............
Printable View
Οφείλετε να παραδεχτείτε πάντως πως η μεγάλη τυο αγάπη είμαι εγω :) :)
Πάντως τείνω να συμφωνήσω περισσότερο με την δική σου υπόθεση, πως δεν πρόκειται για υποτροπή δηλαδή, αλλά θέλει και λέει συνειδητά αυτά που λέει, γιατί έχω παρατηρήσει πως δεν λέει τυχαία πράγματα κι όπου να ναι.
Σε μένα πχ άρχισε να τα λέει αυτά με τα πμ όταν σε ένα πόστ που είχε κάνει και περιέγραφε διάφορα του είχα πει πως θα του κάνω καταγγελία.
...Πολλοι απο τους νεοτερους εδω μεσα δεν το γνωριζουν, αλλα η λειτουργια αναζητησης που βλεπετε πανω αριστερα, στις απαρχες του φορουμ εφευρεθηκε για να μπορει κανεις να παρακολουθησει τις επικες παρεμβασεις του γιωργου πανου καθως ξερναει σκοτος και τοξινη απο θρεντ σε θρεντ. Για την ακριβεια παραμενει ακομη και σημερα ο μονος τροπος να μη χασει κανεις τη μπαλα, η και τη λογικη του, προσπαθωντας να κατανοησει το φαινομενο.
Αυριο θα μιλησουμε για το συστημα των ΠΜ. Το ξερατε πως ο γιωργος πανου ητανε η εμπνευση του; Συντονιστειτε την ιδια ωρα!
Αν το κανει επιτηδες πραγματικα τραγικο...τι να πει κανεις...σε παλιοτερα ποστ του που διαβασα καπως ετσι αντιδρουσε κ στα αλλα μελη...ξαφνικο μπαμ και χωσιμο φουλ και μετα ζητουσε συγνωμη.Δεν ξερω.
Μωρε μιλαμε για τοξικοτητα ακριβειας... Ποιον μειωμενο καταλογισμο; Μιλαμε αν η τοξικοτητα επιανε νυστερι κι εκανε νευροχειρουργικη επεμβαση στον #1 μπεστσελλεριστα για την τοξικοτητα.
Επιπλεον. Η οποια "υποτροπη" εξ' ορισμου γινεται επι καποιου εδαφους. Εδω τι ειναι ακριβως αυτο που υποτροπιαζει; Το μετανοημενα ατιθασο επαναστατικο ελληνορθοδοξο πνευμα; Που καποτε εθελησε κι αυτο να προσεγγισει, κατα δηλωση του, λιγα κορμια απο το φορουμ; (Και τα καταφερε, επισης κατα δηλωση του;!)
https://www.psychology.gr/forum/thre...=1#post1096461
(λινκ για του λογου το αληθες)
Και για να τελειωνουμε με αυτο, να ξεκαθαρισουμε και κατι αλλο: το ποστ που εκανα λινκ με τα ανδρικα δηθεν κατορθωματα του; Δεν ειναι παραληρημα. Η ψευδαισθηση μεγαλειου του καθε τραμπουκου ειναι. Οποιος εχει ψαξει το θεμα μπουλινγκ η το εχει ζησει και κοιταξει καταματα τον τυραννο του, ετσι για να δει τι γινεται πισω απο τη μασκα εκει στα πισω δωματια, θα ξερει πως οι περισσοτεροι απ' αυτους φαντασιωνονται πως ειναι ταυτοχρονα εκκολαπτομενοι ναπολεοντες και παραγνωρισμενοι εφευρετες του βιαγκρα...
...Α ρε που ειναι ο γιωργος πανου να μας πει, μιληστε ρε σκουληκια τοτες!!
Α σορρυ, ξεχασα. Εχει παρει τη δοση του απο το φορουμ και θα τον ξαναδουμε απο αυριο η απο εβδομαδα.
(δοση φαρμακου εννοω, μην παρεξηγηθω κιολας. Πως να το κανουμε ειναι σκευασμα θαυματουργο το ερμο το αναρτησιολογιο...)
Ρε παιδια, δεν ξερω... Ειναι καν το "Βιρνα" αληθινο γυναικειο ονομα; Στην Ιστορια της γλωσσικης επικοινωνιας εχει χρησιμοποιηθει ποτε Ε.Φ. (Εκτος Φωσκολου) ??
Προσωπικα παντα πιστευα ηταν κατασκευασμενο. Ξενος δακτυλος μαλλον αλλα τελος παντων. Μην βγω και παρανοϊκος.
Θεωρω οτι ειμαι πολυ ατυχοςγιατι μού συμβαινουν συνεχεια διαφορες ατυχιες οπως θεματα υγειας ή απωλειας χρηματων.
Καλησπέρα. Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε εμένα. Έρωτας? Πάθος? Δεν ξέρω!
Ας μην συνεχίσει όμως η συζήτηση. Πρώτο γιατί δεν είναι ωραίο να γίνεται ολόκληρη συζήτηση για κάποιον χωρίς να είναι εδώ να πει την δικη του εκδοχή και δεύτερο ξέρουμε όλοι ότι περνάει τον δικό του Γολγοθά και ίσως όλο αυτό να τον ρίξει ψυχολογικά.
Καλό μήνα σε όλους.
Καλό μήνα με σωματική και ψυχική υγεία!
Εγώ σας είπα καλό μήνα.. Όλες είπατε στην Ντιντι.. Άτιμες γυναικεςςςς
Καλο μηνα σε ολους!!