τι φύλλα είναι αυτά? θα τα χρειαστώ!!4η μέρα off σήμερα!Quote:
Originally posted by LaLuna
εγω εχω νευτα...+200 σημερα και τουαλετα 0......
σημερα θα πιω φυλλα σενας γιατι θα εκραγω
Printable View
τι φύλλα είναι αυτά? θα τα χρειαστώ!!4η μέρα off σήμερα!Quote:
εγω εχω νευτα...+200 σημερα και τουαλετα 0......
σημερα θα πιω φυλλα σενας γιατι θα εκραγω
κι εσυ ε?
http://www.tsai.gr/senna-p-243.html
απο ζυγαρια πως εισαι?φαινεται να χανεις η στασιμη?
Επιτέλους κάτω από 54!!! 53,7!!!
μέσα στο σκ έχασα 0,5 και σήμερα αδιαθέτησα κιόλας!!!έλα παναγία μου!!!!Quote:
κι εσυ ε?
Ναι ρε συ, αυτο που σου ελεγα, με το που ερχεται το αιμα ξεφουσκωνω και εγω, εχω καθυστερηση αλλα το τεστ και μενα ειναι αρνητικο, και η μαλλον μπερδεψα μερες η εχουν λαλησει οι ορμονες μου με αυτον τον καιρο. Παντως το βαρος μου, στασημο! φαω δε φαω....Quote:
Originally posted by loukouloukou
κι εσυ ε?
ζυγίστηκα τώρα, άλλα -300 απο χτές.δηλ από την παρασκευή -800 και σήμερα 1η μέρα αδιαθεσίας!!!!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Ναι ρε συ, αυτο που σου ελεγα, με το που ερχεται το αιμα ξεφουσκωνω και εγω, εχω καθυστερηση αλλα το τεστ και μενα ειναι αρνητικο, και η μαλλον μπερδεψα μερες η εχουν λαλησει οι ορμονες μου με αυτον τον καιρο. Παντως το βαρος μου, στασημο! φαω δε φαω....Quote:
κι εσυ ε?
θα παρατηρησεις, αν εισαι σαν εμενα, θα'σαι στασημη μια βδομαδα/δυο πριν τη περιοδο και με το που ερθουν τα ρουχα σου θα πεφτεις γρηγορα :grin: Εγω αναρωτιεμαι αν η δικη μου σταση εχει να κανει με τον κυκλο μου, ααααααααααντε να ερθει το ατιμο να τελειωνω!
εγώ που δεν ξέρω αν πρεπει να χαρώ ή οχι??????Quote:
θα παρατηρησεις, αν εισαι σαν εμενα, θα'σαι στασημη μια βδομαδα/δυο πριν τη περιοδο και με το που ερθουν τα ρουχα σου θα πεφτεις γρηγορα :grin: Εγω αναρωτιεμαι αν η δικη μου σταση εχει να κανει με τον κυκλο μου, ααααααααααντε να ερθει το ατιμο να τελειωνω!
από την μια θέλω πρώτα να χάσω τα κιλά και μετα να μείνω έγκυος (αν σκεφτείς οτι στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν 85, γέννησα 109 και σε 6 μήνες έφτασα 68 οπου τα κράτησα για αρκετό καιρό) και από την άλλη μόλις είδα τα στραβωμένα μουτσουνάκια άντρα και παιδιού οτι αδιαθέτησα, λέω γαμώτο....
ξεκινησα χθεσ 96.300 σημερα 95.600 -700καλο ξεκινημα εεεεε
Βεβαια ειμαι ετοιμη να σκασω απο πρησμενη κοιλια
στη αρχη χαιρομουν που ειχα καθυστερηση, ελεγα να κανω τεστ σε μια βδομαδα, αλλα ημουν ανυπομονη και ηθελα να ξερω για να κοψω τη ατκινς και εντελως το καπνισμα και τον καφε (τωρα κανω 2-3 τσιγαρα τη μερα, απο 10-15) και να παρω φολικο οξυ. Να κοψω και τη γυμναστικη, οποτε εκανα τωρα τεστ, βγηκε αρνητικο και τωρα ειμαι απλα μουτρωμενη.Quote:
εγώ που δεν ξέρω αν πρεπει να χαρώ ή οχι??????Quote:
από την μια θέλω πρώτα να χάσω τα κιλά και μετα να μείνω έγκυος (αν σκεφτείς οτι στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν 85, γέννησα 109 και σε 6 μήνες έφτασα 68 οπου τα κράτησα για αρκετό καιρό) και από την άλλη μόλις είδα τα στραβωμένα μουτσουνάκια άντρα και παιδιού οτι αδιαθέτησα, λέω γαμώτο....
53.800. ε... μετρια. ηθελα πιο κατω. αλλα και παλι, εχω επιτυχει τον στοχο μου οποτε ας ειμαι χαρουμενη. :)
75 σήμερα :bigsmile:
53 και σήμερα..
53.6 --> Πάλι καλά γιατί και εγώ περιμένω να αδιαθετήσω...