Originally Posted by
Jane
άλλος έχει 20 μηνύματα, άλλος έχει 520, άλλος κανένα, άλλος απλά διαβάζει χωρίς ούτε να έχει κάνει εγγραφή. Πού είναι το πρόβλημά σου;
Εμενα πουθενά. Εσύ μπήκες με επίθεση απαξιώνοντας τα μέλη και τον ιδιοκτήτη αυτού του χώρου.
Το φόρουμ είναι δημόσιο.
Και όχι μόνο: δεν μπαίνεις εδώ με το μαχαίρι στο λαιμό. Μπαίνεις επειδή το θες. Κάπου εδώ όμως προκύπτει η εξής ερώτηση: αφού δεν τον γουστάρεις αυτό το χώρο, αφου τα μέλη και ο αντμιν είναι λάθος, τι ακριβώς κάνεις εδώ?
όσο για τον αριθμό μηνυμάτων του καθένα, οι γνώμες και ο σεβασμός έπρεπε να είναι ισότιμος, αλλιώς έχουμε τη χούντα της παλαιότητας, σωστά;
Φυσικά. Φτάνει πρώτα να το τηρούσες εσύ αυτό, έτσι δεν είναι?
Όσο για τη χούντα της παλαιότητας, δεν την είδα πουθενά, εκτός και αν εννοείς την αδυναμία σου να μιλήσεις με επιχειρήματα, πετάς μια εντυπωσιακή αλλά πιασάρικη λέξγ και νομίζεις πως έτσι θα καλύψεις την εμπάθεια σου.
Σαρπράιζ!
Δεν τα κατάφερες.
Και όταν η παλαιότητα ομολογεί τον εθισμό της, τα πράγματα δυσκολεύουν.
Ισα ισα που γίνονται ευκολότερα. Για σένα δεν ξέρω.
Με αυτό απαντώ και σε σένα broken doll για τη χούντα που έλεγες.
Ένα καθ ομολογία εθισμένο μέλος με 7500 μνμ από τα οποία τα περισσότερα είναι καυγάδες, τσατάκια, προκλήσεις, ειρωνίες και κουτσομπολιά, επιτίθεται προσωπικά σε ένα μέλος που εκφράζει την άποψή του δημόσια σε ένα πολύ σοβαρό θέμα του διαχειριστή ενώ συγχρόνως προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ακυρώσει το περιεχόμενο των λόγων μου, απλά κ μόνο επειδή δεν έχω πολλά ποστ!!!!
Ωχ! Αυτό κατάλαβες? Ή μάλλον, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου? Τώρα κατάλαβα γιατί η μοναδική συμμετοχή σου στο φόρουμ, (εκτος του να ρωτήσεις γιατί τρώει μπεμπελάκ ο άντρας σου), ήταν για να επιτεθείς σε αυτό τον χώρο.
Δεν έχω 7500 ανούσια ποστ. Συγνώμη. Έχω όμως άποψη. Και σε πολλούς αρέσει.
Σε εσένα και.......?