"Ποια λιμάνια αφήνεις πια πίσω
το μαντήλι ανεμίζεις ξανά
λες ??δεν θα ξαναγυρίσω??
στο παρελθόν που τόσο πονά."
Tι ωραίο ποιημα Ναταλύ μου............
Printable View
"Ποια λιμάνια αφήνεις πια πίσω
το μαντήλι ανεμίζεις ξανά
λες ??δεν θα ξαναγυρίσω??
στο παρελθόν που τόσο πονά."
Tι ωραίο ποιημα Ναταλύ μου............
:) Αχ!Λουλουλένια μου!Που μοιράστηκες μαζί μου το γαλάζιο κιόσκι σου και μάλιστα και στα αγαπημένα μου γαλλικά!
Παλιέ μου φίλε,εσύ,που νιώθεις τους κτύπους της καρδιάς μου,λες να ντυνόμαστε επιτέλους την καινούρια φορεσιά;
--->ΝΕΝΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΥ : ΟΤΑΝ ΜΙΑΝ ΑΝΟΙΞΗ
Μαζεύω όσο φως μπορώ κι εγώ απ'τα τρία Φι και τα πολλά τα ʼλφα και πάμε ν'αρμενίσουμε στης θάλασσας τα σπλάχνα...Quote:
Originally posted by Nefeli-
Με όσα διάβασα, αυτά θα πω, νιώθοντας ανακούφιση για σένα και για μένα.
Θα'ρθει εκείνη η μέρα που μαζεύοντας το φως του μελαγχολικού ίσκιου, κάτω απ'το γαλάζιο κιόσκι, θα κινήσουμε να φτιάξουμε με τα δυο χέρια μας ξέρες , μες στις γαληνεμένες θάλασσες, προορισμούς να ησυχάσει η ψυχή μας.
Τέλειος πίνακας.... ποιανού είναι ?
Μιας προικισμένης αυτοδίδακτης Γαλλίδας.Καμάρωσε,αν θέλεις,την τέχνη της εδώ: --->http://sascalia.blogspot.com/Quote:
Originally posted by alalumaki
Τέλειος πίνακας.... ποιανού είναι ?
Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!! Ναταλάκι μου έκανες την γυμναστική σου? Εγώ είμαι πανευτυχής γιατί η πανακότα διαίτης βγήκε απλά η ωραιότερη πανακότα ever!!!! Ακόμα και η ξαδέλφη μου που την έφαγε στην Ιταλία, και μετά όσες φορές έφαγε Κύπρο δεν της άρεσε, μου είπε πως η δικιά μου άνετα συγκρίνετε με την πανακότα στην Ιταλία!!!!!! Και μου ζήτησε να της την κάνω στα γενέθλιά της την ερχόμενη Τετάρτη!!! Α θα της κάνω και την τούρτΑ!!!!
Καλημέρα, μου αρέσουν πολύ οι πίνακες της.... αλήθεια πως πάει το πιάσιμο Ναταλάκι ?
Πωλινάκι πες μας τη συνταγή για την πανακότα.... και έχω κόσμο το Σάββατο..
Καλημέρα κοριτσάρες μου και μοναδικέ άντρα της παρέας!!!!
Λοιπόν, σκέφτηκα κάτι (Ω! ναι!!! Σκέφτομαι και εγώ που και που!!!χαχαχα) Είπαμε πως θα ζυγιζόμαστε 1 φορά την βδομάδα, κάθε παρασκευή, σωστά? Τί θα λέγατε να κάναμε και μετρήσεις του σώματος μας, 1 φορά τον μήνα, πχ την πρώτη Παρασκευή του μήνα? Και να τα γράφουμε εδώ για να συγκρίνουμε? ε τί λετε?
Λοιπόν Αλαλουμάκι μου, θα την γράψω στις μαγειρικές αλχημείες, και πέρνα από εκεί να την δεις, οκ?
Μπονζούρες!Μάλλον μπονσουάρες!
ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Ω!!!!!!!Όλα πονούνε!Χέρια,πλάτη,μέση,κο ιλιά,πόδια...ό,τι έχω και δεν έχω!
Το καλό βέβαια είναι πως διαπιστώνω πως εκεί στο βάθος,κάτω από δίπλες και τρίπλες,στρώματα και στρώματα λίπους
κάτι σε μυικό ιστό φυτοζεί για να πονάει το καημένο!Είναι κι αυτή μια ευχάριστη πτυχή του πόνου για έναν μη μαζοχιστή,
που ωστόσο έχει ανάγκη να βρίσκει πάντα το θετικό ακόμα και στο φαινομενικά αρνητικό!Χθες λοιπόν κάναμε τον διάδρομο μας,
ένα πρόγραμμα με εναλλαγές στην ταχύτητα που μου έβγαλε ένας φίλος με βάση τα κιλά μου και το βγάλαμε με τη μία!
Βέβαια πρέπει κάπως να οργανώσω την playlist του mp3 μου γιατί να κάνεις διάδρομο με τη Ρωμαϊκή Αγορά του Χατζιδάκι
και μάλιστα να σου ξεφεύγει πού και πού να τραγουδάς(αν λέγεται φυσικά τραγούδι το λαχανιασμένο τραύλισμα επιλεκτικών λέξεων
και συλλαβών ανάμεσα στις ανάσες,όπου δηλ. βγαίνει)είναι τουλάχιστον απάνθρωπο για τους γείτονες αν όχι και για τα κόκκαλα του Μάνου!
Η ξένη μουσική και ρυθμό έχει να σου δώσει και δεδομένου πως λόγια δε θα ξέρω είμαστε όλοι ασφαλείς!Θα το κοιτάξουμε...
Μετά λοιπόν τον χθεσινό διάδρομο και το ντουσάκι μας,κατεβήκαμε να διαδηλώσουμε στον Πύργο και μετά
περπατήσαμε μέχρι τα δικαστήρια(δεν ξέρω πόσα χλμ είναι)οπότε κάτι κάναμε και χθες από άποψη άσκησης.
Σήμερα εκτός από διάδρομο σκέφτομαι να πιάσω καμιά Πετρουλάκη.Μην πάει τζάμπα το πιάσιμο της Σίντυ!
Βρήκαμε με τη Λούλου στο you tube κάμποσα ενδιαφέροντα.Να προτιμάμε άλλωστε και τα εγχώρια προϊόντα!
Μερικές εθισμένες στα κινέζικα τις βλέπω να προχωρούνε σε κινέζικη γυμναστική!Αλήθεια,γιατί κάνουν τις κινέζες;
Πωλινάκι εγώ ένα ζύγισμα Παρασκευής θα κάνω και πολύ του είναι!Δε μπορώ να νιώθω χοιρομέρι προς μέτρηση συνέχεια!
Εσύ αν θέλεις να το κάνεις κι όποια άλλη ψηθεί,δεν είναι άσχημη ιδέα.Εξάλλου η παρακολούθηση των διαστάσεων
ίσως αποδίδει ακριβέστερα την αλλαγή από ό,τι το βάρος μας σε κιλά.Απλά εμένα είναι άλλη η φιλοσοφία μου.
Αλλού δίνω την έμφαση μου.Ό,τι κάνει νόημα στον καθένα είπαμε!Κάθε πρακτική δεκτή αρκεί να κουνιόμαστε!
Αυτά προς το παρόν!Πάω να κάνω τη σαλάτα μου και τα λέμε στη χώνεψη άμα είναι πάλι...Φιλάκιαααααααααααα
Υ.Γ. Dream,σου έκανα αίτημα φιλίας στο φατσοβιβλίο.Βαριέμαι πάλι να σβήνω μηνύματα για να σου το πω σε u2u.Αμάν πια το όριο των 100!
Kάποιος για την τραμπάααααααααααααλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ανεβαινω εγω στην τραμπαλα!!σε δεχτηκα βεβαιως βεβαιως!!παμε γερα με τη γυμναστικη!!!!!
Τι κι αν ανέβηκες στην τραμπάλα μου,πάλι δεν τραμπαλίζομαι,πέφτω και ζαλίζομαι!
Η μόνη διαφορά είναι πως από κει που ήμουν μόνιμα επάνω,βρίσκομαι μόνιμα κάτω!
Πόσο ζηλέυω το ηλιόλουστο τικεράκι σου!Έχει όλους τους αγαπημένους μου συνδυασμούς
του 2 και του 7!Μια χαρά είσαι εκεί στο 72,7 που είσαι!Τι το ζήλεψες το αδιάφορο 68?
Α!Επίσης έχω να σας πω πως πλέον είμαι φίλη στο φατσοβιβλίο με ένα αγγελικό πλάσμα!
Φαντάζομαι οι άντρες φίλοι και γνωστοί σου θα έχουν το mood σου συνέχεια στο μυαλό τους!
Τότε θες να κάτσω εγώ στην τραμπάλα μαζί σου Ναταλάκι μου????? τότε σίγουρα θα τραμπαλιστούμε και οι 2 μας!!!! Τί λες?
Ε...εσύ ίσως κάτι καταφέρεις!Θα συμπληρώνω ώθηση κι εγώ να βοηθώ...ʼντε,ανέβα!
Ε όχι και έτσι!!! Δεν έχουμε δα και τόση διαφορά!!!! χαχαχα Ανεβαίνω και φίγαμε!!!!!!!!!!
αγγελικο;;σ ευχαριστω!!:saint:Quote:
Originally posted by NADINE
Τι κι αν ανέβηκες στην τραμπάλα μου,πάλι δεν τραμπαλίζομαι,πέφτω και ζαλίζομαι!
Η μόνη διαφορά είναι πως από κει που ήμουν μόνιμα επάνω,βρίσκομαι μόνιμα κάτω!
Πόσο ζηλέυω το ηλιόλουστο τικεράκι σου!Έχει όλους τους αγαπημένους μου συνδυασμούς
του 2 και του 7!Μια χαρά είσαι εκεί στο 72,7 που είσαι!Τι το ζήλεψες το αδιάφορο 68?
Α!Επίσης έχω να σας πω πως πλέον είμαι φίλη στο φατσοβιβλίο με ένα αγγελικό πλάσμα!
Φαντάζομαι οι άντρες φίλοι και γνωστοί σου θα έχουν το mood σου συνέχεια στο μυαλό τους!
το θεμα ειναι ο ενας ο μοναδικος που θα βρεθει;;;ωεω;;;
Έλα μου ντε!Κι εγώ το ίδιο αναρρωτιέμαι!Λες να κάνουν παρέα οι καλοί μας και στην προσπάθεια τους να μας βρουν να χάθηκαν?Quote:
Originally posted by dream
το θεμα ειναι ο ενας ο μοναδικος που θα βρεθει;;;ωεω;;;
Τα ψιχουλάκια που τυχόν άφησαν πίσω τους θα έχουν πολλάκις πολτοποιηθεί...Λες να βάλουμε εντονότερο άρωμα;Τι να κάνουμε;