χαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εμ αν αφηναν ψιχουλα πισω τους τοτε δεν ηταν αντρες...ο κοντορεβυθουλης ηταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
χαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εμ αν αφηναν ψιχουλα πισω τους τοτε δεν ηταν αντρες...ο κοντορεβυθουλης ηταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:thumbup: :tumble: :yes: Ένα δίκιο το έχεις!Κι είσαι και δυό μέτρα γυναίκα!Τι να τον κάνεις;Καρφίτσα;
Απαπα!Κοίτα τι έπαθα η έρμη κι άντε να ψάχνω τώρα!
Περίμενα πώς και πώς το 7002 μου μήνυμα και κοιτάζω να δω πού βρίσκομαι να μην το χάσω
(ήθελα να είναι κάτι ξεχωριστό,τρομάρα μου)και βλέπω πως το ξεπέρασα κι ούτε κατάλαβα πότε!
Σα δε ντρέπεστε που με παρασύρατε!ʼντε να αφαιρώ 12 τώρα και σιγά μη θυμάμαι και πού έγραψα!
Τέλος πάντων!Θα προσέχω για το 7027,κοντά είμαστε!Θα ψάξω κανένα όμορφο ποίημα ή πίνακα,νομίζω...
Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εγώ...Αλλά τι να κάνουμε;Αν ήμουν πιο απλή,ίσως να μην είχε χαθεί κι ο εν λόγω!
Τελικά έχεις δίκιο,Πωλινάκι μου!Δεκαπέντε κιλά μας χωρίζουν και δεν είναι δα και τόσο πολλά!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ε όχι και έτσι!!! Δεν έχουμε δα και τόση διαφορά!!!! χαχαχα Ανεβαίνω και φίγαμε!!!!!!!!!!
Παρατηρώ πως ενώ έχω κατέβει σε βάρος,στο μυαλό μου είμαι ακόμα εγώ,μετά το χάος και μετά όλοι εσείς
με τα κάποια σας επιπλέον κιλάκια.Πόσο καιρό θέλει ο άτιμος εγκέφαλος να δει την αλλαγή;Πάμε να τραμπαλιστούμε λοιπόν!
ουτε ο δικος μου εγκεφαλος εχει συντονιστει με την πραγματικοτητα ακομη
Απολογισμός της μέρας αρκετά θετικός!Δε σκοτίσαμε το μυαλουδάκι μας με αρνητικές σκέψεις
και συναισθήματα,τραφήκαμε υγιεινά κι ελαφριά(αύριο υπόσχομαι να γευματίσω φαγητό αντί σαλάτας),
κάναμε το κλασσικό πρόγραμμα του διαδρόμου και το cardio πρόγραμμα της Πετρουλάκη.Ομολογώ πως το βρήκα
πιο απαιτητικό για το σώμα μου απ'όσο το φανταζόμουν όσο το έτρεχα στο you tube,αλλά πιστεύω πως κάθε φορά
θα το βγάζω καλύτερα.Αυτό που με νοιάζει είναι να βρίσκομαι σε κίνηση,να ξεκλειδώσει το χρόνια μαγκωμένο σώμα μου,
να προσέχω γόνατα και μέση να μην πάθουμε χειρότερα και να μη σταματήσω όταν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός.
Σήμερα κάναμε διάδρομο παρέα με την Πρωτοψάλτη και τη Γαλάνη.Θυμήθηκα πως όταν είχα πάει να τις ακούσω
είχα πολύ απογοητευτεί από το πρόγραμμα τους όπου ως και τη Γιάγκα που χορεύει κι ο βασιλιάς άκουσα
κι είπα να το βάλω καθότι πιο ανεβασμένος ο ρυθμός.Αυτήν τη φορά τραγουδούσαν τα χείλη μου α λα μάπετ,
χωρίς φωνή(παρακαλώ,γείτονες).Απο φάσισα κάθε μέρα να σας βάζω ένα κομμάτι από ό,τι περπάτησα.
Το παρακάτω το αφιερώνω στην πρώην λατρεία μου,καθώς για πολύ καιρό ήταν ένα από τα τραγούδια μας!
Θα είχαμε γλυτώσει κάμποσα χρόνια αν δεν είχαμε τσιμπήσει στο "δε χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές των ανθρώπων
που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο..."Τον σκεφτόμουν αρκετά σήμερα(με αφορμή πάντα τα τραγούδια,
κάτι ζω,μετά από σένα ζω,μπορώ και ξαναζώ,γιατρεύω τα σημάδια κλπ)αλλά ούτε καν βούρκωσα!Τι κορίτσι!
--->ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΓΑΛΑΝΗ : ΤΡΑΒΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ
Να είσαι καλά σε υγεία και ψυχολογική κατάσταση,γεμάτος από όσα σημαντικά χρειάζεσαι για να λάμψει η ψυχή σου!
Κρατώ μια από τις τελευταίες σου επιταγές,να ζήσω!Προσπαθώ...(τώρα βουρκώνω λίγο,αλλά γλυκά,δεν υποφέρω,μην ανησυχείς)
Καληνύχτα...
Αχ...απροσάρμοστο μου κι εσύ!Πού θα πάει;Θα το ταιριάξουμε κάποια στιγμή το μέσα με το έξω,δε μπορεί...ΦιλάκιαααααααQuote:
Originally posted by dream
ουτε ο δικος μου εγκεφαλος εχει συντονιστει με την πραγματικοτητα ακομη
Καλημερούδιαααααααααααααα
Παρασκευή σήμερα κι όχι μια απλή,κοινότυπη,αλλά Παρασκευή 27 Μαΐων!
Συνεχίζουμε να πονάμε(ειδικά αυτά τα καλάμια ούτε ποδοσφαιριστής να ήμουν)αλλά δε λυγάν τα παλικάρια!
Ανεβήκαμε στο βάσανο και μας χαμογέλασε και με τα 122 δόντια του(ένα δοντάκι λιγότερο δηλ).
Ελευθερώνω τη μαγισούλα μου να χορέψει λίγο με τη σκούπα της,να πάρει κι αυτή τον αέρα της
και σε μία εβδομάδα πάλι η επόμενη της βόλτα!Ελπίζω να μου είστε κι εσείς ευδιάθετες,να έχουμε
μια ξεχωριστή μέρα κι όταν γείρουμε στο μαξιλάρι με το καλό να νιώσουμε γεμάτες με όσα τη στολίσαμε!
Φιλάκιααααααααααα
Γεια κοπελιά!!! Αποφάσισες βλέπω να ξεκλειδώσεις τις αρθρώσεις σου;!!! Μπράβο μπράβο!!! Να σκεφτεσαι ότι την ώρα που περπαταγες στο διαδρομο περπαταγα κι εγώ 400χλμ πιο μακριά!!! Power σου λέω η γυμναστική!!!!Θα δεις μετά από κανα 2 βδομάδες!!! Τις καλημέρες μου !!!!!
Καλημέρα,συναθλήτρια,που μου αλλάζεις πάλι δεκάδα από μέρα σε μέρα!
Ώστε περπατούμε μαζί με κάποια χιλιόμετρα διαφορά; Περπατώ και σε σκέφτομαι
κι είναι αυτό επικίνδυνο,με τη σκέψη σ'εσένανε να γλυτώσω τον κίνδυνοοοοοοοο...
Εντωμεταξύ παρατηρώ πως πλησιάζω στην αρχή σου!Είναι αυτό που λένε"ενώ εσύ
ερχόσουν,εγώ πήγαινα"!Κοινώς τρώω τη σκόνη σου,αλλά τι να κάνω;Θα βήξω λίγο,
θα τιναχτώ και θα συνεχίσω να σε κυνηγάω.Αχ!Πώς τους τρέχεις τους υδροχόους
πίσω σου,άτιμη γυναίκα!Από τη μύτη μας σέρνεις!Ό,τι θέλεις μας κάνεις!Αχ...
Πλησιάζεις όμως και εγω θα ρίχνω νεράκι (λιγο μη κανουμε και λάσπη) για να μη σηκώνεται πολύ σκονη!!!
Είδες σας τη λέω αλλά χωρίς εσάς δεν κάνω! Με κρατάτε σε εγρήγορση!!!!
Καλημέρα κορίτσια...:)
NADINE μου είναι δύσκολο να σε μεταφράσω, (ποια είναι η μαγισούλα?)
αν και μου αρέσει πολύ ο γλυκός τρόπος που γράφεις και οι υππέροχοι πίνακες που βάζεις σε άλλο θέμα.
Καλή επιτυχία στην προσπαθεια σου όποια και αν είναι...:)
nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!μ'ακους;;;;;;;;;σημερα ακουσα κατι απο μια φιλη μου κ λεω να το πιστεψουμε.μου ειπε:τυχερος αυτος που θα σε βρει κ θα σε κρατησει!!γελασα βεβαια κ της ειπα:μονο τυχερος;;;;κωλοφαρδος!!!κανο� �τας πλακιτσα.αλλα γυρνωντας απο το σχολειο κ διανυοντας τα 47 χλμ μεχρι το σπιτι μου σκεφτηκα:γιατι οχι;στην τελικη ξερω τι εχω να δωσω κ τι μπορω να δωσω.γιατι να μην ειναι τυχερος;
αυτα βεβαια τα λεω σημερα που ειμαι καπως πιο ευδιαθετη.για αυριο δεν παιρνω ορκο!!!!:)
αλλα.........................στην τελικη ,παλι, για ολους εχει ο θεος!!!!:D
φιλιαααααααααααα
Καλημέρα κορίτσια!!!! Ναταλάκι μου, είδες που κιόλας έφυγε το 1 κιλάκι? λίγη προσπάθεια θέλει μοναχά και θα φεύγουν και τα υπόλοιπα 1-1!!!!
Καταρχάς δεν είσαι σε δικιά σου κατυγορία, είσαι 3 ολόκληρα κιλά πιο κάτω από αυτά που ήμουνα εγώ στις 4 Μαρτίου 2011!!! Αρα μην ακούω βλακίες του τύπου εσύ, το χάος και μετά εμείς!!!! Αντε μην τα πάρω και σου κατέβω Θεσσαλονίκη και μετά τρέχεις να κρυφτείς!!!!
Εγώ ζυγίστηκα σήμερα το πρωί, όπως έχουμε συφωνήσει και είδα το 106.4!!! Φυσικα ίσως παίζει να είμαι και πιο κάτω αφού την μέρα που πήγα διαιτολόγο η δικιά μου έλεγε 108.1 και η δικιά της 107.7 αλλα δεν πειράζει, καταγράφουμε αυτό που βλέπουμε. Αλλωστε δεν ήταν και τόσο μεγάλη η διαφορά.
Χτες πήγα περπάτημα 40 λεπτά (χωρίς τον μικρό) και σήμερα θα πάω άλλα 40 περίπου (εκτός που αν πιάσει καμιά απρόοπτη βροχή πάλι).
Κατά τα άλλα πρέπει να ψάξω και εγώ να βρω στο youtube βιντεάκια ασκήσεων μπας και κάνω και τίποτα σπίτι, αλλά το δύσκολο θα είναι ο χρόνος που δεν έχω!!! Θα δέιξει όμως!!
Λοιπον σας φιλώ γλυκά και θα τα πούμε!
Ναταλιααααααααααααααααααα αα;;;;;;;;;;;;;; Δε φανταζεσαι τι χαρα πηρα;;;;;;;;;; Μου ρχεται να σηκωθω και να βαραω κωλοτουμπες εναεριες. !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: πωπω ειμαι τοσο χαρουμενη για σενα νεραιδουλα μου που φεν φανταζεσαι!!! Σε φιλω πολυ!!! Και λατρευω τικερακι ! Αχ πως φαινετε ο φινεττσατος καλογουστος ανθρωπος!!! :bouncing: και μην τα ριξεις παλι στις ορμονες μου μια χαρα ειναι ! :D :D