με 2 αληθινες φορες ημερησιως ειναι ok, ΑΛΛΑ ολες τις υπολοιπες ωρες της ημερες εχουμε τα μηνυματα...κοινως: δεν ηρεμει ποτε!!!
Printable View
Ε εντάξει καλά εισαι, σκεφτόμουν πως θάλεγες καμια δεκαριά τη μέρα, τα μηνήματα άλλο καπέλο, οκ ο άνθρωπος είναι σεξομανής, δεν νομίζω να υπάρχει θεραπεία γιαυτό.
Δεν ξέρω το κατα πόσο είναι υγιές όλο αυτό ψυχικά, άλλα κουσούρια δεν έχει?
Είσαι κ λίγο καιρό μαζί του να μ πεις..., δε μ λές, συζείτε? Δέν βλέπει συνεχώς τσόντες δλδ? Ασχολείται με το σέξ μόνο με σένα?
ντορα αγαπη μου έλεος!!!!!
Δυο φορές την ημέρα σου φαίνεται σεξομανής για σχέση έξι μηνών? Εγώ το βλέπω μια χαρά.....(αμα αρχίσω να σου λέω νούμερα που τα βλέπω εντελώς φυσιολογικά, θα σε κουφάνω)..........
Ισως η dorra δεν αντέχει παρα πάνω κ ο άλλος συνεχίζει με μυνήματα. ( ενώ την πάιζει ταυτόχρονα καμια δεκαριά φορές χαχαχα )
οχι δεν συζουμε αλλα μενουμε μαζι αρκετες φορες την εβδομαδα, δεν νομιζω να βλεπει τσοντες γιατι δεν εχει ουτε dvd player ουτε pc βεβαια ποτε δεν ξερεις.παντως ποτε δεν μου ειπε να δουμε τσοντα μαζι, αν τις βλεπει με καπιον αλλο τροπο δεν ξερω...Τωρα απο οτι μου εχει δωσει να καταλαβω ασχολειται με το sex μονο με μενα...αν ασχολειται και με αλλη δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια...
dorra μήπως είσαι πολύ σέξι ρεσυ? Ανάρτησε μια φωτό σου, που ξέρεις μπορεί όλο το φόρουμ να δηλώσει σεξομανία!χαχαχα
είμαι ήδη στην τρίτη...
χαχαχαχα τωρα εξηγουνται ολα!!! εισαι μια κουκλαρα κακα τα ψεμματα!
Δωρα μηπως υπερβαλεις?? Εγω δεν νομιζω ειναι σεξομανης...απλα λιγο ανωμαλος...δλδ σεξ δυο φορες την ημερα ειναι αριθμος σε πολυ λογικα πλαισια...απλα μαλλον ετσι οπως το κοβω σου στελνει sms για να τον κανει σφεντονα!
Εγώ πιστεύω το απολαμβάνει η Δώρα, εδώ μας δείχνει τον ενθουσιασμό της για τις ικανότητες του φίλου της, άσε που το κάνει υπό τύπο παραπονου. Δυο φορες την μέρα φυσιολογικό το βλέπω, εκτός κι αν συνεχίζει με αυτοικανοποίηση οπότε το πραγμα αλλάζει........
Κοιτα dorra πολλες το λενε μεταφορικα αλλα εσυ μπορεις να λες κυριολεκτικα: ο γκομενος ειναι ΠΟΛΥ μαλακας... :P
dorra πες μας το ξορκι σου ΤΩΡΑ!!! χααχαχα