Originally Posted by
kerasi
Απλα εισαι ατομο με μειωμενη διεκδικητικοτητα απο μικρη φανταζομαι. Δηλαδη η φυσικη παρουσια σου και ο τροπος που αντιδρας, δινει στον αλλο να καταλαβει οτι εισαι ατομο που δε τα χωνει, που δεν πιστευει στον εαυτο του και σε καποια θεματα δεν πατας καλα στα ποδια σου με αποφασιστικοτητα.
Πιθανόν και να δίνω αυτή την αίσθηση, μπορεί όντως να μην εχω "θράσσος" με την καλή έννοια του όρου. Τι εννοείς όμως με τον όρο "φυσική παρουσία";
Για τις δουλειες που λες, πιστευω οτι υπαρχουν 3 κατηγοριες. Εσυ εισαι στη δευτερη.
δεν το πολυκατάλαβα αυτό..ποιες είναι οι κατηγορίες;
Αν ο εργοδοτης σου ή οποιοσδηποτε αλλος καταλαβαινε οτι με το πρωτο επιληψιμο σχολιο θα τον μαμησεις με τον τροπο σου θα τα καλυτερα. Ισως να ναι η μανα σου καλη γυναικα κ σε μεγαλωσε ετσι απο μικρη.
Ο εργοδότης μου είναι πολύ θρασύς άνθρωπος, δε μασάει ιδιαίτερα με άτομα τα οποία ενδεχομένως να έχουν τσαγανό (τουλάχιστον περισσότερο από ό,τι εγώ). Το πιο πιθανόν είναι κάποιο άλλο άτομο να μη συνεργαζόταν καν μαζί του..αλλά εγώ δεν έχω αυτή την πολυτέλεια.
Καλα τοσα χρονια γτ δε πας δικαστικο? Ο κολλητος μου φιλος εδωσε προσφατα θεσνικη, περιπου 200 ατομα πηγαν να δωσουν και ακομη λιγοτεροι αυτοι που ειχαν διαβασει σοβαρα. Αφου καταφερες κ τελειωσες τη σχολη σημαινει οτι εχεις δυνατοτητες. Η κλαψα δε θα σε βοηθησει, το αναποδο μαλιστα.
Ρώτα όμως και τον κολλητό σου, πόσα χρήματα έδωσε στα φροντιστήρια, πόσες πιθανότητες έχει να περάσει με την πρώτη ή με τη δεύτερη, αν μπορούσε να εργάζεται ταυτόχρονα και φυσικά πόσους τόνους διάβασμα έριξε. Ως προς το θέμα της κλάψας θα διαφωνήσω...ποια κλάψα; απλώς δημοσίευσα κάτι το οποίο με πλήγωσε, δεν είμαι και στην καλύτερή μου φάση, τι να κάνω; αν με έβλεπες ούτε καν θα σου περνούσε από το μυαλό ότι είμαι ένα ταπεινό χαμέμηλο μέσα στην κλάψα..απλά εδώ εκφράζομαι ελεύθερα :-)
Σιγα σιγα ξεκινα να παρεις τον κακο δρομο και πες και στο φιλο σου να βρει καμμια δουλεια της προκοπης. Γτ δεν εχει λεφτα ουτε για ποτο? Τι κανει? Ψαχνει ή επαναπαυεται? Σπιτι δικο του εχει?
βρε κερασένιο μου...και οι δύο έχουμε δουλειά..αλλά έχουμε και πολλά έξοδα, μαζί μένουμε, κοινό ταμείο έχουμε και δάνεια επίσης..υπάρχουν φορές που όντως δεν παίζουν λεφτά ούτε για ποτό, εσένα δε σου έχει συμβεί ποτέ;
Και οι γονεις σου δε μπορουν να σου προσφερουν τα βασικα μεχρι να διαβασεις? Αφου λες οτι παιρνεις ελαχιστα λεφτα ουτως η αλλως, αρα δε βοηθας ουσιαστικα το σπιτι.