εχασα τα λογικα μου 2 φορεσ περνω geodon 4 xronia exv δοκιμασει διαφορα χαπια
Printable View
εχασα τα λογικα μου 2 φορεσ περνω geodon 4 xronia exv δοκιμασει διαφορα χαπια
Δηστυχως lina οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν εχουν τις γνωσεις για να καταλαβουν ορισμενα πραγματα και ειναι γεματοι προκαταληψεις.
Μην συζητας την αρρωστια σου παρα μονο με πολυ στενα προσωπα και κυριως μην συζητας το προβλημα σου με ατομα απο το χωρο της εργασιας γιατι χρειαζεσαι την δουλεια και δεν θες καποιος ανεγκεφαλος να σου κανει τα πραγματα δυσκολα.
Να ξερεις ομως οτι κανεις ουσιαστικα δεν μπορει να σε βλαψει και μην τους δινεις πολυ σημασια.
Συζητησε το και με το γιατρο σου για την στρατηγικη που πρπει να ακολουθησεις.
ευτυχως εργαζομουν σε νοσοκομειο ε εκει βλεπουν πολλλεσ αρρωστιεσ γιατροι ειναι τι θα πουνε?
ναι εχεισ δικιο ο γιατρος μου ηταν απολυτοσ να μη το ξερει κανενασ απολυτος ειχε δικιο
Ωχ κατάλαβα.Απαράδεχτος ο συνάδελφός σου αλλά τουλάχιστον κατάλαβες τι άνθρωπος είναι.
τωρα εχω φυγει απο τον χωρο τησ δουλειας γιατι ελειξε η συμβαση αλλα αν με ξαναπαρουν πολυ φοβαμαι πωσ θα με αντιμετωπιζουν
Δυστυχώς και οι γιατροί είναι ημιμαθείς τελικά. Τι να πεις!!
κουτσομπολησ λουσ τουσ κουτσομολευε και να φανταστεισ ο ιδιοσ ειναι τζογαδοροσ κ χρεωνεται στισ τραπεζεσ για να παιζει στοιχημα στο ιντερντετ
Πώς σου φέρονταν δηλαδή οι συνάδελφοί σου μετά?Σου είπαν τίποτα ή απλώς καταλάβαινες ότι σε κοιτούσαν περίεργα?
ναι ρε ακομη κ οι γιατροι ειναι περα βρεχει
δεν ξερω αλλα επειδη δουλευα σε νοσοκομειο κ ακουγα καθε μερα πολλα σκεφτομαι μερικεσ φορεσ ε καλα δεν επαθα κ τιποτ α καλα ειμαι ασ ειναι καλα τα geodon
αρχισαν να με βοηθανε στην δουλεια καμια γορα αν δεν κοιμομουν καλα υπεγραφαν για μενε κ με στελναν σπιτι χθεσ πηγα να τουσ δω με λεει ενα αστα ολα κ προσεχε τον ευατοσ σου εμεισ θα χερομαστε νασ εβλεπουμε κ να σε ακουμε να εισαι καλα
Πόσο χρονών είσαι Λίνα?
ενασ ηρθε κ με ρωτησε περνεισ χαπια?
ειμαι 27 κ μισο
τωρα ειμαι 27 κ μισο