Aυτό είναι καρατσεκαρισμένο;; (που έλεγε και το αείμνηστο Μαλβινάκι:p)
Είσαι σίγουρη;;; Ή απλώς υποπτεύεσαι κάτι;;;
Printable View
εχει και ειναι ενθουσιασμενος.και καλα ενδιαφεροταν για μενα..
Βρε ανεμελη,γιατι τοσο κολλημα με τον εν λογο τυπο??
Γιατι πιστευεις οτι δε θα βρεις καποιον άλλον???
Σταματα να ασχολησε με αυτον,θα συνεχισει να σε πληγωνει και μαλιστα χωρις να χαμπαριαζει τιποτα.
οχι δεν μιλαω για τον πρωην. ο αλλος που γνωρισα κι ενθουσιαστηκα τοσο που νομιζω οτι τον ερωτευτηκα!
οχι ! για αυτον που γνωρισα προσφατα λεω οχι το σκουπιδι τον πρωην.
ξεχαστε για λιγο τον πρωην που μου φερθηκε πουστικα.
αυτος που γνωρισα προσφατα και ενδιαφεροταν και βγηκαμε και τον ερωτευτηκα τρελα και σε μια φαση εξαφανιστηκε(εγω φυσικα δεν επεμεινα).
εμαθα μετα απο 2 μηνες δηλαδη τωρα οτι εχει καινουρια γκομενα. επισης εμαθα οτι αλλαζει συνεχεια γκομενες γιατι τις βαριεται γρηγορα.
νιωθω αναγουλα
ειναι τοσο μεγαλος ο ανταγωνισμος; ειμαστε τελικα τοσες πολλες που δεν φτανουν οι αντρες για εμας; θα τρωμε στο τελος η μια τον γκομενο της αλλης ;
νιωθω απαισια με την ζωη μου, να ειναι ολοι ζευγαρια κι εγω να ειμαι μπακουρι και να με κοιτανε με λυπηση.ειμαι για λυπηση. βαρεθηκα.
Και δε μου λες;; Θεωρείς σωστό να κάθεσαι και να στενοχωριέσαι για κάποιον ο οποίος με τις πράξεις του σου φέρνει αναγούλα;;
Μάλιστα θα πρέπει να αισθάνεσαι τυχερή που το ανακάλυψες έγκαιρα πως ο άνθρωπος αυτός δεν άξιζε τον έρωτά σου. Για σκέψου να είχες προχωρήσει αρκετά μαζί του και μετά ν' ανακάλυπτες τι κουμάσι είναι.:(
Δε θα ήταν χειρότερο;;
Πήγαινε γι' άλλα κοπελιάάάάάάά!;)
βαρεθηκα να πηγαινω για αλλα αφου παντα στα σκατα πεφτω. ποια ειναι τα αλλα δηλαδη? υπαρχουν καλυτερα? απο τον εναν μαλακα στον αλλο μαλακα?
Αγαπούλα;;; Εσύ δεν είσαι για λύπηση! Ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι για λύπηση!:(
Και γω είμαι μπακούρι και δεν κάνω έτσι!:p
Γι' αυτό σου λέω, σύνελθε ανεμελάκι, σύνελθεεεε!!
Πήγαινε παρακάτω και όλα θα πάνε καλά!:)
Δεν τα βρήκες με αυτόν τον τύπο, εεε, θα τα βρεις με κάποιον άλλο.
Αλίμονο όσοι χωρίζουν ή είναι μπακούρια να σκέφτονται το θάνατο. Θα είχαμε γεμίσει νεκροταφεία.:mad:
ενταξει δεν φταιει αυτος.η κακοτυχια μου φταιει που ποτε δεν με εγκατελειψε.
ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ