ωραία, είμαι τρελός!!!! εσύ γιατί δεν σταματάς επιτέλους?? σευχαριστώ πάντως...τουλάχιστον δεν θα πάνε τζάμπα οι φραπέδες....
Printable View
Και καπου εδω σου λεω καλα να περασεις με τους φραπεδες σου.
Ευχομαι καποια στιγμη να καταφερεις να εχεις την προσοχη του κοσμου,χωρις να την προκαλεις με τετοιο τροπο.καλη σου νυχτα!
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...AF%CE%BB%CE%B9...
όταν μιλάει το ποτό...ή όταν γίνεσαι ρεζίλι...
στο θέμα μου ΚΑΙ τα δύο, κοπέλα μου
τέλοσπάντων,έχω πιει 3 μπύρες,σαν να ήτανε νερό και 1 σφηνάκι που μας κέρασαν κι έτσι πήρα το θάρρος κι έγραψα στην απόδειξη το κινητό μου και είπα στον Δ "αν στο δώσω,θα το χρησιμοποιήσεις,ή όχι?" και μου είπε "είσαι πολύ μικρή"
ΚΑΙ στο θέμα μου ''είσαι πολύ μικρή''
νιώθω τόσο ανεπιθύμητη
σε εμένα προσωπικά, ΝΑΙ είσαι
κι εύχομαι να μην τα έχω γράψει όλα περίεργα....
σε αυτό εδώ το θέμα μου η ευχή σου δεν πραγματοποιήθηκε
ΥΓ: όποιος υπερασπιστεί αυτό το 17 χρόνο κορίτσι, θα έχει ως ένα βαθμό ένα δίκιο, αλλά απο την άλλη έχω κι εγώ δίκιο αφού με ζάλισε σε ένα θέμα που άρχισα να τα παίρνω....
στάζεις χολή driver...τον εαυτό σου, πως τα καταφέρνεις και τον αντέχεις??? Είναι δυνατόν να βάλεις εναντίον ενός κοριτσιού 17 χρονών? Ένας άντρας στην ηλικία σου θα έπρεπε να έχει αρκετή αυτοεκτίμηση και ωριμότητα καθώς και σύνεση για να νουθετεί παιδιά στην εφηβεία, καθότι υπήρξες και παιδαγωγος μη χ*σω αλλά εσύ αντ' αυτού έρχεσαι σε αντιδικία μαζί της, χωρίς να σ' έχει προκαλέσει σε τίποτα.
να φέρω ένα extreme παράδειγμα απο την πραγματική ζωή, που είναι ελαφρώς σχετικό με αυτό που λές εσύ......αν ένα 17 χρονο κορίτσι συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών, ο νόμος δεν θα βάλει εναντίον του κοριτσιού??
άντε θα σου απαντάω με ένα ύφος ίσα ίσα για να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου(είσαι και ευαίσθητη καταθλιπτικιά παναθεμά σε)
α και gypsy .....Ο σεβασμός δεν απαιτείται... κερδίζεται.
καταλαβαίνεις φίλε ότι βάζεις τον εαυτό σου σε υψηλότερη θέση από το συνομιλητή σου κ κάνοντας το δικαστή τον κρίνεις γι αυτα που έχει πεί κ το παίζεις κ λίγο γάμιασ της γειτονιάς ξέρω δεν εχω διαβάσει το θέμα αλλά εχω μια παλαιότητα στο χώρο που νομίζω μ επιτρέπει να νουθετω τους καινούριος
Driver,
για το αρχικό σου ερώτημα θα σου έλεγα να ξαναδιαβάσεις τους όρους χρήσης.
Το παρόν φόρουμ δεν έχει σκοπό να "προετοιμάζει" μέλη για flame-wars.
Το θέμα κλειδώνεται.