καλημεραααα....ακομα 500γραμ. κατω σημερα....καλα παμε....
pennou 67.2 κιλά στόχος τα 55 κιλά(3η μερα διατροφής) 66,2
Printable View
καλημεραααα....ακομα 500γραμ. κατω σημερα....καλα παμε....
pennou 67.2 κιλά στόχος τα 55 κιλά(3η μερα διατροφής) 66,2
γιατι καλε?Quote:
Originally posted by xristinakalb
καλημερα !!! για 2η μερα στα 64,4 :o
νομιζω τωρα θα ανησυχησω !!!
Quote:
Originally posted by Ciciliana
γιατι καλε?Quote:
Originally posted by xristinakalb
καλημερα !!! για 2η μερα στα 64,4 :o
νομιζω τωρα θα ανησυχησω !!!
..εδω και 3 !! τωρα που το συνειδητοποιω μερες η ζυγαρια μου ειναι στα ιδια... :/ δεν θα επρεπε να εχω χασει εστω και 100 γρ ??? μηπως δεν κανω κατι σωστα ??
δε χανουμε καθε μερα χριστινα, μπορει σημερα να μην ειναι μειων η ζυγαρια, αλλά σε 2 μερες να ειναι -500 , συμβαίνει.
επίσης γιατι κρίνεις απ'τη ζυγαρια?
έχεις χάσει πόντους? αν ναι τότε είσαι μια χαρα... το να κατσεις να αγχωθείς δεν εχει κανενα νοημα κ δε βγαζει πουθενα.
επίσης παιζει ρολο γιατι ζυγίζεσαι.
πχ έχεις κόλλημα και ζυγίζεσαι καθε μερα? πχ θες να βλεπεις αν εχεις παρει ή αν εχεις χασει? πως να το πω κόλλημα στο μυαλο :/ , κ δε το λεω σαν κακο..
ή ζυγίζεσαι καθε μερα περιμένοντας να χάνεις καθε μερα?!
Quote:
Originally posted by Ciciliana
δε χανουμε καθε μερα χριστινα, μπορει σημερα να μην ειναι μειων η ζυγαρια, αλλά σε 2 μερες να ειναι -500 , συμβαίνει.
επίσης γιατι κρίνεις απ'τη ζυγαρια?
έχεις χάσει πόντους? αν ναι τότε είσαι μια χαρα... το να κατσεις να αγχωθείς δεν εχει κανενα νοημα κ δε βγαζει πουθενα.
επίσης παιζει ρολο γιατι ζυγίζεσαι.
πχ έχεις κόλλημα και ζυγίζεσαι καθε μερα? πχ θες να βλεπεις αν εχεις παρει ή αν εχεις χασει? πως να το πω κόλλημα στο μυαλο :/ , κ δε το λεω σαν κακο..
ή ζυγίζεσαι καθε μερα περιμένοντας να χάνεις καθε μερα?!
χμμμ ξερω ναι, δεν χανουμε καθε μερα.. ελπιζω ομως...! :starhit:
βασικα εδω και ενα χρονο συνεχομενα εκανα διαιτα με διαιτολογο και ηξερα σιγουρα πως μ αυτα π μου εβαζε οταν παω θα εχω χασει ! αλλα απ την δευτερα σταματησα να πηγαινω σε εκεινον και κανω μονη μου προγραμμα με οσα εχω μαθει τοσο καιρο... και η αληθεια ειναι πως νιωθω ανασφαλεια μηπως δεν κανω κατι σωστα και δν χανω τπτ... :smirk:
54 κιλα σημερα. λογικο γιατι τελικα χθες εφαγα και 2 παγωτα. αλλα δεν θα συνεχιστει αυτη η ανοδικη πορεια. ^^
Γεια σας, και σημερα 77,1, δηλαδη σταθερη 1 εβδομαδα τωρα! Αλλα δεν πειραζει, θα πεσει καποια στιγμη....
σήμερα 83,2 [-200 απο χθές και συνολικα -500 από την αρχη της εβδομαδας]
έχω παραγγείλει και έναν λιπομετρητη για να μετραω πιο σωστά
77.9 (-3.9)
81.2!
-1 κιλο απο χθες
-200 απο προχθες!!!
MPRABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOQuote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
81.2!
-1 κιλο απο χθες
-200 απο προχθες!!!
ευχαριστωωωω!!!!
και συ μια χαρα τα πας! αντε να ζησει ο ντουκαν!
και ήρθε η ωρα της φρικης!!! 47,1% λιπος, 36,3% νερό....... απογοητεύομαι...Quote:
Originally posted by konina
ζυγαρια; πηρα και εγω αλλα λεει αλλα αντι αλλων.Quote:
και ήρθε η ωρα της φρικης!!! 47,1% λιπος, 36,3% νερό....... απογοητεύομαι...Quote:
σημερα επιτελους ειδαμε διαφορα... στα 63,7 η ζυγαρια μου ! - 700 απο Τριτη και - 1,300 απ την αρχη της εβδομαδας..! :D
τωρα δεν ξερω αν ειναι αληθινο το αποτελεσμα γιατι χτες χενυχτισα σε κλαμπ μεχρι 7 και ξυπνησα σημερα στις 2 ! ισως ειναι χαμενα υγρα....! εγω παντως χαιρομαι !