67,400 πάλι σήμερα... Δε βλέπω να πέφτει. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο αύριο .
Printable View
67,400 πάλι σήμερα... Δε βλέπω να πέφτει. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο αύριο .
49,8 (+800) κατακρατηση σκεφτομαι, η απλα σαμποταριστικα με τη σοκολατα αυτες τις μερες.
Σαφώς και επηρεάζει ! Το απογευματινό ζύγισμα πάντα δείχνει παραπάνω γραμμάρια από το πρωινό.Quote:
Originally posted by LaLuna
ενα δραμα......1 κιλο πανω σημερα.....επιρρεαζει που στις 15 περιμενω να αδιαθετησω και ζυγιστηκα απογευμα???
Αν συνυπολογίσεις και πιθανή κατακράτηση λόγω αναμονής αδιαθεσίας να το το 1 κιλό πάνω...:starhit:
74.800!!!:bigsmile::bigsmile:
53.600 επειδη χθες το βραδυ εκανα το λαθος να φαω. δεν πειραζει.... αυριο ελπιζω να ειμαι λιγοτερα.
βρε αρτε ολο ξεχναω...ποσο καιρο την κανεις?
σας εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ ότι επιθυμείτε να σας συμβεί!!!!εγώ έγινα πολύ μικρή μανούλα (στα 20) και η αλήθεια είναι ότι δεν τον χάρηκα όπως θα ήθελα γιατί δούλευα πολύ!!!Τώρα πάμε για το 2ο αν μας αξιώσει ο Θεός!!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
το πρωτο =) ευτυχως το σκεφτηκαμε να αρχισουμε προσπαθεια νωρις και ξερουμε τωρα οτι υπαρχει ζητημα. Αλλα σιγα σιγα, με πολυ αγαπη και υπομονη, θα ερθει και αυτο. Κι αν δεν μας ειναι γραπτο μας, θα κοιταξουμε τη επιλογη υιοθεσιας. Ειμαι της νοοτροπιας, η πραξη κανει τη οικογενεια, οποτε δεν ειμαστε σωνει και καλα πρεπει να'χει δικο μας DNA. (αν και θα μ'αρεσε να επαιρνε απο τον αντρα μου γιατι τον θεωρω πολυ ομορφο και καλοσυνατο) :smilegrin:Quote:
Originally posted by loukouloukou
σε καταλαβαίνω.αδιάθετη εγώ από χτες!!!!πάμε για τον επόμενο μήνα....έχεις άλλο η το πρώτο σου?Quote:
στη αρχη χαιρομουν που ειχα καθυστερηση, ελεγα να κανω τεστ σε μια βδομαδα, αλλα ημουν ανυπομονη και ηθελα να ξερω για να κοψω τη ατκινς και εντελως το καπνισμα και τον καφε (τωρα κανω 2-3 τσιγαρα τη μερα, απο 10-15) και να παρω φολικο οξυ. Να κοψω και τη γυμναστικη, οποτε εκανα τωρα τεστ, βγηκε αρνητικο και τωρα ειμαι απλα μουτρωμενη.Quote:
Originally posted by loukouloukou
εγώ που δεν ξέρω αν πρεπει να χαρώ ή οχι??????Quote:
θα παρατηρησεις, αν εισαι σαν εμενα, θα'σαι στασημη μια βδομαδα/δυο πριν τη περιοδο και με το που ερθουν τα ρουχα σου θα πεφτεις γρηγορα :grin: Εγω αναρωτιεμαι αν η δικη μου σταση εχει να κανει με τον κυκλο μου, ααααααααααντε να ερθει το ατιμο να τελειωνω!
από την μια θέλω πρώτα να χάσω τα κιλά και μετα να μείνω έγκυος (αν σκεφτείς οτι στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν 85, γέννησα 109 και σε 6 μήνες έφτασα 68 οπου τα κράτησα για αρκετό καιρό) και από την άλλη μόλις είδα τα στραβωμένα μουτσουνάκια άντρα και παιδιού οτι αδιαθέτησα, λέω γαμώτο....
49,8 ακομα. Μαλλον σαμποταζ μου εκανα με τοση σοκολατα. Ε, χαλαλι, τη ευχαρηστιθηκα. Σημερα αρχιζουμε παλι =)
καλημερα κοριτσια -500 απο χθες...
και παλι στα ιδια απο χτες... 64,4 σταθερα ! :sniff::sniff:
να ανησυχισω ??
καλημερα!!!
74.800 σταθερά και σήμερα :grin:
Quote:
το πρωτο =) ευτυχως το σκεφτηκαμε να αρχισουμε προσπαθεια νωρις και ξερουμε τωρα οτι υπαρχει ζητημα. Αλλα σιγα σιγα, με πολυ αγαπη και υπομονη, θα ερθει και αυτο. Κι αν δεν μας ειναι γραπτο μας, θα κοιταξουμε τη επιλογη υιοθεσιας. Ειμαι της νοοτροπιας, η πραξη κανει τη οικογενεια, οποτε δεν ειμαστε σωνει και καλα πρεπει να'χει δικο μας DNA. (αν και θα μ'αρεσε να επαιρνε απο τον αντρα μου γιατι τον θεωρω πολυ ομορφο και καλοσυνατο) :smilegrin:
αυτες ειναι νοοτροπιες σωστες και δυστυχως σπανιζουν....:thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup:
κορίτσιαααααααααααααααααα αααααααααααα τα quote προσέχτε λίγο πλζζζζζζζ,τα ματάκια μου :D
σορρυ το διορθωσα....:yes:Quote:
Originally posted by aggeloydaki
κορίτσιαααααααααααααααααα αααααααααααα τα quote προσέχτε λίγο πλζζζζζζζ,τα ματάκια μου :D
καλημερα !!! για 2η μερα στα 64,4 :o
νομιζω τωρα θα ανησυχησω !!!