δεν ξερω ομως αν εχετε νιωσει αυτα που νιωθω εγω τωρα...
Printable View
δεν ξερω ομως αν εχετε νιωσει αυτα που νιωθω εγω τωρα...
σαν εμενα που δημιουργω προβλημα απο εκει που δεν υπαρχει?ειμαι ανασφαλης?δηλαδη δεν μπορω να αντιμετωπισω τον οποιοδηποτε ταραξει την ψυχολογια μου?
γενικα οι δικοι μου δεν μου συμπεριφερονταν ως προσωπικοτητα,αλλα ως ενα κτημα τους...ολα τα χρονια!επρεπε να κανω αυτο που ηθελαν παντα.Ημουν αριστη μαθηματρια παντα,εδιναν διαταγες και ΕΠΡΕΠΕ να τις κανω,επρεπε να ημουν σωστη κοπελα για να μην τους προσβαλλω.Αντιθετα δεν με μειωναν,γιατι ημουν το "τελειο" παιδι για αυτους..τι εχω κανει λαθος?
νιωθω τοσο χαλια γενικα....αφηνω χρονο απο εμενα και δεσμευομαι απο τους φοβους.που εχω κανει λαθος?απορω
νιωθω οτι ζω μια ζωη που δεν μου ανηκει.....την εχω εντελως καταστραμμενη....την εχω διαλυσει....εχω γεμησει με τοσο αγχος που νιωθω τοσο αθλια με εμενα
και χαπια παιρνω,και ψυχοθεραπεια κανω,και παλι ο οργανισμος μου ειναι φουλ αγχος....μονο εγω γινεται να εχω τοσο πολυ?καθημερινα?δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να απομακρυνθω απο ολα
οποτε ξερεις καλυτερα απο μας τι σου γινεται :)
εσυ ειχες πεσει γενικα τοσο πολυ?
θες να μου πεις?αρκετα ακουσες για εμενα....θελω να σε βοηθησω αν θες
αμα σε βοηθησα χαιρομαι πραγματικα !!πιστευεις πως εχω κοινωνικη φοβια?δηλαδη αυτα που σκεφτομαι ειναι επειδη φοβαμαι τον κοσμο?