Μάλλον δεν είδες το βίντεο. Εχει ένα σωρό αποδείξεις που θα σε αφήσουν άναυδο..
Υ.Γ Το βίντεο δεν ξεκίνησε να υπάρχει στο ίντερνετ απλά κατέληξε εκεί. Το βίντεο είναι ντοκιμαντερ.. Τι σχέση έχει αυτό που λες?
Printable View
Πολύ σωστά Λάμπρο! Το σύμπαν είναι γεμάτο μάυρες τρύπες, σκουληκότρυπες που ακόμα δεν ξέρουμε που οδήγουν. Ίσως οι εξωγίηνες μορφές να είναι πιο εξελιγμένοι από εμας που να έχουν καταφέρει να χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους κάθε τι που υπάρχει στο σύμπαν ωστε να καταφέρουν να ταξιδέψουν ή αλλιώς αυτό που λες. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν αν έχουν καταφέρει να μετακινούνται σε χρόνο μηδέν.. αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!
Μπράβο Χριστίνα !!!! Πολυ ενημερωμένη σε βλέπω ......
το βιντεο δεν το ειδα αλλα εχω δει αλλα.εγω εχω να πω οτι γυρω μας γινονται τα απιστευτα και εμεις ασχολουμαστε με εξωγηινους.μηπως ειναι καπως φιαχτα αυτα για να ξεφευγουμε απο την πραγματικοτητα?
Υ Γ ασε τι δειχνει το βιντεο.εσει εχεις δει τιποτα με τα ματια σου?
το οτι η βενζινη εχει παει 1.8 το λιτρο και μεχρι το πασχα μπορει να φτασει και τα 2 ευρω το εχω δει με τα ματια μου!
Το ντοκιμαντερ ξεκινησε να παίζεται το 2009. Τώρα αν πιστέυεις οτί είναι φτιαχτα και χωρίς να δεις το συγκεκριμένο αλλά όπως είπες παρόμοια ντοκιμαντερ και είσαι προκατειλημμένη τότε δεν νομίζω οτι έχουμε να πούμε και τίποτα.. Είναι δικό σου θέμα τι θες να πιστέψεις και δική σου απόφαση αν θες να δεις ή όχι το βίντεο και να το κρίνεις όπως θες. Πάντως έχει ένα σωρό αποδείξεις! Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική αυτή των ανθρώπων, να συνδυαζουν δλδ τα πάντα με την οικονομική κρίση. Θεωρώ οτι είναι τρομερή τέτοιου είδους φαντασία...
το οτι οι πολιτικοι μας κλεβουν μπροστα στα ματια μας και μεις δεν κανουμε τιποτα κι αυτο το εχω δει με τα ματια μου!μηπως οι πολιτικοι ειναι εξωγηινοι? :D
Τι σχέση έχει η βενζίνη? Αν σε προβληματίζει τόσο πολύ η οικονομική κρίση μείνε σπιτάκι σου και μην πηγαίνεις πουθενα, μην βλέπεις τηλεοράση και κάτσε να βλέπεις με παροπίδες.. Αν θες να συζητήσεις περί οικονομικής κρίσης τότε άνοιξε ένα ποστ και μην ασχολείσαι με το δικό μου...
Το οτί ασχολούμαι και με άλλα πράγματα εκτός απο την οικονομική κρίση με κάνει απαθή? Αν όντως έχεις τέτοια άποψη τότε ναι καλά κάνεις και μου βγάζεις το καπέλο. Απορώ όμως γιατί σε απασχολεί το ποστ μου παρολα αυτά... ασχολήσου με την οικονομική κρίση και άσε με εμένα!