απορω με τι κριτηρια σβηνονται εδω μεσα αυτα που γραφει ο κοσμος... το οτι εγραψα οτι τους θεωρω αστειους κ ανωριμους τοσο υπερβολικο ειναι αναμεσα σε ολα αυτα τα σοβαρα που γραφονται εδω μεσα???ΗΜΑΡΤΟΝ!!
Printable View
επειδη κ παλι βρεθηκαμε εκτος θεματος, να πω οτι μονο η εμφανιση δεν αρκει σε καμια περιπτωση, τουλαχιστον για τις γυναικες! (για τους αντρες, δεν θα βαλω κ το χερι μου στη φωτια..) το βασικο ειναι να ξερεις να κανεις σωστες επιλογες στις γυναικες κ να μην την πεφτεις στα ξ..α, γιατι βλεπεις εδω μεσα τα αποτελεσματα!!!
εφαγα ενα ακυρο... 'μεγαλο' ...τα σκατωσα :( :(
παιδια μια συμβουλη δικια μου ειναι να χαμηλωσετε τον πηχη.αμα πηγαινετε σε ομορφες γυναικες το πιο φυσικο ειναι να κομπλαρετε.για αυτο να προσεγγιζετε τις λιγοτερο ομορφες για να ειστε πιο χαλαροι κι αμα καψουρευτειτε και καμια (ποτε δεν ξερεις) καλα στεφανα.οταν ξετριφτιτε κλπ ανεβαζετε σιγα σιγα τον πηχη.τωρα αμα δεν σας καθονται ουτε αυτες πηγαιντε στις λιγοτεροτερο ομορφες(ψυχη εχουν και αυτες) και καντε το παιχνιδι σας.οχι οτι εγω ειμαι ο εραστης του αιωνα..και εγω ντροπαλος ειμαι αλλα εχω παρατηρησει οσο λιγοτερο σου αρεσει μια κοπελα τοσο πιο ανετος εισαι.και εχω ακουσει οσες χανουν σε ομορφια κερδιζουν αλλου ;)
δεν νομιζω οτι ισχυει, αυτο που λες.
δηλαδη εσυ αντιμετωπιζεις με την ιδια ψυχολογια μια γυναικα πολυ ομορφη με μια κατω του μετριου?
...και στις 2 περιπτωσεις, 'ντρεπομαι' να κανω καποιο βημα ...δεν εχει να κανει με αυτο που λες
μαλλον τις βλεπεις σαν κατι περιπλοκο και δυσκολο γι αυτο αντιδρας ετσι.
ναι,αλλα γιατι, αυτο? μου εχουν πει οτι ειμαι ομορφο παιδι,'ευαισθητο' κλπ κλπ αλλα τι? μηπως φοβαμαι τα ακυρα? ...
τωρα μιλησες σωστα!