Originally Posted by
Antriana
Λοιπόν, θα μου επιτρέψετε να πω και γω τη γνώμη μου σαν να ήμουν στη θέση σου. Αν για οποιονδήποτε λόγο είχε αυτή τη συμπεριφορά ο άντρας μου, θα σκεφτόμουν πρώτα απ'ολα πως με θεωρεί δεδομένη. Δηλαδή πως η σεξουαλική ζωή μας εξαρτάται απ'αυτόν και όχι απο μένα. Δεν είναι σωστό να αλλάζουμε τη φύση του αντρα-γυναίκας. Οι γυναίκες είμαστε αυτές που πρέπει να μας κυνηγάνε και μεις να τους αντιστεκόμαστε. Η συμπεριφορά μου θα ήταν τέτοια που θα τον έκανα να με θεωρήσει πολύτιμη. Να του περάσει από το μυαλό πως μπορεί και να με χάσει. Μπορείς να βγαίνεις συχνότερα με φίλες, να πηγαίνεις για ψώνια μόνη σου ή και ακόμη με το παιδάκι σου, ή αν μπορούσες να το αφήσεις για λιγάκι να 'ξεσκάσεις' με όποιον τρόπο μπορείς, θα ήταν καλή ιδέα. Προσπάθησε να ακολουθήσεις την εφαρμογή προκαλώ-αδιαφορώ. Δηλαδή να τον προκαλείς με την εμφανισή σου, με τον τρόπο σου, αλλά να το κάνεις να φαίνεται αφθόρμητο, χωρίς να θέλεις να πετύχεις κάτι. Ακόμη προσπάθησε να ανεξαρτητοποιηθείς, να μην είσαι δηλαδή γαντζωμένη πάνω του σε θέματα που αφορούν το σπίτι, τις δουλειές και γενικότερα τις πρωτοβουλίες της οικογενειας. Αυτό κάνει τον άντρα να θαυμάζει μια γυναίκα και να την ποθεί. Το ότι ένας άντρας χάνει το ενδιαφέρον του για τη γυναίκα ως γυναίκα μετά το γάμο, αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Όμως μπορείς με τον τρόπο σου να τον ξανακερδίσεις. Ειστε νέοι και οι δύο και είναι κρίμα να περνάνε οι μέρες χωρίς να τις ζήτε με έντονη σεξουαλικότητα. Δεν θα πρέπει να έχεις ταμπού σε καμία περίπτωση σε ότι αφορά το σεξ. Να είσαι ανοιχτή σε κάθε πρόκληση και να του προτείνεις ότι έχεις στη φαντασία σου χωρίς να το σκεφτείς καθόλου. Είναι ο άνθρωπός σου και πρέπει να ενεργείτε σαν ενα.
Το θέμα του αυνανισμού μιας και το ανέφερες είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τον άντρα. Αυτό σημαίνει πως είναι απόλυτα ενεργός σεξουαλικά και πως η φαντασία του οργιάζει. Δείξε του λοιπόν πως δεν έχεις κόλλημα σ'αυτό το θέμα και μην τον αποδοκιμάζεις. Αντίθετα μπορείς να τον βοηθήσεις σ'αυτό. Γενικότερα οι περισσότερες γυναίκες όταν παντρευόμαστει γινομαστε λιγάκι συντηρητικές με τον τρόπο ζωής τους από κει και πέρα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διώχνουμε του άντρες. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα κάπως.