..μαρκέλα που είδες να ζητάω στην αν να απολογηθεί?
Απλά τη ρώτησα γιατί μπερδευτηκα.
Printable View
δεν ήμασταν μαζί. βρισκόμασταν όμως τακιτικά ίσως γι αυτό μπερδεύτηκες. με κάνεις όμως λίγο και νιώθω σαν να αμφισβητούνται αυτά που λέω. καταλαβαίνω ότι θες να καταλάβεις. όμως έκανες τόσες ερωτήσεις απλά για να επιβεβαιώσεις κάτι που σε μπέρδεψε χωρίς πραγματικά να θέλεις να μου πείς κάτι πάνω σε αυτό; για ποιο λόγο;σκέφτεσαι κάτι;
...μα για μένα είχε πολλή σημασία γιατί μιλάμε για ένα άτομο που δεν σου είχε φερθει καλά που προσπάθησες πολύ γι αυτόν, έκανες τα πάντα για να τον ξεκόψεις και ακομη και τώρα συνεχίζεις να είσαι κολλημένη σε ένα λάθος...
Σόρι, δνε στα λέω με κακία, αλλά μήπως πρέπει να δεις κάποιον ειδικό ώστε να σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις?
ευχαριστώ μαρκέλα και μου κάνει πραγματικά καλό αυτό.
πιστεύω ότι τα συναισθήματα που έχεις για κάποιον δεν καθορίζονται πάντα από την ιστορία του, ούτε κάποιες συμπεριφορές μπορούν να είναι απόλυτα ενδεικτικές για έναν άνθρωπο ή μια σχέση. ανέφερα εδώ αυτά που θεώρησα εγώ ότι για μένα χαρακτηρίζουν αυτήν την σχέση.
και ναι μπορεί να υπήρξαν και άλλα ζητήματα τα οποία δεν προσπάθησα να κρύψω, αλλά είναι επίπονα για μένα ακόμα και τώρα και προσπαθώ να τα αφήσω σε μια άκρη για να μπορέσω να λειτουργήσω. το να φοβάσαι για την ζωή κάποιου που αγαπάς καθημερινά , να ξέρεις ότι δεν μπορείς να τον βοηθήσεις αλλά ότι ο ίδιος μπορεί να κάνει κατι για να αλλάξει αυτό αλλά δεν το κάνει δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. και για να μαι ειλικρινείς φοβόμουν να θυμώσω σε κάποιον που ....κι ακόμα φοβάμαι :(
βλέπεις το άτομο για το οποίο μιλάμε εσύ κι εγώ στην πραγματικότητα είναι διαφορετικό :( αυτό το άτομο ου χει φερθεί καλά.με πολύ τρυφερότητα και νοιάξιμο όσο ήμασταν μαζί αλλά ακόμα και τώρα. και όχι ίσως δεν έκανα τα πάντα, ίσως μπορούσα να κάνω κι άλλα και δνε τα κανα. όπως και να χει το ότι δεν τον έκανα στην άκρη σήμαινε πολλά για τη σ΄χεση μας σε ανθρώπινο επίπεδο και δνε το μετανιώνω. και κάποιες συμπεριφορές του, ναι , δεν ήταν καλές ακόμα και απέναντι μου αλλά το ξέρει και ο ίδιος και αυτό μου φτάνει εμένα.
το αν πρέπει να δώ έναν ειδικό είναι άλλο θέμα.και ίσως όντως να πρέπει να δω να με βοηθήσει να διαχειριστώ κάποια πράγματα.
..αν, σε ρωτάω με κάθε καλή πρόθεση: πιστεύεις πως αυτό το άτομο μπορεί να σε ξανα-ερωτευτεί?
Δεν σε ρωτάω αν σ αγαπάει σαν άνθρωπο, ή δεν εκτιμά όσα έκανες γι αυτόν, αλλα αν μπορεί να σε ξαναδεί με τα μάτια του ερωτευμένου.
με το χέρι στην καρδιά; πιστεύω πως ναι.
ετσι μπραβο αν
Εγώ πάντως αν τόνιωσα, γιατί διαφορετικά κι ειλικρινά εάν κάτι δεν μου πήγαινε καλά θα τόχα σταματήσει.
Καλά το πήγαμε!
Μήπως θα πρέπει να ξαναμάθουμε γραμματική αναρωτιέμαι! Πας καλά ρε Θεοφανία;