Λοιπον σημερα εχεις κανονισει τπτ με καποιες/ους ?
Printable View
Λοιπον σημερα εχεις κανονισει τπτ με καποιες/ους ?
Ναι με κάλεσαν αυτές οι δυο κοπέλες από το σχολείο μετά την αλλαγή να πάμε σε ένα μαγαζί. Ε αφού είπα στη μία τα χτεσινά λογικό ήταν, για να με κάνουν να νιώσω καλύτερα..
Α θα σου ελεγα ρε μαγκα να ερθεις απο εδω θα ειμαστε μεγαλη παρεα καμοια 20 αρια ατομα σε ενα καινουργιο κλαμπ και θα γινει πανικος ετσι προβλεπετε...
αν θελεις να κανονισουμε εδω ειμαι
Απαπα δεν είμαι για τέτοια. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Γιατί πρώτον δεν έχω διάθεση για club και δεύτερον δεν μου είναι άνετο να είμαι με 20 αγνώστους (χωρίς παρεξήγηση).
Οκ για το πρωτο,αλλα για το δευτερο θα ειμαι και εγω φιλε τελος παντων
Συγνώμη αν σε προσέβαλα αλλά δεν νιώθω άνετα. Ευχαριστώ όμως.
Oχι ρε χαλαρωσε δεν με προσεβαλες,απλα κοιτα να περασεις καλα και μην νιωθεις μονος
Σε ευχαριστώ πολύ και συ το ίδιο. Το να μην νιώθω μόνος είναι πολύ δύσκολο. Απλά ελπίζω, η ελπίδα είναι το μόνο που έχω.
th93 και γω νιώθω χάλια ψυχολογικά και νιώθω πολύ μοναξιά όμως νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να έβγαινες έξω.:)
Και γω πολλές φορές βαριέμαι αφάνταστα να βγω έξω από το σπίτι, ακόμα και για να πάω μέχρι το διπλανό σουπερμάρκετ. Όμως όταν βγω νιώθω πολύ καλύτερα.
Εγώ πάλι αν βγω μόνος μου και πάω μακριά νιώθω μεγάλη ανασφάλεια. Είμαι άτομο που θέλω παρέα για να βγω. Άλλο που δεν την έχω.
Μακριά από το σπίτι δηλαδή. Αν είμαι στη γειτονιά νιώθω οικεία, αλλά αν πάω αλλού δεν μπορώ μόνος μου. Αλλά και κοντά πια δεν βγαίνω. Γενικά δεν βγαίνω.
Με αυτα που περιέγραψες ταυτίζομαι απόλυτα και η αλήθεια είναι οτι και εγω μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποια απάντηση..Σίγουρα όμως πιστεύω οτι οι κακές μας εμπειρίες μας εμποδίζουν απο το να εμπιστευτούμε τους άλλους και ίσως να σαμποτάρουμε και τον εαυτό μας..Σίγουρα θα βρεθούν 100 που θα σε ξανα-πληγώσουν, ξανα-προδώσουν αλλα αξίζει να πάρεις το ρίσκο για αυτόν τον 1 που θα μείνει.