ερώτηση κρίσεως: και αυτή κάθεται?
Printable View
Επειδή είσαι ασόβαρος ως φαίνεται δε θα ασχολήθώ περαιτέρω, τσάμπα χρόνο θα χάσω.
Αλλά αν μπορώ να σε συμβουλέψω σε κάτι, θα ήταν το εξής:
Μη χαραμίζεις το ταλέντο σου στις τσόντες..υπόβαλλε σήμερα κιόλας το βιογραφικό σου στη Σειρήνα..πους ξέρεις, μπορεί να είναι η τυχερή σου μέρα!
Δηλαδή όποιος πάσχει από ΙΔΨ είναι της άποψης ότι σε όλες τις γυναίκες αρέσει το φτύσιμο και το ξεφτύλισμα?
Ρωτάω γιατί μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες. Δεν μίλησα αν κατάλαβες για τις προτιμήσεις σου στο σεξ. Αυτό είναι προσωπικό του καθενός.
Εστιάζω στην άποψή σου για το "τι θέλουν οι γυναίκες", για τη θέση που τις τοποθετείς,- προφανώς πολύ χαμηλά- και κατά πόσο αυτό δικαιολογείται στα πλαίσια οποιασδήποτε ψυχικής νόσου, η οποία σημειωτέον δεν είναι πανάκεια για τις λανθασμένες μας νοοτροπίες.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
χαχαχαχαχα!
ναι αλλα αμα εκεινης της αρεσει? αλλιως οντως ΔΕΝ θα καθοτανε!
ναι ρε συ αμα αρεσει και στους δυο ειναι οκ... εγω πχ θεωρω στα ορια του σαδισμου το να ριχνει καποιος μπουνια στον αλλον την ωρα του σεξ απλα αμα εσυ εχεις φαντασιωση να μαιχαιρωσεις τον αλλον ε ξεφευγει λιγο γιατι μπορει και να τον σκοτωσεις τον αλλον!
αυτο ειναι που φοβαμαι μν δεν ελεγξω την δυναμη μου. γιατι πχ ισως να λες πως θα κανεις μονο μια μικρη χαρακια και να πιεσεις παραπανω...