-
ένα τραγούδι ψιλοσχετικό...
\"Πάντα το ήξερα κατά κάποιο τρόπο ότι θα κατέληγα πρώην σου\"
\"Ex-Girlfriend\"-No Doubt
I kinda always knew Id end up your ex-girlfriend
I hope I hold a special place with the rest of them
And you know it makes me sick to be on that list
But I should have thought of that before we kissed
You say youre gonna burn before you mellow
I will be the one to burn you
Whyd you have to go and pick me?
When you that we were different, completely
Im another ex-girlfriend on your list
Your wildness scares me
So does your freedom
You say you cant stand the restrictions
I find myself trying to change you
If you were meant to be my lover I wouldnt have to
And I feel so mean, I feel in between
cause Im about to give you away
I kinda always knew Id end up your ex-girlfriend (for someone else to take)
I kinda always knew Id end up your ex-girlfriend (am I making a mistake? )
I hope I hold a special place with the rest of them (all the time that we
Spent) I kinda always knew Id end up your ex-girl, friend
Im about to give you away for someone else to take
Im about to give you away for someone else to take
We keep repeating mistakes for souvenirs
And weve been in between the days for years
And I know that when I see you Im going to die
I know Im going to want you and you know why
Its going to kill me to see you with the next girl
cause Im the most gorgeously jealous kind of ex-girl
I kinda always knew Id end up your ex-girl friend
-
μλκ ποιος θελει να πεφτει ????κ κυριως εγω που ειμαι κ ψωναρα???
το κολημμα ειναι καθαρα και μονο της διαταραχης!!!κ ειναι κ το πιο χαρακτηστικο!!!!
δεν εχει να κανει με το αν τον θελω τον αλλον η οχι.προσωπικα δεν εχω καν τραβηξει καψουρα
η απορριψη ειναι!!!!!οχι το συναισθημα μου για τον εκαστοτε γκομενο αυτος να στα @ μου!
-
Παιδιά ναι το ψώνιο και ο εγωισμός βοηθάνε....Κοίτα για να επιλέγεις τύπους που σε απορρίπτουν κάτι θέλει αυτό να πει..Τι να πω;Μια φορά είχα πέσει αλλά πήρα μάθημα....Βοηθάμε να ανέβει η αυτοπεποίθηση και απλά πάμε παρακάτω....Όλα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.Μια απόρριψη ,ένα κέρατο,μια περιστασιακή σχέση...Οι άνθρωποι μπερδεύουμε τα ίδια μας τα συναισθήματα,απομακρυνόμα� �τε από τις πραγματικές μας ανάγκες και στο τέλος ξεχνάμε τι θέλαμε....Μέχρι στιγμής έχω να πω ότι με την απόρριψη τα πάω καλά.....Το ελέγχω αλλά ελέγχω και τον παρορμητισμό μου.Φυσικό είναι αν τα ρίξω στον κάθε τυχόντα να ακούσω 9,9 όχι στα 10....
Και για πλάκα τώρα: Be aware of deaf!!!
-
η απορριψη που λεω εγω τουλαχιστον ειναι αυτη που εχεις σχεση κ ξαφνικα μετα απο 1-2 μηνες ο αλλος σου λεει οτι δεν θελει να ειναι αλλο μαζι σου γιατι τον πνιγεις με τα ψυχολογικα σου
δεν μιλαμε για χυλοπιτες μιλαμε για να σε απορριπτουν εννοωντας μετα απο χ σχεση κ να σου το αιτιολογουν οτι καπου φταις που εισαι ετσι κ νιωθεςι οτι εισαι το κακο κ να λυπασαι κ να τρεχεις για να αποδειξεις οτι τους αγαπας κι ας εχουν φτασει σο αμην εσυ τους αγαπας
γιατι απο οτι καταλαβα σαν να μπερδευτηκε η χυλοπιτα με την απορριψη
σαν να μπερδευτηκε λιγο το κολλημα στην αποριψη με το κολημμα στον γκομενο
αλλα εννοω
-
Ναι το μπέρδεψα.Α μετά χαράς να σου πω ότι καμία σχέση δεν είχε ποτέ την έννοια της σχέσης...Να πεις σχέση κάποιον που είδες για μια εβδομάδα;Σου λέω η εβδομάδα νομίζω είναι το ρεκόρ.....Χείροτερα κι από εσένα σε αυτά...
Μία φορά δέχτηκα να με απορρίψει κάποιος και δη δύο φορές....Ήταν η πρώτη μου προσπάθεια για σχέση..Δεν το ξανάφησα ποτέ.......Λένε ότι έχεις κάποια τάδε χαρακτηριστικά.Ναι συμφωνώ...Έχω μια προδιάθεση αλλά και τα γεγονότα της ζωής μου βοήθησαν σε αυτό.....Δεν μου φέρθηκαν άψογα και εγώ ήμουν η κακιά που όλους τους εγκατέλειπε....
Μότο οριακής
\"Το εγκαταλείπειν εστί φιλοσοφείν\"
-
Έχουμε βγει λίγο χασάπηδες..Όλα τα κόβω, όλα τα μαχαιρώνω....
Εδώ η καλή ανθρώπινη σπάλα....
-
με το μαχαιρι τα καρπουζια
ε αντι για μωρο μου κτλ ΧΙΤΛΕΡ με λεγανε
ελα χιτλερ μου!
-
Χαχα....Τον καρπουζά σκεφτόμου κι εγώ....Με το μαχαίρι τα καλά καρπούζια....
-
τελικα μηπως τρωμε απορριψη αφου τη δωσουμε με τον τροπο μας?????
μηπως κολλαω (ας μιλησω προσωπικα)στο οτι μετανιωνω που φερθηκα ετσι κ εφτασα τον αλλον σε αυτο το σημειο κ ειναι τελικα αυτο το κριμα που με κανει να κολλαω για να εξιλεωθω κ να αυτοτιμωρηθω που παλι απετυχα να δωσω ολα οσα θα ηθελα σε καποιον????
η ελλειψη του γιατρου μου μαλλον με κανει να αυτοψυχαναλυομαι
-
Πολύ καλό Ίντερ.Πολύ καλό ομολογώ.....Το καλύτερο απ\'όλα....Μετανιώνουμε που κάναμε τους άλλους να μετανιώσουν που μας γνώρισαν...Κι έτσι ψάχνουμε μια εξιλέωση ότι πούστη δεν είμαστε και τόσο σκρόφες.....Βέβαια ομολογώ πως είναι λίγο αργά μετά.....Γι\'αυτό μην κοιτάζεις και πολύ το σκατά παρελθόν ή να σε συγχωρέσουν οι παλιοί αλλά φτιάξε ένα καινούριο,πιο υγιές μέλλον με καλύτερες επιλογές.Σιγά σιγά να το διορθώνεις κι αυτό από μόνο του είναι εξιλεωτικό...Θυμάμαι πολύ καλά τι είχα πει σε έναν τύπο που εγκατέλειψα και δεν ήξερα τότε για τα οριακά στοιχεία...
\"Μην νομίζεις πως εμένα που είναι εύκολο να παρατάω τον καθένα και να μην ταιριάζω με κανένα.....\"
-
λοιπον στο ασχετο θα πω την ακυρωση τη δικια μου προς την υπογραφη σου!
εκτος κι αν οι λογοι οι δικοι μου με τα ψυχολογικα επειδη δεν εχουν να κανουν μονο με γκομενο ειναι ασχετο με αυτο που λες
αλλο ο γιατρος κ αλλο ο γκομενος
μου χει τυχει να πηγαινουν καλα τα γκομενιακα αλλα να μην τα πηγαινω εγω καλα με τον εαυτο μου
καταρχην δεν θελω να κανει κανενας αλλος περα το γιατρο μου παρα μονο ο εαυτος μου
στη θεραπεια μου ΚΑΝΕΝΑΣ γκομενος δεν ανακατευεται κ αν το κανει.....γινομαι εξαλλη
θελω να στηριζομαι στα ποδια ΜΟΥ,πανω απο ολα βαζω την διαταραχη μου κ την θεραπεια μου!οι γΚομενοι ερχονται τελευταιοι κ καταιδρωμενοι...
ειμαι απο τις γυναικες που πια δεν νομιζω οτι η Ευτυχια κερυβεται πισω απο εναν γκομενο αλλα απο το να βελτιωθω εγω,να παρω την ηθικη ικανοποιηση οτι ειμαι καλυτερα με τη συμβολη ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ
ειλικρινα kassi αυτην την ατακα δεν την περιμενα απο σενα!!!
δεν θα μπορουσα να μην αντιδρασω
ο γκομενος γκομενος αλλα κ η θεραπεια θεραπεια
μακαρι ολοι να καταλαβεται(θεωρω οτι το χω επιτευξει ηδη)οτι η πιο ασφαλης ΑΙΣΘΗΣΗ ειναι να ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΕΛΤΙΩΘΩ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΟΥ
-
Ε χμμμ....Πάντα χιουμοριστική η ατάκα έτσι;Κατά πρώτον...Μπορεί να τα έχω πάρει με τους ψυχιάτρους κατά δεύτερον....Μπορεί να τα λέω εν ελλείψει γκόμενου κατά τρίτον..ΛΟλ..Πολλά ΜΠΟΡΕΙ....
Απλά δεν γουστάρω να κρέμομαι από έναν ψυχίατρο που με καταλαβαίνει και να τον εξειδανικεύω....Είναι δύο πράγματα εντελώς χωριστά ο Ψυχίατρος και ο Γκόμενος.Κανείς δεν πρέπει να παίρνει την δουλειά του άλλου απλά η ένστασή μου είναι στο ότι ο άντρας ψυχίατρος πολλές φορές λόγω της τάσης του να μας καταλαβαίνει γίνεται το πρότυπο του ερωτικού συντρόφου.....
Έτσι τόσο αρνητική ήμουν πάντως με τύπους που μου έλεγαν να κόψω το γυμναστήριο για να περνάω χρόνο μαζί τους.Η γυμναστική είναι συνδεδεμένη με κάθε πτυχή της ζωής μου και φρίκαρα όταν το έφερναν ή αυτό ή εγώ ή στυλ πας γυμναστήριο για να βρεις γκόμενο....Τώρα δεν είχα σχέση που να ξέρει ότι πάω σε ψυχίατρο για να αρχίσει να ζηλοτυπεί και εκεί.Αν όντως συνέβαινε θα εκνευριζόμουν ταμάλλα....
Τώρα απ\'την άλλη αν ο εκάστοτε γκόμενος πέφτει σε σύγκριση με τον ψυχίατρο τότε δεν έχουμε βρει το σωστό γκόμενο..Χαχα....
Φαντάζεσαι;
\"Α,δεν με καταλαβαίνεις όπως ο ψυχίατρός μου\"
\"Α,δεν με νιώθεις όπως ο ψυχίατρός μου\"
\"Α,δεν με τονώνεις όπως ο ψυχίατρός μου\"
-
ειναι κριμα δε λεω αλλα τι προεχει?η θεραπεια!ποιος την εχει αναγκη?εγω!ποιος ειναι γιατρος στην αρρωσετεια μου?ο ψυχιατρος!ποιον κανει καλα η εστω προσπαθει να κανει καλα?εμενα!!που τι ειμαι?οριακη!ποιος οταν βλεπει τα οριακα μου αντι να φωναξει βοηθεια με βοηθαει να τα ρεγουλαρω οσο μπορω?ο ψυχιατρος
σ\'αυτην την περιοδο της ζωης μου..στην κορυφη της πυραμυδας με τις προτεραιοτητες ειναι να γινω οσο καλα μπορω για να μπορω να τα παω καλα κ με αλλους ακομα ακομα κ με τις φιλες μου
ο γκομενος αν ειναι θε να ρθει αλλιως θα προσπερασει η θεραπεια μου ειναι εδω ειναι στο παρον κ με περιμενει να την εφαρμοσω
ισως κ να ειναι θεμα προτεραιοτητων στον καθενα
-
Συμφωνώ με το τελευταίο σκεπτικό σου και είπα...Αν ο ψυχίατρος πέφτει σε σύγκριση με τον γκόμενο τότε ο γκόμενος δεν είναι καλός...Δεν ήταν μόνο αστείο....Ναι είναι θέμα προτεραιοτήτων.....και το λέω και για εμένα και τα προηγούμενά μου λεγόμενα....Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ αλλά στον γκόμενο μπορείς να κάνεις πράξη τη θεωρία του ψυχιάτρου..Καλό;;;;
-
Φαντάζεσαι;Να τους κυνηγάω..
\"Σε παρακαλώ...\'Αφησέ με να εφαρμόσω πάνω σου την θεωρία του γιατρού μου..Θα κάνεις καλό στην επιστήμη...-Για τη θεραπεία ρε γαμώτο!!!!!\"