χμμμ δεν ειναι απολυτο αυτο...και εγω κανω μερικες φορες αγνωστες add αλλα δεν εχω αυτο που λες στο μυαλο μου...οχι τουλαχιστον με τον τροπο που το περιγραφεις σιγουρα.
Printable View
Ρε παιδια! Πολυ πουτ@νοσυζητηση επεσε εδω! Δεν αφηνουμε λεω εγω στην ακρη τετοιους χαρακτηρισμους που στο κατω-κατω δεν τιμα και κανεναν να τους χρησιμοποιει με τοσο αυθαιρετο τροπο?!
Tελος παντων επειδη στο τελος θα με παρεξηγησετε για μισογυνη η τιποτα τετοιο απλα θελω να προσθεσω οτι ειναι κριμα που μερικα πραγματα εχουν φτασει εκει που εχουν φτασει...δεν ξερω τι φταιει, ισως ολα αυτα να ειναι μια εξελιξη του ανθρωπινου ειδους, δηλαδη η σεξουαλικη απελευθερωση και η εμφανιση και συμπεριφορα με αναλαφρα κατα τα παλια δεδομενα κριτηρια..
Εγω απλα εκτιμω το ομορφο και καλαισθητο και τις σωστες κατα τα δικα μου κριτηρια συμπεριφορες...προφανως οι υπολοιπες που δεν μου κανουν απλα δεν μου κανουν...thats life...
Peace dudes :)
Jimmy,σου ευχομαι εν τελει να βρεις αυτην που σου ταιριαζει και της ταιριαζεις(φαντασου κατι σαν το αλλο μισο αν και δεν πιστευω σε τοσο "ρομαντικα" πραγματα)!!