Originally Posted by
wjsrp
Καλησπέρα στην παρέα και απο μένα. Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα λεγόμενα του φίλου YannisCrete καθώς αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα όσον αφορά την ατυχία στον ερωτικό τομέα. Όσο για εμένα, είμαι νορμάλ άντρας 29 ετών, μια χαρά εξωτερική εμφάνιση, χαρακτήρα, κοινωνική συμπεριφορά, κλπ. Για τις δε σχέσεις μου, η τελευταία μου άλλα και η πρώτη σχέση ήταν τον Σεπτέμβριο του 2005 η οποία διάρκησε μόλις 1 εβδομάδα. Έκτοτε, δεν είχα καμία άλλη σχέση. Βέβαια, έχω βγει με κοπέλες στο ενδιάμεσο διάστημα, άλλα μέχρι εκεί. Και μη φαντανταστείτε ότι ήταν και πολλές. Δηλαδή, με την τελευταία κοπέλα που βγήκα ήταν τον Αύγουστο του 2014, και η προηγούμενη τον Σεπτέμβριο του 2010, και πιο πριν, τον Οκτώβριο του 2008. Περίφημα!:rolleyes: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πλούσιο κύκλο γνωριμιών, ούτε φίλες γυναίκες. Οπότε καταλαβαίνετε... Εννοείται ότι κι εγώ δεν το προνόμιο επιλογής κοπέλας, όπως αποδείχθηκε. Δεν μπορώ να πω ότι έχω και τα υψηλά στάνταρντ. Τώρα, γιατί ατυχία. Επειδή κάθε φορά που γνωρίζω νέα κοπέλα, κάτι στραβό γίνεται και ανατρέπεται όλη η κατάσταση. Δε λέω, έχω βγει και σε ραντεβού και δεν άρεσα εγώ στην άλλη. Φυσικά. Το παραδέχομαι. Άλλα όλες οι αποτυχίες μου δεν έγιναν επειδή δεν άρεσα. Άντε νά'ναι κάνα 10% αυτό. Το υπόλοιπο ποσοστό είναι γκαντεμιά. Όλη αυτή η ιστορία μου έχει ρίξει την αυτοεκτίμηση απ'τη μία, και απ'την άλλη κυρίως έχω μείνει υπερβολικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πίσω για την ηλικία μου σ'αυτόν τον τομέα. Η χαμηλή αυτοεκτίμιση μου είναι αποτελέσμα αυτού και δε μ'ενοχλεί τόσο το αποτέλεσμα αυτό όσο τα αίτια και το γεγονός ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Με ξεπερνάει. Γενικώς, αντιμετωπίζω πάρα πολλά προβλήματα σ'αυτόν τον τομέα που θα ειπωθούν και παρακάτω. Ερώτηση. Επηρεάζεται το βλέμμα ενός ανθρώπου απ'αυτό; Ευχαριστώ για την ανάγνωση.