Καλημέρα και σε εσένα Γιώργο
Printable View
:) Και μιας και πιο πανω ειδα για καφεδες νομιζω ο Μικελ κανει τον καλυτερο και σε λιγο θα παω να χτυπισω ενα!!!
Wow..εγω κοιμομουν στις 5!!
Ημουν ξυπνιος στις 3 :P
Οταν η πολη κοιμαται καποιοι δουλευουν...:)
αν κοιταξεις καλυτερα οσους η ζωη τους τα φερενει ολα στραβα θα παρατηρισεις οτι ειναι γεματοι κακια για αυτο εφτασαν σε αυτο το σημειο
Αλέξανδρε το φόρουμ έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη. Η συνεχής ενασχόληση σου με όλο το φάσμα των θεμάτων στο φόρουμ, και χωρίς να λαμβάνεις υπόψη τον παράγοντα ανταπόκριση, σου έχει δημιουργήσει με τον καιρό μια μεγάλη ιδέα για σενα. Χωρίς να ήταν αυτός ο στόχος σου, το φόορυμ σου έχει βελτιώσει την ψυχολογία. Είναι το δεύτερο σου σπίτι.
Όμως την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση μας, προσπαθούμε πρώτα και πάνω απ' όλα να την κατακτήσουμε στην καθημερινότητα μας, στους χωρους όπου κινούμαστε, με τη συναναστροφή και τα αποτελέσματα των πράξεων μας. Εκει αποσπούμε την αναγνώριση η οποία είναι η αληθινή ιδέα μας για εμάς.
Ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο έχει περάσει. Μέχρι και βόλτα με σκάφος πήγαμε παραλιακά. Επισκέψεις σε ωραία μέρη (ύπαιθρος, μνημεία, θάλασσα σε απόκρημνες στεριές) που η καθημερινότητα, μας τους έχει στερήσει. Βαρεθήκαμε τις φώτο και τα βίντεο.
Δεν μου έλειψαν τα κλαμπ και τα καφε αυτές τις μέρες.
Άξέχαστη και η γιορτή την Παρασκευής.
πολυ φαντασια εχεις παντως δε μπορω οτι εχω αλλαξει σε κατι ο ιδιος ακριβως ειμαι...Quote:
Αλέξανδρε το φόρουμ έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη.
μονιμως κανω 100 πραγματα ταυτοχρονα αν θες να ξερεις απλα εχω ανεση κ τα κανω ολα ανετα ετσι δε φανταζετε καπιος οτι ειναι πολα μαζι
σκεφτομαι οτι εφτασα τα 6666 ποστς. αρχικα ελεγα να τον παρατησω ετσι το λογαριασμο και να μη ξαναμπω, παραμενωντας σ'αυτον τον σημαδιακο αριθμο. αλλα μετα λεω δε γαμιεται, οι αριθμοι μονο προβληματα μας προκαλουν. σκατα και στα μουτρα της μαθηματικου, θα σου σβηνω τσιγαρα στα μαγουλα μεχρι να ανοιξεις επιπλεον τρυπες!
Όχι πάντα αλέξανδρε. Καποιοι υπήρξαν καλοπροαίρετοι και παρα ταύτα η ζωη τους τα φερε στραβα. Κι αυτο μπορει να οφειλεται ειτε σε λάθος και επιπόλαιες επιλογές τους, είτε σε απροσδόκητα γεγονότα στη ζωη τους, είτε επειδη καποιοι τους εκμεταλλεύτηκαν και τους αδίκησαν, ειτε επειδη δεν διεκδίκησαν, ειτε λόγω άσχημης ψυχολογίας. Την κακία στην οποία αναφέρεσε θα την εκδηλώσει κανείς μετά που θα υποστεί κάποια στραβά στη ζωη του. Η κακία είναι το αποτέλεσμα αυτού του αρνητικού βιώματος. Ετσι, θα σε ζηλεύει αμα σε βλέπει να προχωράς κι αμα προχωρησες θα νιωθει μίσος για σενα που τα καταφερες, θα αρνειτε να σε βοηθησει, θα προσπαθει όσο μπορει να σε ριξει, κι αυτο αν δεν το καταφερνει με πράξεις με λόγια, θα σε συκοφαντεί με το παραμικρό ψεγάδι που σου βρίσκει, θα γίνεται δύστροπος κι απόμακρος με τους άλλους κλπ συναφή. Δεν ειναι η κακία που τους εφερε τα στραβα, τα στραβα ειναι που τους προκάλεσαν την κακια, ως πικρία γι αυτα που έπαθαν.
Αυτο δεν ειναι και ο γενικός κανόνας αφού υπάρχουν άνθρωποι που εχουν στο αίμα τους την κακία είτε στραβά τους φέρνει ζωή είτε χαρές κι επιτυχίες. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοι που τα στραβα στη ζωη τους, τους έκαναν συμπονετικους για τον άλλο, αλτρουιστές κι ανθρωπιστές, που στήριξαν συναναθρωπους σε ίδιες με αυτες που πέρασαν καταστασεις.
σκεφτομαι να κανω ενα δωρο στον ΤΟΜΗΕΤ για να γελασει.
αν περιδιαβαινει στο φορουμ, ας μου στειλει ενα πμ :)
Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι,πιστεύω όμως ότι ο καλός άνθρωπος είναι καλός είτε στις κακές είτε στις καλές φάσεις της ζωής του και ακριβώς το αντίθετο,οπότε μην φτιάχνεις κατηγορίες....οι περισσότεροι όμως άνθρωποι είναι μέτριου χαρακτήρα προσωπικοτητες με μπόλικη έλλειψη παιδείας....που κοιτάει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για να είναι πάντα αυτός ο καλύτερος!
Αυτό βέβαια είναι και χαρακτηριστικό των Ελλήνων.!
Καλημερα!!
Σκεφτηκα να διαβασω λιγο για το αγχος και πανικο και μολις ολοκληρωσα ηλεκτρονικα μια παραγγελια στο public.
Σιγα τον ελευθερο χρονο που εχω αλλα λιγο πριν το ζζζζζ νομιζω θα μπορω να διαβαζω
δεν εχει σχεση με το μπαναρισμα του, ειναι κατι προσωπικο του γιαννη.
μου ειχε ζητησει βοηθεια σε κατι και δεν μπορουσα να τον βοηθησω, αλλα εσπασε ο διαολος το ποδαρι του (και παλι) και η απαντηση βρεθηκε μπροστα μου ως δια μαγειας.
και ηταν και η προφανης.......
θα γελασει πολυ...
τα εχουμε ξαναπει, συμμετεχω οταν βαριεμαι, οταν δεν εχω χρονο απουσιαζω (οπως τα χριστουγεννα). ουτε δικα μου θεματα ξεκινω πια, ουτε διαλογους κανω τεραστιους, ουτε τσακωνομαι. ποσταρω απλα την αποψουλα μου οπου βρω ενδιαφερον, κι αυτο ειναι ολο. αν σε ενοχλω τοσο μπορεις να με κανεις ιγκνορ.
σκεφτομαι να παω για μπανιο αλλα εχει σκατοκαιρο.. πφφφφφφφ...
Aαααααχχχχχχ αυτα τα παθη θα μας καταστρεψουν!!!...
Αναρωτιέμαι αν το καλοκαίρι θα ΄ρθει και στην ψυχή μου φέτος...
Το καλοκαιρι δεν μ αρεσει...Μονο οτι νυχτωνει αργα και οτι αδειαζει η Αθηνα
Ζεστη sucks
Κατσαριδες sucks
Καταρχήν χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που σκέφτεται έτσι, μου δίνει κουράγιο αυτό...
Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά είναι δύσκολο όταν υπάρχουν προβλήματα, πιστεύω πως το καταλαβαίνεις...
Όσο για τη θάλασσα το ότι θα κάνω τις βουτιές μου μόλις μπορέσω είναι το μόνο σίγουρο! :) Όπως κι είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει θεραπευτικά, πάντα με βοηθάει ψυχολογικά το να είμαι κοντά στη θάλασσα...αυτή είναι μια θετική σκέψη που μου δίνει επίσης κουράγιο...
οσο κανεις αρνητικες σκεψεις δε πετυχαινεις απολυτος τιποτε
Εγώ σκέφτομαι πώς γίνεται να είναι όοοοοοοοοοοοολη την ημέρα ο Αλέξανδρος στο φόρουμ,να έχει άποψη για όλα τα θέματα....και από κοντά να του την πέφτουν και όλες οι αμφισεξουαλικές.!
ε.....μα έχετε λυσσάξει όλοι να γίνετε πρωτευουσιάνοι...έχει σκάσει η Αθήνα από κόσμο...που τους κατέβασε όλους από τα χωριά ο παπανδρέας για να τον ψηφίσουν,εκείνος σε αντάλλαγμα τους διόριζε στο δημόσιο με αποτέλεσμα καμία επιχείρηση να μην αναπτύσσεται καθώς όλοι περίμεναν να βολευτούν στο δημόσιο....ο ένας ψήφιζε ο άλλος διόριζε
και μετά αφου όλοι έπαιρναν τις μιζούλες τους αργά αργά και βασανιστικά οι παχιές αγελάδες άρχισαν να αδυνατίζουν αφού δεν τους έμεινε καθόλου φαί να φάνε ...
άρχισαν να διαφαίνονται τα πρώτα δείγματα ύφεσης μετά αρχισαν και τα δεύτερα δείγματα ύφεσης....μέχρις ότου φθάσαμε αισίως τις 10000 αυτοκτονίες.....και για όλα φταίνει οι πολιτικοί!!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙ
Μην βαλθείτε να με κατηγορήσετε-εγώ δεν έχω εργαστεί καθόλου(εκτός εθελοντισμού)
και δεν καταδέχτηκα ποτέ να ζητήσω χάρη σε κανέναν για δουλειά(μιας και μου έφταναν τα λεφτά για να ζήσω)..........
Συγνώμη Γιώργο,το μηνυμα δεν απευθύνεται σε εσένα...ούτε καν σε ξέρω....απλά πήρα την αφορμή να πω αυτό που σκέφτομαι!
Ελευθερα βρε. Απλα καποιοι μεγαλωσαμε εδω και ΔΕΝ μπορουμε να φυγουμε..
Συμφωνω για το σχολιο για τον συμφορουμιτη
ρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιι? τελαλης το παιζειςQuote:
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙ
Καφεδακι απο coffee island με κρεμουλα..Ωραιο!!!
ειμαι οοοοοοοοοοοολη τη μερα γιατι συγχρωνως εχω κ αλλο υπολογιστη κ εχω κουτιαστει στο φωτοσοπ μιλω παραληλα στο τηλεφωνο με τον τυραν εε τη κοπελα μου ενοουσα γραφω σε αλλες 10 σελιδες πες κ εχω παρατησει τον ειδικο επιστημονα (του βγαλα παρατσουκλι) στο ............... να κουρευεται χαχαχαχαχαχα
εχω τον αμφιμαγνητη παιδακι μου απλο ειναι.... ;-)
πολυ καλο............
Σκέφτομαι ότι είμαι αρκετά ευαίσθητη και αυτό μου την δίνει κάποιες φορές!