Φρύνη αυτά που θα σου πω είναι απο τη μεριά των παιδιων που ζουν εναν χωρισμό γιατι έζησα τον χωρισμό των γονιων μου όταν ημουν 12.
Θα αρχίσω απο το τέλος με σκοπό συνειδητά να σε τρομάξω. Η ζωή τους καταστράφηκε.
Η μητέρα μου πέθανε πριν 9 χρόνια απο αμέλεια δική της για την υγεία της γιατι έπασχε απο κατάθλιψη (είχε την προδιάθεση αλλά όταν χώρισε πυροδοτήθηκε το όλο θέμα). Ο πατέρας μου ζει μόνος του και είναι σχεδόν αλκοολικός.
Ποτέ δεν πήραν διαζύγιο γιατί δεν είχαν τα κότσια να το κάνουν. Πέρασαν 15 χρόνια ως εξής "να συναντηθούμε να μιλήσουμε", "μου κατέστρεψες τη ζωη", "οχι εσυ μου κατεστρεψες τη ζωη", "δεν σου ξαναμιλαω", "μη μου ξαναμιλησεις", "να ξαναβρεθουμε να κανουμε ανασκόπηση της μιζεριας μας", "σ'αγαπω" , "σε μισω", "πριν 574853 χρόνια μου είχες πει το ταδε και με πληγωσες", και ένα σωρο τέτοια. Δεν θα αναφέρω καν εμενα που βρέθηκα στη μέση αυτής της παράνοιας με τις όποιες επιπτώσεις είχε στη ζωή μου και την ισορροπία μου.
Κλείσε τους λογαριασμούς σου. Βάλε τελείες. Δεν εχει τελειωμό αυτή η τρελα πίστεψε με. Το'χω δεί να γίνεται μπροστά στα μάτια μου.
Αφήστε και οι 2 τα παιδια ησυχα και αφηστε ο ενας τον αλλον ησυχους.
Παρελθόν ΔΕΝ υπάρχει. Η πίκρα του υπάρχει μόνο γιατι την διαιωνίζουμε.
Βρες τα κότσια να το κόψεις πριν σακατευτείτε όλοι μαζι.
Δεν εχετε να συζητησετε τίποτα κι ας επιμένει. Θα ξεφουσκώσει όλο αυτό κάποια στιγμη.
Τελείωνε το.