μορφομενους εχει κι ανορθωγραφους που ολο σκωτονουν τις λεξεις, εχει γνωστικούς αλλα κι αγνωστους!! εχει καλους αλλα εχει κι καλους!! εχει καλοθελητες αλλα κι πονηρουλιδες, εχει σωστα αλλα κι λαθος ατομα, εχει αλητεια αλλα κι σαλονια. τελος εχει μνιμονιακους αλλα κι αντιμνιμονιακους!!
τελος θα ηθελα ν πω στο μνιμονιο να αυτολογοκρίνεται σαν γραφει εδώ μεσα!! διοτι υπαρχουν ατομα όπως ο ιωαννης που βοηθαν ανθρώπους με ψυχολογικα θεματα!! με εχει βοηθησει κι εμενα αλλα κι αρκετους αλλους εδώ μεσα, για αυτό να μηλας καλητερα!! μην ξεχνας ότι το φορουμ αυτό δεν είναι για κουτσομπολιο, αν θες βρες άλλο φορουμ για γκοουσιπ κι γενικα για τετοια, εδώ είναι για ανθρώπους που εχουμε ψυχολογικα θεματα! για αυτό να μηλας καλητρα σε οσους δινουν νοημα στο φορουμ-δλδη το αντιθετο από εσενα- ο.κ.? λοιπον το ιδιο κι στην παρεουλασου.
Υ.Γ. μακαρι να ειχες την ηθικη να μπορουσες να γραφεις με σοβαροτητα κι με επιχηρειματα! μακαρι διοτι θα μπορουσα πολύ ευκολα να σου αποδειξω κι να σε κανω να "κρυφτεις" αλλα δυστυχως το δικοσου λεξιλογιο περιχει βρισιες βομολοχιες κι γενικα δυαλεκτους του δρομου! ουτε καν του πεζοδρομιο, αρα δεν μπορω να σου πω κστι, βλέπεις δεν μου το επιτρεπει η ταξη μου κι η ανατροφημου να κατηφορισω εκει περα
βρε αγορι μου εδω στο φορουμ μπαινουν ατομα κ μας λενε πειτε μου τι γνωμη σας παρακαλω δε μας λενε καντε μας σεμιναριο ορθογραφιας πχ αν ηθελα να προβαλω τον εαυτο μου κ το εγω μου εχω γραψει ποιηματα πληρως ορθογραφιμενα κ με καλλιγραφικα γραμματα που ειναι το προσωπικο μου τετραδιο το εχω ονομασει κ πορτοκαλι τετραδιο