Quote:
Originally posted by alexandros3
Τα ξέρουμε ;)
Στο δικό μου σκηνικό, είμαι στη φάση του ξέρω ακριβώς τι θέλω. Μπορεί να φάω τα μούτρα μου πανηγυρικά αλλά θα τα φάω όπως θέλω εγώ. Έχω λυγωθεί, και δεν είναι υπερβολή, με μία τσαχπίνα κοπελίτσα κι ούτε το 1 τις εκατό δε λέω (ουδέποτε ήταν στο φιλικό - και πάλι, ξεκάθαρα πράγματα) άνευ προηγουμένου κεραυνοβόλος έρωτας αμφίδρομος και είπα ο δύσμοιρος να μην πέσω κατευθείαν με τα μούτρα αλλά να τη γνωρίσουμε πρώτα, να δούμε τι καπνό φουμάρει και τα τοιαύατα. Τι το ήθελα. Εκεί που ήταν 10 έχουνε γίνει 100 τα αισθήματα κι έχω χαζέψει. Και \'κει που υπήρχε αναγκαστικός χωρισμός για μερικές ημέρες κι είπα έτσι θα ηρεμήσω λιγάκι μ\' έχει φάει το σαράκι και δεν τρώω ούτε κοιμάμαι. Και μόνο τη σκέφτομαι. Και πως χόρευε στο κλαμπ και πως είπε αυτό και πως έκανε εκείνο. Και θέλω να τη φάω απ\' τη κορφή ως τα νύχια. Κι επειδή υπό κανονικές συνθήκες βλεπόμαστε και κάθε μέρα...Ούτε τη δουλειά μου δεν μπορώ να κάνω.
Τέλος πάντων. Κοντός ψαλμός αλληλούγια. Άντε να γυρίσει σε λίγες μέρες γιατί δε πάει άλλο. Και συν τις άλλοις να μου έχει βγει κι αυτό σε ερωτικό συναίσθημα και να έχεις την κάθε άσχετη να σου τη πέφτει από το πουθενά γιατί μύρισαν αίμα. (Να \'ναι καλά τα κορίτσια αλλά σαν κι αυτή δεν πιάνουν μία). Έχουμε να ζήσουμε σκηνικά απείρου κάλους γιατί οι άνθρωποι ζηλεύουν. Αλλά γι\' αυτό το κορίτσι πέφτω και στη φωτιά. Δεν ξέρω αν το έχει κάνει επίτηδες (δεν νομίζω) αλλά με έχει τρελάνει. Κι ότι μπορώ να πληγωθώ, εννοείται με μεγάλη ευκολία.
Αρα φιλε Αλεξανδρε δικαιωνονται αυτοι που σου ελεγαν πως ολος αυτος ο ενθουσιασμος δεν μπορει να προερχεται απο μια απλη φιλικη σχεση.Εχεις αλλες διαθεσεις, οι οποιες βεβαια ειναι πολυ φυσιολογικες και πολυ ωραιες.Θα σε ρωτησω κατποια προσωπικα πραγματα..Αυτη την περιοδο εχεις αλλη σχεση?μηπως αν ειχες εβλεπες τα πραγματα πιο ψυχραιμα?Η φιλη σου εχει σχεση?Αν ναι,πως αισθανεσαι οταν σου λεει πως αποψς θα βγει με το αγορι της και οχι με εσενα?Σε καθε περιπτωση ευχομαι καλη τυχη και καλα ξεμπερδεματα, αν το πραγμα αρχισει να ξεφευγει.ο κινδυνος να πληγωθεις παντα υπαρχει.Εγω εζησα ιδια ιστορια με εσενα και στο τελος πληγωθηκα και πονεσα.Ομως η ζωη χωρις ρισκο, δε λεει.Συμφωνεις?