Μπορω να αλλάξω ? θελω βόλτα με ένα απο αυτα τα θηριαααα
http://www.youtube.com/watch?v=NtZTx...e_gdata_player
Ειναι κάπως επικίνδυνο το πλεξιμο ?...
Printable View
Μπορω να αλλάξω ? θελω βόλτα με ένα απο αυτα τα θηριαααα
http://www.youtube.com/watch?v=NtZTx...e_gdata_player
Ειναι κάπως επικίνδυνο το πλεξιμο ?...
Αρχικα να σου πω Χριστινακι οτι ειναι πολυ ωραιο το θεμα σου. Λοιπον,χμμ..υπαρχουν τοοοοσα πολλα που θα ηθελα να κανω..αλλα λογω περιστασεων δεν μπορω. Οποτε το μονο που θελω ειναι να καταφερω να ξεκλεψω λιιιγο χρονο για τον εαυτο μου,να παω μια βολτουλα,να κανω κατι που μου αρεσει,να χαλαρωσω λιγο βρε αδερφε!!(αν και η αληθεια ειναι οτι το μονο που θελω ειναι να γινει ξεμπερδεψω με τη μετακομιση,υστερα να ξεμπερδευω με το βασικοτερο προβλημα κ μετα να συνεχισω παλι τις ψυχοθεραπειες,να βρω μια δουλεια κ να αρχισω να ζω κ παλι!)
Θα ήθελα να μπορώ να φύγω για λίγες ημέρες σ ένα εξωτικό νησί που δε θα ακούω για τη κρίση στην Ελλάδα, δε θα ακούω για προβλήματα κ γενικά να ξεφύγω από τη μιζέρια κάποιων! Θα ήθελα να μπορώ να ξανα νιώσω όμορφα, ξέγνοιαστα, αυθόρμητα, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς κρίσεις πανικού, θα ήθελα να έχω κάποιον που να με νοιάζεται πραγματικά κ να μη κοιτάει κάθε φορά να πάρει κ κάτι σαν αντάλλαγμα γι αυτό που δίνει. Θα ήθελα λίγη ηρεμία, θα ήθελα η δουλειά μου να ήταν πιο δραστήρια, να έχω ένα σκοπό, να μη νιώθω σα δημ. υπάλληλος (με συγχωρείται αν κάποιος ενοχληθεί), 8-4 σα ρομπότ! Θα ήθελα η υγεία μου, σωαμτική κ ψυχική να είναι καλά, εμένα κ όλων των ανθρώπων. Θα ήθελα να πονέσει το στομάχι μου από τα γέλια κ όχι από στενοχώρια. Λίγη χαρά παραπάνω... Τα θέλω κ ελπίζω επειδή είμαι αισιόδοξο άτομο, ότι κάποια στιγμή, κάποια από αυτά θα γίνουν!
θα ήθελα να κοιμηθώ 3 ημέρες σερί,να ξεκουράσω τη σκέψη μου,ναι ένας βαθύς ύπνος θα ήταν ιαματικός για μένα αυτή τη στιγμή.
Θα ήθελα να χάσω τα κιλά μου.
Θα ήθελα να δώ τη φάτσα της φράου.....
...και του παπαδήμου
...και του σαρκοζί
...καιτου τόμσεν
...και της κριστίν λαγκάρτ
αγαπούλες ...μπάϊ !!!
θα ήθελα να μη κατατρίβομαι με τα ασήμαντα.Θέλω να δέχομαι τα δώρα της ζωής χωρίς το φοβο μη πληγωθώ.
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω?
Θελω να ξεφορτωθω την αναβλητικοτητα μου, την ευθυνοφοβια μου, τα κιλα μου,το αγχος μου,τις εξαρτησεις μου,το παρελθον μου και πολλα αλλα.
για μενα δεν ξερω αλλα για κεινους που εχουν δει το φορουμ τσιφλικι τους ολο και κατι θα μπορουσα να κανω
:@ :@
θα ηθελα να μπω σε μια χρονομηχανη και να γυρισω πολυ πισω σε μια συγκεκριμενη στιγμη....σε ενα φιλι που δεν θα το τελειωνα ποτε.......
θα ήθελα να δω κάποια αγαπημένα πρόσωπα που έχω χρόνια να τα δω λόγο μεγάλων αποστάσεων κ σίγουρα να περάσω ένα τέλειο σ/κ με την οικογενειούλα μου .Καλό σ/κ σε όλους