σορυ σβηνω το ποστ αυτο...........παρασυρθηκα......... .....
Printable View
σορυ σβηνω το ποστ αυτο...........παρασυρθηκα......... .....
Λέγε ότι θες λέγε...καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται...το γράφω απλά γιατί κάποιες συνεχίζουν να τρώγονται παρόλο που εγώ το έχω λήξει το ζήτημα...και μετά να δεις που θα βγω πάλι και φταίχτρα...κι επειδή είδα ότι υπάρχει τρόπος να δεις τα μηνύματα κι ας έχεις κάνει ιγκνορ είναι ο λόγος μου ενάντια στο δικό σου. Εγώ λέω ότι εσύ λες ψέματα. Για να υποστηρίξεις...Τώρα με αφήνεις ήσυχη να φύγεις από εδώ σε παρακαλώ; Όσο για την άλλη, στο τσατ μπαίνουν άτομα που συμπαθώ εγώ κι αυτά εμένα. Αν δεν θες να μπαίνω κάνε με μπαν. Καληνύχτα σας.
Καλά, παιδική χαρά το κάνατε εδώ μέσα...εκτός από στήσιμο στον τοίχο...να χαρώ εγώ υποστήριξη...ξέρω τι λέω τελικά που να χτυπιέστε κάτω...γίνεται όλο κι εμφανέστερο...πήγα κι εγώ να βάλω σοβαρό θέμα...
http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BB...:429,r:15,s:48
Παιδια γτ δεν δειχνει την εικονα?
ειπα να αποδωσω λιγο χιουμορ στο θεμα,η δαναη ειμαι πιστοποιημενη και ζητω συγνωμη εαν το παρακανα.δε θα ξαναγινει.
πολυ σωστα
ως εκ τουτου
συμφωνω απολυτα με την αποφαση του φορουμ να κλειδωθει το θεμα για το οποιο διαμαρτυρεται η κυκνος και θεωρω οτι καλο ειναι να κλειδωθει κι αυτο, καθως η κυκνος δεν πειθεται για το σωστο της αντιδρασης, αλλα ουτε και πειθει κανεναν για το αιτημα της.
αλλα ουτε και ειναι καλο οπως λες κι εσυ, να υπαρχει αλλος αντιλογος.
ας το τελειωνουμε λοιπον...
Δεν μπορούσες, ε; Έπρεπε να κάνεις κι άλλη ζημιά...δεν μπορούσες να μην προσπαθήσεις να μην με αφήσεις να μιλήσω με μερικούς που μιλάμε μια χαρά...ε, εδώ δεν άντεξα να μην μιλήσω! Αν το κλειδώσουν κι αυτό εξαιτίας σου πραγματικά δεν θα έχω λόγια για σένα...τί πρόβλημα έχεις; Αν δεν σου αρέσει το θέμα ποιός ο λόγος να έρχεσαι εσύ; Με μερικά άτομα συζητάμε καλά κι εσύ το χαλάς! Κατά τα άλλα επέλεξες να μην μιλάς...ε, μη μιλάς τότε!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση
το θεωρεις προσβλητικο να σου επισημανω τα λαθη σου? εγω δεν το θεωρω. απο τα λαθη μας μαθαινουμε κ ειναι πολυ καλο να μας τα επισημαινουν αλλοι. οι ανθρωποι που ειναι ανοιχτοι στην κριτικη των αλλων, μαθαινουν πολυ πιο ευκολα κ πανε πιο ευκολα μπροστα.
ναι, νομιζω οτι το θεμα το εβαλες για να σου χαϊδεψουμε τα αυτια. πιθανοτατα ολο αυτο το κανεις ασυνειδητα, μαλλον δεν το συνειδητοποιεις ουτε εσυ ξεκαθαρα τι κανεις κ γιατι το κανεις. αν δεν το εβαλες γι αυτο, τοτε γιατι το εβαλες? αφου δε δεχεσαι καμια αλλη γνωμη.
αν ηθελες να αυτοκτονησεις πραγματικα δεν θα εμπαινες τοσες φορες εδω μεσα να το διατυμπανιζεις. εχω βρεθει στη θεση του απελπισμενου που σκεφτεται να αυτοκτονησει κ οταν θελει καποιος να αυτοκτονησει πραγματικα δεν το συζηταει 100 φορες.
επισης ενας ανθρωπος που θελει πραγματικα να αυτοκτονησει, πιστεψε με, 99% δεν τον ενδιαφερει τιποτα στη ζωη, ουτε οι μικροχαρες της, ουτε φυσικα τα αγαπημενα του προσωπα. χεστηκε για τα αγαπημενα του προσωπα. ειναι τοσο απελπισμενος κ τοσο αποκομμενος απο τον ιδιο του τον εαυτο κατ αρχην, απο τους ανθρωπους κ τα πραγματα που δεν τον νοιαζει τιποτα. νιωθει τοσο ασχημα, που δεν εχει δυναμεις να σκεφτει αν θα προξενησει πονο ή οχι στα αγαπημενα του προσωπα. εδω δεν τον νοιαζει η ιδια του η ζωη, θα σκεφτει πώς θα το παρουν οι αλλοι?
θελεις να τραβηξεις την προσοχη του φορουμ. κ αντι ισια κ θαρραλεα να βγεις κ να πεις, "γεια σας, παιδια, εχω ενα προβλημα, μπορουμε να το συζητησουμε?", βγαινεις με ολους αυτους τους μελοδραματισμους κ ανοιγεις 3 νηματα για το ποτε θα πεθανεις. πραγματικα, τυφλα να χει ο φωσκολος! νομιζω οτι θα εκανες καρριερα στην τηλεοραση ως σεναριογραφος σαπουνοπερων!!!
τι ειναι πια αυτο το τοσο τραγικο γεγονος που σου ετυχε, που δεν εχει λυση κ θελεις να τερματισεις τη ζωη σου? θελεις να το συζητησεις?