μπα αρχισαμε κ τα περι θρησκιας τωρα?
Printable View
μπα αρχισαμε κ τα περι θρησκιας τωρα?
Εσύ άρχισες; Γιατί ποιός σου είπε ότι ο ΔΑΙΜΩΝ δεν είναι μέλος θρησκευτικής οργάνωσης;
ναι ειναι δεν ειπα οτι δεν ειναι! αλα το αστιακι με τον αγιασμο δεν μ αρεσε ομος καθολου
Κοίτα, σε ρώτησα ποσων χρονών είσαι για να καταλάβω ποια από αυτά που λες είναι δείγμα ηλικιακής ανωριμότητας και ποια λόγω προβληματικού χαρακτήρα.
Τα όσα λες και με την άνεση που τα λες, σχετικά με τους μπάφους, τα πιώματα, τα ναρκωτικά και γενικά όλη η αίσθηση που δίνεις που θυμίζουν οικογενειακή κατάσταση που έχω βιώσει στο πετσί μου.
Δεν έχω καταφέρει να εξηγήσω ακόμα πως ένας άνθρωπος αφήνει τον εαυτό του ή επιδιώκει να καίγεται τόσο πολύ.
Επίσης, δεν είμαι σε θέση να ξέρω ποια από αυτά που λες πραγματικά τα εννοείς ή τα λες χάριν εντυπωσιασμού και τσάμπα μαγκιάς.
Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον ειδικό ψυχολόγο που να ξέρει να χειριστεί και θέματα καταχρήσεων.
Εάν δεν το πάρεις απόφαση τότε σίγουρα ποιότητα ζωής δε θα έχεις. Αλλά δε θα επεκταθώ παραπάνω διότι δεν σε ξέρω επομένως μπορεί να παραβιάσω τους όρους χρήσης του φόρουμ.
Απλώς κρούω τον κώδωνα του κινδύνου.
ειμαι 19 χρονων
Η συγκεκριμένη θρησκευτική οργάνωση ωστόσο δεν φαίνεται να σε βοηθάει, θάλεγα μάλλον το αντίθετο μ' όσα μας έχεις πει. Δες το και σε άλλες θρησκείες, πολλοί με τα δικά σου θέματα έχουν βοηθηθεί ψάχνοντας και προς τα κει. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα με το να δοκιμάσεις.
μπα δεν θελω θα μεινω ως το τελος ακομα κ να τρελαθω
Τί εννοείς θα μείνεις; Πού θα μείνεις;
στη θρηδκια που πιτευω ενοω
Γιατί δεν πας σε κάποιον ειδικό να σε βοηθήσει? Μετά από το θέμα όλα ήταν μία φάρσα επανήλθες λέγοντας τα ίδια προ φάρσας.. Ήταν μία φάρσα τελικά ή και όχι? Ή απλά σε στέρεψαν οι ιδέες πως να κεντρίσεις την προσοχή αλλά και αυτό να είναι σε ειδικό πρέπει να πας. Άντε κρίμα είναι να τα περνάς αυτό και να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις χωρίς τουλάχιστον να γνωρίζεις αν μπορείς να το ξεπεράσεις ή όχι.
σας εχει πει οτι σας δουλευει και εσεις εκει ακαθεκτοι..σου λεει τωρα η ντις που θα ξαναβρω τετοια τουβλα!
ρε 19χρονο μυγοχεσματακι πηγαινε εξω να δεις κανεναν ανθρωπο και ασε τις εμετικες βλακειες..
Το συγκεκριμένο θέμα εξαντήθηκε κι έτσι έκλεισε, γιατί οσονούπω ολοκληρώθηκε!