ε καλα...πακετο
Printable View
ε καλα...πακετο
Από ότι είδα μικρός είσαι ακόμη, θα τη βρεις την άκρη, υπάρχουν περισσότερες γυναίκες που θέλουν να κάνουν σχέση από τους άντρες!
whitecandle , εγω δεν θελω σεξ
οσο και να φανει καπως δεν ψαχνω μονο sex απο μια σχεση απλα θελω να ειμαι και με μια κοπελα που να μπορω να συνενοηθω μαζι τις και να περναμε οσο καλυτερα γινετε, αν ειναι δυνατον οσες εχω πετυχει ηταν λιγο 'περιεργες' και δεν τα ριχνω μονο σε αυτες εγω ξερω που ειμαι 'λαθος' και σε αυτα προσπαθω να γινω καλυτερος αλλα αν αρχισω να πιστευω οτι φτεω μονο εγω για αυτη την κατασταση θα μου δημιουργηθουν ψυχολογικα
Alucard μου αυτό λέω, ότι θέλεις σχέση όπως και πολλές γυναίκες-κοπέλες, λιγότεροι οι άντρες-αγόρια, αλλά πρέπει να ψάξεις, έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να ψάξεις!
προσπαθω αν και δυσκολο, εχω λιγο περιεργο χαρακτηρα ντροπαλος,κλειστο ατομο γενικα δεν λεω πολλα...αλλα ολο γκινια,μετα απο ενα σημειο, αγανακτεις :D
Θα βρεις αν έχεις υψηλή αυτοπεποίθηση θα βρεις......
Άστα, γνώριμο στάδιο, φαύλος κύκλος. Στην ουσία λέει πρέπει να μην το σκέφτεσαι γιατι οσο το σκέφτεσαι τιποτα δεν έρχεται... αλλα πως να μην το σκέφτεσαι αφου το έχεις ανάγκη? Σαν να πεινάς, και να σου λένε αμα θέλεις να φας μην το σκέφτεσαι γιατι όσο το σκέφτεσαι δεν θα φας... Φαύλος κύκλος...
...και όλοι αυτοί που έχουν σχέση με κοπέλες χωρίς να έχουν mercedes και τέλεια σμιλεμένους κοιλιακούς, από άλλο πλανήτη κατέβηκαν και από άλλο πλανήτη τις βρήκαν???? Κυκλοφορούν γύρω μας ρε παιδιά, ένα σωρό!!!!
αυτοι οι τυποι εχουν μεγαλο ματζαφλαρι:D
πλακιτσα εκανα φιλε
ησουν πουθενα αλυσοδεμενη whitecandle η μηπως ηταν τα 15 χρονα κοριτσακια που παπαγαλιζουν οτι απελευθερωθηκαν και τωρα βγαζουν τα απωθημενα τους....επισης δεν νομιζω το παλιοτερο συστημα να ηταν βολικοτερο και για τους αντρες....απλα πιστευω οτι μαλλον ηταν βολικοτερο για την εξελιξη των πραγματων τη παρουσα εποχη....αν θεωρεις το να δουλευετε 12ωρα οπως εμεις για να τρωτε τα σκατα σας απελευθερωση τοτε ναι απελευθερωθηκατε για να ξανασκλαβωθητε στο καπιταλιστικο συστημα που μας δουλευει ολους............