Η Ζωή και η Αλήθεια συμβαίνει,Πωλινάκι μου.Η Ελπίδα μάζεψε τα καλύμματα της και τις απογύμνωσε...
Printable View
Η Ζωή και η Αλήθεια συμβαίνει,Πωλινάκι μου.Η Ελπίδα μάζεψε τα καλύμματα της και τις απογύμνωσε...
Σαυτό τον κόσμο όμως Ναταλάκι μου ερχόμαστε για να δούμε την Ζωή και την Αλήθεια στο πρόσωπο, όσο άγριο και σκληρό, όσο απόμακρο και σκοτεινό κιαν είναι αυτό. Η Ελπίδα δυστυχώς είναι εκεί μόνο για να μας παραπλανήσει με το πονηρό της χαμόγελο, με τα γλυκά της λόγια, με τις υποσχέσεις της...... Φεύγει όμως ξαφνηκά εκεί που πραγματικά την έχουμε ανάγκη. Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε...
Εδώ θέλω μια παύση μεγάλη,σα θάνατο...
---> ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ από την παράσταση "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ"σε στίχους και μουσική του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ
Να σβήσει αυτό το φως που μ`ενοχλεί
Να σβήσει
Εδώ καθόμουν
Το βλέμμα που`μοιαζε απειλή
Αυτό φοβόμουν
Εδώ
Θέλω μια παύση μεγάλη
Σα θάνατο
Να πάρει χρόνο η ματιά
Και να σε γδύσει.
Εδώ δικάζεται η ψυχή
Εδώ δικάζεται
Το σώμα που ετοιμάζεται
Να μπει να σ`αγαπήσει
Αν δε δοθεί αρρώστησε
Τα μαξιλάρια να φιλάς με τ`όνομά μου
Απόψε πίνω έρωτά μου
Σ`αυτό το ψέμα που πολύ
Μας κόστισε.
Να σβήσει αυτή η πληγή που μ`ενοχλεί
Να σβήσει
Εδώ κοιμόμουν
Το φόντο να`ναι σαν αυγή
Που ονειρευόσουν
Εδώ
Θέλω έναν ήχο μικρό
Σα βήμα σου ξυπόλητο
Να πάρει χρόνο η καρδιά να πει
Σκοτάδι απόλυτο.
Μια παυση μεγαλη ζητα το κοριτσι...δε θα σου χαλασουμε χατιρι! Απολαυσε την παυση σου, λιωσε εκει μεσα, δες τα στραβα και τα καλα σου και ανασουμπωσου! Αυτο θα γινει, Ναταλι και το ξερεις...εμεις, απλως, σου το επιτρεπουμε!
Φιλια σε ολα τα κοριτσια με την ευχη τιποτε απο αυτα τα φοβερα και δυστηνα που ακουγονται δυο μερες τωρα να μην πραγματοποιηθει και, το κυριοτερο, τιποτε πισω απο αυτα τα τρομερα και δυστηνα να μην κρυβονται τρομεροτερα και δυστηνοτερα!
Ειναι, ομως, υπεροχο το φως σ'αυτον τον τοπο και, ας μη μας αγαπησε οσο μας εταξε...
Μου επιτρέπετε;Ορίστε;Μου επιτρέπετε;Ε,λοιπόν,επειδή μου επιτρέπετε κι εγώ είμαι αντιδραστικό στοιχείο,δεν το θέλω!Quote:
Originally posted by tidekpe
Αυτο θα γινει, Ναταλι και το ξερεις...εμεις, απλως, σου το επιτρεπουμε!
Σήμερα ξύπνησα πολύ βαριά(όπως αναμενόταν μετά την υγρή νύχτα,που πέρασε-και δεν εννοώ πως τα'κανα πάνω μου)
κι εκεί που όδευα σε άλλη μια μελαγχολική μέρα,που θα έσπρωχνα να σβηστεί από το ημερολόγιο,έκανα την σκέψη,πως αυτήν
τη μέρα που κακήν κακώς θέλω να σουτάρω και βαρέως φέρω,κάποιοι άλλοι σε κάποιο κρεβάτι πόνου παλεύουν με την ελπίδα
κι όσα μέσα και δυνάμεις έχουν,υπομένοντας πόνους,καθετήρες,καλώδια και μόνιτορς για να την κατακτήσουν.
Σκέφτηκα τη θεία μου,που παραγγέλνει ένα φάρμακο αξίας 15.000 ευρώ από τις Η.Π.Α. ,την τελευταία της ελπίδα
κατά τα λεγόμενα του γιατρού της με την ευχή να φτάσει εγκαίρως και να μην προκαλέσει επιπλοκές,σκέφτηκα πόσα παιδιά
που δε γνωρίζω,αλλά δυστυχώς γεμίζουν τις παιδικές πτέρυγες των νοσοκομείων κι ένιωσα ντροπή για την ανάγκη μου
να σταματήσει η γη να κατέβω.Πάμε λοιπόν,για άλλη μια προσπάθεια να σχεδιάσουμε χρωματιστά όνειρα γεμάτα ελπίδα
και να δουλέψουμε για ό,τι περνά από το χέρι μας!Μακάρι η θεά τύχη να μ'ευλογήσει με λίγη από τη μαγική της χρυσόσκονη!
Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως!Και για να υπογράψω το συμβόλαιο,σηκώθηκα κι έκανα γυμναστική!
Λάδωσα τον διάδρομο μου(ο οποίος σίγουρα θα είχε ξεχάσει πως δεν πλάστηκε για καλόγηρος-απλώστρα)έβαλα τις αερόσολες μου,
έκανα μια κατασκευή να ανέβει ύψος το λάπτοπ,βρήκα κάτι να παίζει κι έκανα γρήγορο περπάτημα για μισή ώρα,
μέχρι που άρχισε η μπαταρία να τα παίζει κι ήρθα σαλόνι για επαναφόρτιση.Αλλά δε σταμάτησα εκεί!Θυμήθηκα πως κάπου
ανάμεσα στις ταινίες έχω και κάτι DVD εκγύμνασης.Πάουερ γιόγκα της Πετρουλάκη,γιόγκα σκέτη,κάτι πολλά υποσχόμενες
επίπεδες κοιλιές και μια Σίντυ Κρόφορντ,που έδειχνε πιο κατάλληλη για υπέρβαρη αρχάρια σαν του λόγου μου.
Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα πως μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα από όσα πίστευα.Στο δικό μου ρυθμό και με παραλλαγές
όπου δεν έβγαινε,πήραμε δύο 1,5lt μπουκάλια νερό για βαράκια,μια καρέκλα,ένα στρώμα και μία μαξιλάρα και αρχίσαμε
να ξεκλειδώνουμε!Αναδείχτηκα σε μις Κρακ σήμερα!Κάναμε μία απ'όλα για μία σχεδόν ώρα,κάτι που είχα να κάνω από το λύκειο!
Τώρα πονά λίγο η μέση μου είναι αλήθεια κι αναμένεται αύριο να είμαι η Μις Αχ Βαχ,αλλά σκοπεύω να το κάνω καθημερινά.
(Αν και καλύτερα καθώς μεγάλη μπουκιά δεν μπορώ να φάω,ας μην πω και μεγάλη κουβέντα!)Μετά το μπάνιο χόντρυνα το παιχνίδι
και με αφορμή ένα αγγελούδι που είδα να κάνει στον εαυτό του πεντικιούρ,έβαψα νύχι ποδιού για δεύτερη φορά στη ζωή μου!
Σε κάποια φάση αργότερα που το είχα ξεχάσει,έπεσε η ματιά μου κάτω και τρόμαξα πως μάτωσα,αλλά οκ,θα το διασκεδάσουμε κι αυτό!
Πάντως κακά τα ψέμματα,η άσκηση βελτιώνει τη διάθεση και δίνει δύναμη να συνεχίσεις τη διατροφή σου με περισσότερη πειθαρχία!
Όπως και να'χει αποφάσισα πως θ'αλλάξω δεκάδα και θα βοηθήσω κι εγώ την κατάσταση όσο μπορώ,πέρα από τη διατροφή μου,
που ήδη σχετικά προσέχω ένα χρόνο τώρα.Όποιος πιστός θέλει να μου κάνει παρεούλα,ειδικά στα της γυμναστικής,που έχω σκουριάσει
θα εκτιμήσω τη συμπαράσταση με το παραπάνω!Κι επειδή είναι να μη μπω στο χορό,κάθε Παρασκευή-μέρα ζυγίσματος
θα βάζω και τικεράκι!Την αγαπημένη εκείνη μαγισούλα.Βέβαια ήθελα να ξεκινήσω με αρχή τα σημερινά 123 και πρώτο στόχο
τα 112(που είναι το χαμηλότερο που έχω δει τα τελευταία 15 χρόνια)αλλά καθώς δε δέχεται για ιδεατό βάρος τριψήφιο αριθμό
θα τα βάλω όλα μαζί,από τα ανώτερα της ζωής μου μέχρι τα κατώτερα,που κάποτε ονειρευόμουν κι ας μην τα φτάσω ποτέ!
Θέλω να σκέφτομαι πως ήμασταν τρεις,σχεδόν μείναμε δύο και πάμε προς υπέροχες μοναξιές!Σήμερα βάζω τικεράκι που ξεκινήσαμε
και Παρασκευή πάλι,που θα ζυγιστούμε.Λήψη νούμερο 2772 και πάμε!Τώρα που το έγραψα νομίζω μου αρέσει και για τίτλος!
Θα το ξανασκεφτώ αύριο με καθαρό μυαλό!ʼντε,να τελειώνει το σίριαλ,να δούμε επιτέλους "THE END"! Καληνυχτούδιααααααα!
Καλημέρα σας κορίτσια και αγόρι και ειδικά στο Ναταλάκι μου που πραγματικά πρώτη φορά το διαβάζω με τόση ζωντάνια και αυτοπεποίθηση!!!!!!
Ναταλάκι μου σου εύχομαι να καταφέρεις να συνεχίσεις με όλο και πιο πολύ κέφι την προσπάθειά σου για γυμναστική. Και να ξέρεις κάτι, και καθημερινά να μην κάνεις, αν κάνεις μέρα παρά μέρα, ο οργανισμός συνεχίζει να δουλευει σε γρήγορους ρυθμούς για 24 ώρες μετά την γυμναστική (τουλάχιστος έτσι μου είχε πει η γυμνάστρια μου ένα φεγγάρι που πήγαινα και εγώ γυμναστήριο)!!!
Μόλις καταφέρεις και ξυπνήσεις το σώμα σου καλή μου θα δεις πως όχι μόνο δεκάδα θα αλλάξεις αλλά και εκατοντάδα χωρίς να το πάρεις είδηση!!!
Πολύ θα το ήθελα να ήμασταν κοντά και να κάναμε μαζί τα την γυμναστικής μας, μιας και εγώ είμαι σκουριασμένη και προσπαθώ να κάνω κάτι με το περπάτημα (που όποτε πάω με τον γιο μου δεν είναι περπάτημα, είναι τρέξιμο!!!) αλλά δυστυχώς όμως δεν γίνετε. Η σκέψη μου όμως είναι μαζί σου, και το ξέρεις αυτό!!!! Πνευματικά λοιπόν θα είμαι εκεί, δίπλα σου, να γυμνάζομαι μαζί σου κούκλα μου!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά!!!!
καλημερα σε ολους!ναταλακι μου εχεις κ εμενα παρεα...να ξερεις!δεν ξερω πως τα καταφερα κ κατεβασα το μεταβολισμο μου στις μολις 950 θερμιδες!!καταστροφη κοινως!!οποτε τρεχω κ δεν προλαβαινω...κυριολεκτικα!μ ου εδωσε προγραμμα γυμναστικης με αυξομειωση ταχυτητας,τρεξιμο-περπατημα,για να ανεβει ο μεταβολισμος κ απο τη δευτερα στο γηπεδο τρεχω γυρω γυρω!η γλωσσα στο πατωμα καθως δεν εχω αντοχη στο τρεξιμο.αλλα νιωθω καλυτερα κ λεω να μην το σταματησω!οποτε παμε μαζι:εν-δύο-εν δυό!!!!κ πραγματικα οπως ειπε κ το πωλινακι θα αλλαξεις δεκαδα χωρις να το καταλαβεις!!!καλη μας επιτυχια!σε ολους!!!:bouncy::bouncy:
Kαλημερούδιαααααααααααααα� �αα!Πολύ χαίρομαι που βλέπω ανταπόκριση!Εννοείται περιμένω να γίνουμε και περισσότεροι.
Θεωρώ πως έχει καταντήσει αηδία το θέμα του σώματος μας και πως ήρθε η ώρα να σπιντάρουμε αντί να σερνόμαστε!
Τα έχουμε πει πολλές φορές και μέσα μας και μεταξύ μας,έχουμε αρχίσει και σταματήσει αμέτρητες προσπάθειες
κι ωστόσο είμαστε ακόμα εδώ.Λοιπόν,βρήκα τον τέλειο τίτλο και κάνω πρόσκληση σε όποιον έχει πάρει σοβαρά το θέμα
κι είναι διατεθειμένος να το αγγίξει διεξοδικά να έρθει στην παρέα μας και μαζί να πορευτούμε στο FINAL COUNTDOWN!
Ανεξάρτητα από το βάρος που ο καθένας θέλει να διώξει και τη φάση στην οποία βρίσκεται,νομίζω πως μπορούμε
να ενώσουμε δυνάμεις,να μοιραστούμε τα φώτα μας,να αλληλοστηριχτούμε στα δύσκολα,να προσέξουμε μαζί
τη διατροφή μας,να ασκηθούμε όπως ευχαριστεί τον καθένα και να συζητήσουμε τους λόγους που το θέλω μας σκαλώνει
και έχουμε την τάση να διατηρούμε στο χρόνο τα κιλά.Φόβοι,συνήθειες,βολέμ� �τα,όλα στο φως με τόλμη και αποφασιστικότητα να διαλύσουμε τα φαντάσματα!(πωπω!ούτε πολιτικός να ήμουν!)Πάντα αυτό ονειρευόμουν για το τόπικ αυτό κι ελπίζω τώρα να γίνει πραγματικότητα.
Δε θα ήθελα να ζυγιζόμαστε συχνότερα από μία φορά την εβδομάδα καθώς δεν πιστεύω πως βοηθά την ψυχολογία μας.
Όποιος έχει την ανάγκη να καταγράφει τι τρώει να το κάνει,παρατηρώντας ωστόσο και τα πέριξ(συναισθήματα,συνθήκε ς κλπ)
Σκοπός είναι να συνεδητοποιήσουμε τι κάνουμε,να εντοπίσουμε τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης και να τα δουλέψουμε.
Δε θέλω να μας γίνει εμμονή το βάρος.Είναι μια συνέπεια,που όντας συντονισμένοι στη βοηθητική για μας κατεύθυνση
θα αντιμετωπιστεί κι αυτή θέλει δε θέλει.Όσοι με έχετε κατά καιρούς διαβάσει,ξέρετε τις απόψεις μου σχετικά.
Με έμφαση περισσότερο στην ψυχολογία μας και με μικρές βελτιωτικές αλλαγές νομίζω μπορούμε να καταφέρουμε θαύματα!
Προσωπικά νιώθω πως ξεκινώ από την αρχή.Η επέμβαση δε με βοηθά,αλλά μπορώ και χωρίς τα φτερά της να πετάξω!
Σας κάνω λοιπόν το ορίστε και σπεύδω να αλλάξω τίτλο!Όσοι πιστοί προσέλθετε!Φιλάκια πολλά σε όλους,ειδικά στο Πωλινάκι
και την dream μας,που ήδη δηλώνουν το παρόν!Έχουμε όλοι έναν κοιμισμένο μεταβολισμό να κινητοποιήσουμε! LET THE SHOW BEGIN!
(Όχι,μη φοβάστε!Θα κάνω την έκπληξη και δε θα συμπληρώσω και το τραγούδι των Europe με τον Γκάλη,τον Γιαννάκη και τ'άλλα παιδιά!)
Παρεμπιπτόντως,dream,τι θα γίνει με το mood σου;
Συνεχίζεις να θέλεις να στέλνεις στο σύμπαν αυτό το μήνυμα;
Εκτός αν άλλαξες όνειρο και δεν είμαστε ενήμεροι σχετικά...
nadinaki μου πόσο χαίρομαι που σε βλέπω με άλλη διάθεση!!! μπράβο!!!είμαι σίγουρη ότι και δεκάδα μπορείς να αλλάξεις έυκολα και ακόμα πιο κάτω να πας,εξάλλου όπως μου είπες μία μέρα που έβαλες το τικεράκι με την μαγισσούλα σου,δεν είναι ακόμα ώρα,ε λοιπόν νομίζω πως αυτή η ώρα έφτασε με βήμα γοργό ;) εγώ υπόσχομαι στην αρχή να έχω τον ρόλο του επιτηρητή :D και μετά να σας συνοδέψω στην προσπάθεια σας/μας! καλή δύναμη κορίτσια!
Aγγελουδάκι μου,οσονουπωμανικωμένο,εσύ έτσι που θα τρέχεις και θ'αλλάζεις τις δεκάδες
των κιλών θα είσαι το καρότο μας,που τα τρελαμένα αλογάκια ξωπίσω σου θα κυνηγούμε!
δεν έχει σημασία ποιος θα τρέχει πιο γρήγορα αλλά ο τερματισμός που θα είναι κοινός ;)
άσχετο αν δεν μανικωθώ αλλά by-passιαστώ θα με κάνετε παρέα :puzzled::puzzled:
Εννοείται!Όλους τους παίζουμε,κοπελιά!Και μανικωμένους και αμάνικους,πασών των εποχών!
Ό,τι είναι το καλύτερο σου να γίνει!Αν και από την εικόνα που έχω για σένα,μανίκι και πολύ σου είναι!
Τέλιος τίτλος!!!!!!!!!
Ειδικά μετά από αυτά που μου συνέβηκαν και μένα τις τελευταίες μέρες, πήρα απόφαση πως αυτή θα είναι η τελευταία προσπάθειά μου που όμως θα έχει το επιθυμιτό αποτέλεσμα. Και πάνω από όλα πήρα απόφαση πως θα το κάνω ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!!!
Συμφωνώ με το ζύγισμα 1 φορά την βδομάδα, εγώ προτιμώ να το κάνω Παρασκευή!!!!
Τώρα σχετικά με το φαγητό, δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό να καταγράφουμε το τί ακριβώς τρώμε, αλλά θα μπορούσαμε να ανταλλάζουμε ιδέες για το τι θα μπορούσε να μπει στο στομάχι μας!!!!
Πάντος το μόνο σύγουρο είναι ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας!!!!
Αγγελουδάκι μου σε περιμένουμε με αγωνία να ενταχθείς στην ομάδα μας!!!! (Θυμάσε που έψαχνες για κρέμες που μπορείς να φας? Εφτιαξα χτες μια πανακότα πλήρως διαιτιτική, θα την δοκιμάσω σήμερα και θα σε ενημερώσω!!!)
Χαίρομαι που βρίσκεσαι σε ανάλογη φάση,Πωλινάκι μου!
Κι εγώ Παρασκευές αγαπώ να ζυγίζομαι και παλιότερα το είχα "επιβάλει"
και στα υπόλοιπα κοριτσάκια της παρέας.Θα μου άρεσε να έχουμε μια κοινή ημέρα
αλλά τελευταία ξέπεσα και την είδα λιγότερο δικτάτορας...Στα πλαίσια αυτά αναφέρω
και το διατροφικό ημερολόγιο,για το οποίο επίσης είναι γνωστές οι απόψεις μου
όταν δε γίνεται ολοκληρωμένα.Όπως και να'χει αυτό που έχει σημασία για μένα
είναι να κάνει ο καθένας ό,τι του κάνει νόημα με την οπτική πως είναι καλύτερα μαζί!
Τονίζω για άλλη μια φορά με έμφαση στις εσωτερικές διεργασίες,ώστε να λυθεί σιγά σιγά το κουβάρι!
Ανάμεσα στα άλλα χρειαζόμαστε έμπνευση και θετική ενέργεια κι ελπίζω εδώ να βρούμε λίγη!