Καληνύχτα Αστεροκοσμε!!!!Πάω Κ εγώ για ύπνο γιατί αύριο έχω πάλι δουλειά!!!!!Μάκια πολλά πολλά πολλά !!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!
Printable View
Καληνύχτα Αστεροκοσμε!!!!Πάω Κ εγώ για ύπνο γιατί αύριο έχω πάλι δουλειά!!!!!Μάκια πολλά πολλά πολλά !!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!
Μάλλον περίμενα τους κωδικούς αριθμούς μου για να νιώσω φορουμκύμματα να με καλούν!
Λίγα πράγματα βλέπω σήμερα και έχω την περηφάνια να δηλώσω πως τα διάβασα όλα!(χειροκροτήματα!)
Γιωτουλίνι μου,χαίρομαι που έβγαλες εις πέρας τη μέρα σου σχεδόν σα να μην έδωσες αίμα,δε μας είπες όμως
πώς πήγε το χειρουργείο του αγαπημένου σου προσώπου...Από τη σιωπή σου τεκμαίρω μια χαρά!Καλή του ανάρρωση τώρα!
Κατερινάκι μου,είμαι σίγουρη πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό!Δεν κατάλαβα πότε θα μιλήσεις με τον γιατρό σου.
Εννοείται περιμένουμε άμεση ενημέρωση!Αχ,αυτές οι μανούλες!Τι τραβούν για τη σωστή φροντίδα των παιδιών τους!
Ελάκι,πόσο ζηλεύω την ποδηλατάδα σου!Να το φοράς το κράνος,μανάρι,δεν είναι ντροπή!Δεν είμαστε Γερμανία
να είναι η επιβαλλόμενη εικόνα ποδηλάτη,αλλά η ασφάλεια μας πάνω απ'όλα!Και ζώνες στα αυτοκίνητα,να μην ξεχνιόμαστε!
Τ'ακούν μερικές μερικές με νευρικό σύστημα δυνατότερο του εκνευριστικού μπιπ του αυτοκινήτου τους;
Τζινάκι μου,πέντε λεπτά έπιασε το αφτί μου Λαζόπουλο(γιατί με τα τηλέφωνα μόνο εικόνα τηλεόρασης έχω)
και σε έδωσε ο δικός σου γιατί πάτε συνέχεια στη ΔΕΗ!Όλο διακανονισμούς μου είσαι!Το Λαλάγγι το ξέρει που το κερατώνεις;
Το Αβουλίνι μας είναι μια χαρά!Απόψε απολαμβάνει την παρέα του παρεακίου γι'αυτό δε θα μπήκε το κορίτσι μας!
Την επίτημη της εβδομάδας μας δε βλέπω κι ανησυχώ...Μπορεί να συνεχίζουμε να λέμε εδώ τα της καθημερινότητας μας,
ωστόσο ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε λίγο καλύτερα,να μας βάλεις στον κόσμο σου,σε όσα σε συγκινούν,όσα θέλεις
να μας ταξιδέψεις!Πέρα από πλάκα και αφορμές να ξερουτινιάζουμε,αυτό σκεφτόμουν κυρίως με τις αφιερωμένες
εβδομάδες.Όχι ασφαλώς πως πρέπει η καθεμιά να το ακολουθήσει.Απλά λέω πώς μου ήρθε στο μυαλό η ιδέα και μου άρεσε...
Ηρακλή Λιλαρό,Καλλιοπάκι και Σοκολατένια μου,καλά σας ακούω!Με την επέμβαση είχαμε κανένα νέο Συνσιδερώτρια;
Αχ,κορίτσια,για τίποτα δεν είμαι!Είπα ν'ανοίξω τη ντουλάπα να πιάσω σίδερο και στο σπίτι μου εδώ,που τα έχω κανά χρόνο
να περιμένουν...Είπα να ξεκινήσω με τα προκαταρτικά,να μην πάω κατευθείαν στα χαρντ κορ.Έπιασα λοιπόν πετσέτες
και μαξιλαροθήκες(στο τέλος φυσικά οι διπλές παπλωματωθήκες-κοινώς παλούκι)κι όπως σιδέρωνα με μονίμως τον ατμό πατημένο
(εννοείται το κινητό στην τσέπη της ρόμπας και τα ακουστικά στα αφτιά για ευκολία στην κίνηση-αν και η Μακ με ανάγκασε
να στραβολαιμιάσω λίγο με το ασύρματο,που δεν έχει καλό σήμα σπίτι της,τέλος πάντων)έκανα εγκαύματα στο γυμνό μου μπούτι
από κάτω(καθώς καθιστή σιδερώνω για μεγαλύτερη απόλαυση)κι ενώ έτσουζε όλο έλεγα καλά θα προσέξω μετά και να σου πάλι
και πάλι...Κι έχει γίνει ένα μέγεθος παλάμης έγκαυμα και το μόνο που έχω είναι κάτι απομεινάρια στο σωληνάριο Μπεπανθόλ,που παίζει
να είναι και ληγμένη και αναρρωτιέμαι πόσο πόντια μπορεί να είμαι;Μα για τίποτα δεν είμαι τελικά!Τώρα κάνω αέρα στο μπούτι μου
και καίγομαι του θανατά!Μια φίλη μου νοσηλεύτρια μου είχε πει πως για έγκαυμα καλά είναι τα παγάκια,ποτέ οδοντόκρεμα,που είναι μύθος,
αλλά εξαρτάται από τι προκλήθηκε το έγκαυμα για το πώς ενδείκνυται να το αντιμετωπίσουμε...Πώς θα ακουμπήσουν πάνω τα τρία μου
παπλώματα,ειλικρινά δεν ξέρω!Σοκολατένια μου,έχεις κάτι να προτείνεις;Αύριο και μεθαύριο σίδερο όρθια να μάθω!Έχω να ξεκρεμάσω
και κουρτίνες για να πλύνω...Ελπίζω να μην γκρεμοτσακιστώ...Εντωμεταξ� � πήγε μία και νιώθω σα να είναι μεσημέρι!Πότε θα στρώσω τον ύπνο μου;
Σοκολατένια δεν είναι όλοι σαδομαζοχιστές!Μερικοί είναι απλά μαζοχιστές!Φαντάζομαι τι γίνεται Φτου στο κρεβάτι σου!Quote:
Originally posted by break
Γλαύκη μια η γιαγιά μια η μεθυσμένη κυρία τι θα γίνει δώσε κ εσύ καμιά μπούφλα!
Πραγματικά αυτό το να "τον δεις όπως επιθυμείς" πόσο ασύμφωνη με βρίσκει και το ακούω και συχνά!Όλα οκ,αλλά ένα τελικό σίγμα με χαλάει...Πολύ όμως!Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ευχαριστω κοριτσια !Γιωτακι μου να χαιρεσαικ εσυ το γιοκα σου κ να τον δεις οπως επιθυμεις.
Ελληνίδα μάνα!!!!!!!!!!!!
Μια που μιλάμε για τον γαλαζοαίματο υιό είναι όντως πολύ όμορφος άντρας,αλλά κυρίως είναι πολύ γλυκό παιδί!
Έχει ένα ολόζεστο χαμόγελο κι ένα γοητευτικότατο σημάδι στο μαγουλάκι του...Εκπέμπει πραγματικά φως!
Δεν απορώ που γίνεται χαμός για την πάρτη του!Ελπίζω να βρει την εκλεκτή της καρδιάς του,που θα τον λατρέψει
όχι για τα επιφανειακά αυτονόητα,αλλά παρά αυτά,για την ψυχή,την προσωπικότητα του,όλα τα μοναδικά του!
Αντίστοιχες ευχές ασφαλώς και για την κόρη,που μόνο σε φωτογραφίες είδα.Ελπίζω να νιώθει γεμάτη μέσα της,
σε πλήρη αρμονία με τον εαυτό και τις ποικίλες ανάγκες της,να ταξιδέψει στα μέρη της καρδιάς και της ελευθερίας της!
Κι η περήφανη μάνα,να είναι γερή με καλή επικοινωνία μαζί τους,με σεβασμό στις επιλογές και την ελευθερία τους,
να προσεύχεται για το καλύτερο τους,αυτό που θα τους φέρει όσο κοντύτερα γίνεται σ'ό,τι οι ίδιοι νοούν ως ευτυχία.
Κι από κει και πέρα με την ίδια αγάπη και λαχτάρα να φροντίσει και τον δικό της εαυτό,τις ολόδικές της ανάγκες κι ισορροπίες
κι επιτέλους να ζήσει τη ζωή που εγκλωβίζει στα όνειρα της (ή ακόμα χειρότερα ούτε καν εκεί;)...Τότε να είναι σίγουρη
πως και τα παιδιά της θα χαίρονται και θα καμαρώνουν πολύ περισσότερο και για κείνη,πέρα από όλα όσα ήδη εννοείται
της αναγνωρίζουν περήφανα.Η αγάπη μας για τους άλλους ανακουφίζεται με χαμόγελα πεντακάθαρα.Κι αυτή είναι αμφίδρομη!
Nαταλι μου οχι οτι δεν ειναι εκφραση που τη λεμε απο συνηθεια αλλα η μαννα θελει για τα παιδια της το καλυτερο κ το καλυτερο ειναι αυτο που επιθυμουν αυτα,οποτε....Οχι οτι ολες δεν εχουμε κ παραπανω βλεψεις,να δουμε ενα γιατρο ενα δικηγορο....
Σ'ευχαριστω καρδια μου!Γλυκια οπως παντα!
Αυτό σημαίνει πως θα έχω μία ώρα περισσότερο ή λιγότερο τη Μακ κοντά μου;Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Την Κυριακή θα αλλάξουμε και την ώρα που σημαίνει ότι θα βραδιάζει αργότερα. Γιούπιιιιι!
Αυτό που ενώ σε χαντακώνω και σ'αναστατώνω με βλέπεις από πάνω και γλυκιά...Quote:
Γλυκια οπως παντα!
Να το κοιτάξουμε λίγο...Παραείναι μαζοχιστικό ακόμα και για τα δικά σου γούστα!
Κι από πού κι ως πού ο γιατρός ή ο δικηγόρος είναι το παραπάνω;Που εργάζονται όλη μέρα κι απέχουν από τις οικογένειες τους;Quote:
Nαταλι μου οχι οτι δεν ειναι εκφραση που τη λεμε απο συνηθεια αλλα η μαννα θελει για τα παιδια της το καλυτερο κ το καλυτερο ειναι αυτο που επιθυμουν αυτα,οποτε....Οχι οτι ολες δεν εχουμε κ παραπανω βλεψεις,να δουμε ενα γιατρο ενα δικηγορο....
Που τη βλέπουν θεοί κι όσο φουσκώνουν από δύναμη και χρήμα τόσο φουσκώνει και κάτι άλλο στο παντελόνι τους και το ανακουφίζουν
σε πρόθυμες ξένες...αγκαλιές;Που από ένα σημείο και μετά μ'αυτά που καλούνται ν'αντιμετωπίζουν αλλοτριώνονται,γίνονται σκληροί,
ξεχνούν το λειτούργημα που ασκούν κι ενδεχομένως και τον αρχικό λόγο,που τους ώθησε στην επιλογή αυτή;Ο τίτλος είναι το παραπάνω;
Το χρήμα;Τα κοινωνικά συγχαρίκια,όσο οι καταξιωμένοι σύζυγοι νιώθουν μόνοι,παραμελλημένοι,με συρικνωμένη τη δική τους προσωπικότητα
συνήθως και σε κατάθλιψη;Όποτε βλέπω αξιοζήλευτα σπίτια,αυτά των ονείρων μου,η ευχή που κάνω είναι να ζουν μέσα σε αυτά
αγαπημένες οικογένειες που είναι σε θέση να τ'απολαύσουν στο έπακρο,να χτίσουν εκεί όμορφες αναμνήσεις.Συνήθως δε συμβαίνει
αυτό.Στις καμαρούλες μια σταλιά δύο επί τρία κοιμάται σφιχταγκαλιασμένο το ζευγάρι κι όχι στις χωριστές άνετες κρεβατοκάμαρες!
Σίγουρα θα υπάρχουν και άνθρωποι πετυχημένοι κοινωνικά σε όμορφες σχέσεις αγάπης με τους "τυχερούς"που τους παντρεύτηκαν.
Αυτό όμως έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.Όχι τα πέριξ του,τα ορατά στα μάτια της κοινωνίας,που τυποποιεί ευτυχίες!
Αν είχα κόρη,θα ευχόμουν για κείνη ό,τι λαχταρώ και για μένα.Έναν άντρα άντρα(όχι φοβισμένο παιδί στην ποδιά της μάνας του)
μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα με ισορροπίες,ενδιαφέροντα,ευ αισθησίες,αρχές,καθαρή ψυχή,τρυφερό,χωρίς να διστάζει
να εξωτερικέυει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του,με διάθεση επικοινωνίας,κατανόησης,σύ μπραξης,ολόκληρος μια ανοιχτή αγκαλιά!
Κάποιος που θα μου βγάλει στην επιφάνεια τον καλύτερο μου εαυτό,που θα ελαχιστοποιεί εγωισμούς και θα ζει στην κοινή μας ζωή,
Με σεβασμό στην ελευθερία,την προσωπικότητα,το χώρο και τον χρόνο μου,τις ανάγκες και τα ολόδικά μου όνειρα.(Κι εγώ εννοείται.)
Να ενθαρρύνει αντί να ευνουχίζει κι ας μη δείχνουν να τον συμφέρουν τα πετάγματα του συντρόφου του.Να είναι σε θέση να πάρει
τα πράγματα στα χέρια του όταν η δική μου η αντοχή λυγά.Να μοιραζόμαστε δυνατή αγάπη,σχέση διαφάνειας κι εμπιστοσύνης...
Το επάγγελμα από μόνο του δεν εγγυάται τέτοιες σχέσεις!Το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα,στατιστικά...Πόσες ευτυχισμένες οικογένειες
γιατρού ξέρουμε;Σημασία δεν έχει τι είσαι,αλλά ποιός είσαι!Κανένα πτυχίο ή βιβλιάριο καταθέσεων δε γεμίζει το σεντούκι της ψυχής!
Καλημέρα καλά μου αστεράκια!!!!!!!!!!Ευχομαι ο σημερινός ήλιος να φωτίσει μια υπέροχη μέρα για όλες μας!!!!!Καλή σας μέρα!!!!!
Καλημέρα και από μένα!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημέρα αστεροκοσμε! καλημέρα γιωτακι! εγω ακόμη να ακουσω νεα απο τον γιατρο, πιθανολογω ότι δεν έχει βρει ακόμη τον χειρουργο που θα έκανε την συνεκτιμηση λογω απεργειων και γενικου χαλασμου στο ΕΣΥ, ειδωμέν...
Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε? Εγώ δουλίτσα κ μπήκα να σας ευχηθώ να έχετε μια όμορφη μέρα.
http://media.tumblr.com/tumblr_lfnirxFRi51qc700b.jpg
μοναδική μπράβο για την απώλεια νεράκι τα κιλάκια φεύγουν!! Να έχεις μια καλή και γελαστή μέρα!
Καλημέρα κορίτσια. Να έχετε όλες μία όμορφη μέρα.
Καλημέρα και από εμένα!
Ο ήλιος έχει κάνει το θαύμα του και σήμερα, έχει υπέροχη μέρα! Εύχομαι να την χαρούμε όλοι μας!
καλησπερα κοριτσακια.χτες με πηρε ο υπνος και εχασα τα καλυτερα.εβαλε η γλαυκη μας τα παιδακια της και εγω ροχαλιζα και δεν ειδα τιποτα.να της ξαναβαλεις το βραδυ να τις δουμε και οι υπολοιπες.τι μου κανετε?
καλημερα!!!!!
υπεροχη μερα σημερα!
εγω τα παιδακια σου τα ειδα γλαυκη μου ειναι κουκλια να τα χαιρεσαι και να τα καμαρωνεις
μπαινω και το βραδυ αλλα μονο σας διαβαζω δεν μπορω να γραψω γιατι μου σβυνουν το ψως και τυφλο δεν ξερω :)
παντως την επαφη και τα νεα σας δε τα χανω
σημερα παω το γιοκα μου για κουρεμα και μετα κλασικα θα ειναι αυτος στο πσ οποτε δεν βλεπω να σας ξανα μιλαω !
αν βρω καποια στιγμη αδειο θα παω παλι ενα γεια
να περνατε ομορφα !
Καλημέρα Λιλάκο! Καλημέρα Καλλιόπη!
Ναι και εγώ δεν πρόλαβα τις φωτογραφίες αλλά έχω δει παλιότερα και έχω πάθει την πλάκα μου με τα παιδιά της Γλαύκης που έχουν πάρει και την ομορφιά και την χάρη της! Να τα χαίρεσαι Γλαύκη μου και να είναι πάντα γερά και χαρούμενα τα παιδιά σου με άξιους και καλούς συντρόφους στο πλάι τους που θα τα αγαπάνε και θα τα κάνουν ευτυχισμένα. Δεν μας είπες πως πήγε το επαγγελματικό ταξίδι της κόρης σου όλα καλά;
Καλλιοπίτσα μου τι κάνεις; Πέρασες ξανά από επιτροπή για την εγχείριση; Πότε με το καλό θα σλιβωθείς;
οχι δεν περασα ξανα πηγε ο αντρας μου και πηρε ανανεωση αλλα φανταζομαι οσους τον βλεπανε να περιμενει εξω απο την επιτροπη
ειναι ολο ολο 60 κιλα !
χαχαχα πλακα θα ειχε
δεν μιλησα με τη γραμματεα γιατι θελω να παρω βαθμους του μικρου τη παρασκευη και να τον δω στη παρελαση απο δευτερα θα μιλησω και ελπιζω συντομα να μπω!
Καλησπέρα,κοριτσούδια μου!
Σήμερα ξύπνησα με μια κουδουνίστρα πάνω από το γόνατο μου.
Έχει γίνει από το χθεσινό κάψιμο μια μεγάλη φουσκάλα κι ανάλογα την κλίση και την κίνηση,
πάει πέρα δώθε και με γαργαλάει παιχνιδιάρικα.Κι ιδού το δίλημμα: του σκάσεις ιτ ορ νοτ του σκάσεις ιτ;
Έχει πλάκα πάντως!Αν το σκάσω θα μου λείψει...Λογικά θα έχω κι ένα ωραιότατο σημάδι μετά...
Θα'χω να διηγούμαι για μια φορά που σιδέρωνα...ʼλλοι λένε για καυγάδες σε μπαρ,για μαχαιρώματα στις φυλακές,
θα'χω κι εγώ κάτι να αποδεικνύει τις εμπειρίες της ζωής και τη σκληράδα μου!Όσο μιλάμε το κουνάω
και το κοιτάω...Παίρνει διάφορα σχήματα...Θα κάνω μια σειρά φωτογραφιών:τέχνη με ένα κάψιμο...
Κατερινάκι,με το καλό,κούκλα μου!Περιμένουμε μαζί σου!Γιωτουλίνι,καλή δύναμη και σήμερα,ήρεμη δύναμη μου εσύ!
Ελάκι και Λιλαρό,υπέροχος καιρός σήμερα για βόλτες,μην το χάσετε!Μοναδική,να'ναι η μέρα σου σαν τ'όνομα σου!
Τζίνιους,Μακ,Πωλινάκι,Αβου� �ίνι,Φτουτάτη,Σοκολατένια,Κ αλλιοπάκι,τιμώμενο εξαφανισμένο πρόσωπο,όλος ο Αστερόκοσμος
να έχουμε μια ξεχωριστή Ανοιξιάτικη μέρα,παγκόσμια ημέρα ποίησης σήμερα,ποίημα να'ναι όλη η ζωή μας!
Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα του ύπνου οπότε μαντέψτε ποιός γιορτάζει!! Τώρα είδα στο star ότι έφυγε από κοντά μας κι ο Νίκος Βασταρδής. Τον είχα δει πριν πολλά χρόνια σε μία βραδιά ποίησης να απαγγέλει ποιήματα του Εμπειρίκου και με είχε μαγέψει η φωνή του που πιστεύω ότι είναι ανεπανάληπτη.
Καλλιόπη για να μπορείς να γράφεις και το βράδυ πάρε έναν φακό να τον κρατάς με το στόμα, να φωτίζεις το πληκτρολόγιο και να γράφεις! :lol:
Και μια ειδική αφιέρωση για την εβδομάδα,που διανύουμε...
David Kracov
Χρόνια πολλά,Μακ!Ελπίζω να οργιάσετε σήμερα με τον Μορφέα σου,να τιμήσετε τη μέρα σας δεόντως!Quote:
Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα του ύπνου οπότε μαντέψτε ποιός γιορτάζει!!
Τελικά Τζινοδομή η σημερινή μέρα έχει οριστεί για να τιμήσει πολλά και σημαντικά:
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού,
Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας,
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης,
Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου,
Διεθνής Ημέρα της Γης,
Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down,
Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου.
Μου φαίνεται στο εξής πρέπει να κοιτάμε καθημερινά το ημερολόγιο μας,να ξέρουμε πώς να κινηθούμε!
Χάσαμε,Τζινάκι μου,μόλις πριν μια εβδομάδα ακριβώς να γιορτάσουμε μια μεγάλη παγκόσμια μέρα!Ντροπή μας!
Ναταλία περαστικά στο ποδάρι σου! Δεν καταλαβαίνω πως τα κατάφερες έτσι. Σιδερώνω κι εγώ καθιστή αλλά ρίχνω συνήθως μία πετσέτα στα πόδια μου για να μη με καίει ο ατμός. Να σου πω την αλήθεια δεν τρελαίνομαι με τη μπριζόλα, προτιμώ την παγκόσμια ημέρα του γαλακτομπούρεκου! :lol:
Μα και να τρελαινόσουν με την μπριζόλα,Τζινάκι μου,δε θα γιόρταζες στις 14 του Μάρτη!
Μισή γιορτή πρόσεξες!Ο συνδυασμός είναι που την κάνει ξεχωριστή!Ανεπίτρεπτο για έναν Αστυνόμο Τζίνη!
Είπα να μη σχολιάσω τα υπόλοιπα αλλά και να θες ν'αγιάσεις εδώ μέσα δε μπορείς! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ckJ3CVReMyY
Είπα κι εγώ...Τώρα μάλιστα!Η γη γυρίζει και πάλι κανονικά!
Με το καλό Καλλιόπη μου με το καλό!!!Quote:
Originally posted by καλλιοπη
οχι δεν περασα ξανα πηγε ο αντρας μου και πηρε ανανεωση αλλα φανταζομαι οσους τον βλεπανε να περιμενει εξω απο την επιτροπη
ειναι ολο ολο 60 κιλα !
χαχαχα πλακα θα ειχε
δεν μιλησα με τη γραμματεα γιατι θελω να παρω βαθμους του μικρου τη παρασκευη και να τον δω στη παρελαση απο δευτερα θα μιλησω και ελπιζω συντομα να μπω!
Ναταλάκι μου περαστικά στο φουσκαλιασμένο ποδάρι σου! Δυστυχώς και εγώ δεν ξέρω κανένα γιατροσόφι να σου πω αν και έχω ακούσει ότι η αλόη είναι ότι καλύτερο για να βάλεις μόλις πάθεις έγκαυμα. Τώρα όμως που έκανε φουσκάλα δεν ξέρω τι είναι καλό να κάνεις. Το καλοκαίρι την πάθαινα και εγώ με το ατμοσίδερο μόνο που εγώ κάνω έγκαυμα στην κοιλιά μιας και σιδερώνω πάντα όρθια :lol:. Έτσι κάνω μία καφέ γραμμή πάνω από τον αφαλό και μετά ο άντρας μου με κοιτά περίεργος με μάτια απορίας πως στο καλό τα κατάφερα;;!!:lol:
Και για να προλάβω κακεντρέχιες του τύπου "σιδερώνω τοπλες" να σας πληροφορήσω ότι και με μακό μπλουζάκι μια χαρά το παθαίνεις το έγκαυμα, ειδικά αν έχετε πεταχτό στομάχι σαν το δικό μου :lol:
Λοιπόν, Eli και Ναταλία, ή που θα σταματήσετε να σιδερώνετε ή που θα φοράτε πανοπλία όταν σιδερώνετε! :lol: ʼλλη λύση δεν υπάρχει!
Αστερόσκονη γιατί έκοψες πέρα;; :lol:
Μόνο και μόνο επειδή είχαμε μία διαφωνία και μία παρεξήγηση και ανάψανε λίγο τα αίματα, τι θα γίνει;, θα αφήσεις ακέφαλο το τόπικ για ολόκληρη την βδομάδα; Για έλα γρήγορα εδώ να λύσουμε τις διαφορές μας με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο!
Μονομαχία στο Ελ Πάσο
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Λοιπόν φαντάζομαι σενάριο τώρα...
Γλαύκη και Αστερόσκονη σε ρόλο πιστολέρο και εσύ Τζίνα σε ρόλο Clint Eastwood θα κρατάς το κουτάκι με την μουσική και θα κρίνεις το αποτέλεσμα :lol:
Τζιν Eastwood λοιπόν ! Bravo! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Μου φαίνεται στο εξής πρέπει να κοιτάμε καθημερινά το ημερολόγιο μας,να ξέρουμε πώς να κινηθούμε!
Χάσαμε,Τζινάκι μου,μόλις πριν μια εβδομάδα ακριβώς να γιορτάσουμε μια μεγάλη παγκόσμια μέρα!Ντροπή μας!
ʼργησα λίγο αλλά πήρα και εγώ μπρος!
Μα πως μας ξέφυγε τέτοια μέρα;;;;;:shocked2:
Προτιμώ το πρώτο ασφαλώς Τζινάκι μου!Αχ,βρε Ελάκι μου,τι τραβάς κι εσύ!Η Καλλιόπη άραγε μένει ασημάδευτη;Quote:
Λ
οιπόν, Eli και Ναταλία, ή που θα σταματήσετε να σιδερώνετε ή που θα φοράτε πανοπλία όταν σιδερώνετε! :lol: ʼλλη λύση δεν υπάρχει!
Εκεί που πήγα να συνεχίσω την πλάκα θυμήθηκα,που μου έλεγε η μαμά για τη Σπυριδούλα και μου κόπηκε η μαγκιά!
Τι φοβερή ιστορία!Τι περνά ο άνθρωπος!Δε στέλνω λινκ...μη σας χαλάσω μεσημεριάτικα...
Κι έχω κι απόψε σίδερο και αύριο σίγουρα τόσο πολύ,που μαζεύτηκε!Ελπίζω μη ξυπνήσουν τραύματα!
Βρε τι καλά που ξέφυγε απ'τους καλούς μας να λες!Quote:
Originally posted by Eli
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
ʼργησα λίγο αλλά πήρα και εγώ μπρος!
Μα πως μας ξέφυγε τέτοια μέρα;;;;;:shocked2:
Ευτυχώς τη σκαπούλαρα καθώς δεν ξέρω να ψήνω μπριζόλες!
Επίσης χθες ήταν και η Διεθνής ημέρα Αστρολογίας
Ακούς Αστερόσκονη;;;
Τώρα θα έπρεπε να καλωσορίζουμε την άνοιξη και ούτε μία νύξη δεν έγινε για αυτό το υπέροχο και τόσο χαρμόσυνο γεγονός!
ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!!!
Φεύγω τώρα πάω τη σαλάτα στη μαμά και μετά πάω να καφεδιαστώ με τα σλιβοκορίτσια και να πούμε τα σλιβονέα μας. Φιλάκια, θα τα πούμε το βραδάκι.