Originally posted by alexandros3
Quote:
Originally posted by Existir
Quote:
Originally posted by alexandros3
Είναι 100% σίγουρο ότι προέρχεται από τη ψυχοθεραπεία. Πρώτα απ\' όλα ιδέες που είχες για σένα και τους άλλους (ιδίως σημαντικά προς εσένα πρόσωπα) καταρρέουν.
Ε αυτό είναι. Τι άλλο να πω. Αυτό τα λέει όλα.
Φεύγουν περιοριστικές σκέψεις. Γενικά δεν ξέρεις που στέκεις και που πατάς! Χαχα. (πικρότατο γέλιο)
Πιστεύεις δλδ πως η ψυχοθεραπεία είναι που \"ρίχνει τις ασφάλειες\", το μαγικό ραβδί που μετατρέπει τους πρίγκιπες σε βάτραχους;
Υπάρχει εν τέλει κάτι που εκδηλώνεται σε μας δίχως να υφίσταται ήδη απο τα πριν; Αγόμαστε και φερόμαστε απο τα γεγονότα και τους άλλους; Είμαστε τα ανδρείκελα των άλλων και αθύρματα των περιστάσεων;
Την καλημέρα μου, έστω και με πικρό χαμόγελο και απο μένα.:)
Το είχα ξεχάσει αυτό το thread.
Πολλές ερωτήσεις. Μία, μία.
_Πιστεύεις δλδ πως η ψυχοθεραπεία είναι που \"ρίχνει τις ασφάλειες\", το μαγικό ραβδί που μετατρέπει τους πρίγκιπες σε βάτραχους
Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω σ\' αυτό... Απλά έχεις κάποιες άμυνες. Η ψυχοθεραπεία τις ρίχνει. Μετά το που πας άγνωστο... Κάπου αλλού. Οι άμυνες ξανάρχονται όμως.
Πολύ σημαντική η παρατήρησή σου.Πέφτουν οι άμυνες..Όταν πάω αλλού το κακό είναι ότι μ\'αυτή ακόμα κρατάω χαμηλούς τόνους.....Δεν μπορώ να με συνηθίσω.....
_Υπάρχει εν τέλει κάτι που εκδηλώνεται σε μας δίχως να υφίσταται ήδη απο τα πριν;
Δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς.
_Αγόμαστε και φερόμαστε απο τα γεγονότα και τους άλλους;
Φυσικά και φερόμαστε ανάλογα με τους άλλους.Αλλιώς θα ήμασταν μια ρουτινιάρικη επαναλαβανόμενη προσωπικότητα ή απαθείς.....Εσύ δηλαδή από τι άγεσαι και φέρεσαι;
Είμαι της άποψης ότι μόνο ο εαυτός μας έχει αυτή τη δυνατότητα.
_Είμαστε τα ανδρείκελα των άλλων και αθύρματα των περιστάσεων;
Δεν μπορούμε κατά καιρούς να μην είμαστε μαριονέτες.Αν το πάμε έτσι είμαστε και μαριονέτες των συναισθημάτων μας.
Όχι.
Υπάρχει ένα άλμπουμ δε θυμάμαι ποιανού συγκροτήματος το οποίο έχει το λακωνικό τίτλο \"Get Born\". Αυτό είναι το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής σου! Απο \'κει και πέρα.... ας πρόσεχαν!