-
Ο γιατρός μου είπε ότι εχω χρόνια ψυχωσική κατάθλιψη. Το καταλαβαίνω ότι έτσι μου φέρετε έχει τόσες μέρες πάλι να πάρει την τελευταία φορά μου είπε ότι είμαι το καλύτερο κορίτσι που γνώρισε και κάθησε λίγο μαζί μου. Φοβάμαι να αντιδράσω γι'αυτό και ρωτάω μήπως και βρω κάποιον απλό τρόπο
-
Το θέμα είναι ότι δεν εχω κάτι κακό πάνω μου κι εχω από τη μια στο σπίτι ώρες ώρες η μάνα μου να λέει να σηκωθώ να φύγω και να παω σε αυτόν κάτι που δεν του το είπα πότε και μια να εχω αυτόν να μου φέρεται σαν ***** κι εγώ να μην εχω από πουθενά να πιαστώ
-
Σήμερα πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν μου ήρθε περίοδος και του είπα ναι
-
εγω νικη θα ρισκαρω να πω οτι δεν εχει ψυχωση που λες. Απ οσα λες εδω τουλαχιστον. Απλα εισαι αναμεσα σε γονεις και αδερφια που δε σε καταλαβαινουν και δε σου φεροντε καλα και ταυτοχρονα σχετιστηκες με αγορια που παλι δε σου φερθηκαν καλα. Ευτυχως που δεν πηγες να μεινεις ή να παντρευτεις με καποιον απο αυτους σαν διεξοδο. Ειναι δυσκολη η θεση σου παρα πολυ, αν δεν εχεις ενα αλλο ατομο εμπιστο να πας, θα σου προτεινα να φερεσαι καπως διπλωματικα στο σπιτι, πηγαινε με τα νερα τους μεχρι να γινει κατι αλλο. Στον τομεα σχεσεις κοφτους αυτους τους τελευταιους γτ σε φθειρει.
-
Αν και δεν ξέρω τι να κάνω αισθάνομαι ότι πρέπει να βάλω τέλος σε αυτό το θέμα όμως είναι ότι δυσκολεύομαι γιατί δεν θέλω να τον χάσω και θα ήθελα να προσπαθήσω για να αλλάξουν τα πράγματα
-
Κάθε φορά που είναι να βγω μαζί του αισθάνομαι άγχος να μην μου πουν τίποτα από το σπίτι
-
Κάθε μέρα πιέζομαι γιατί σκέφτομαι πως αν πάρει τηλέφωνο κι ετοιμάζομαι να βγω θα λένε πράγματα από το σπίτι
-
Έχουμε ένα μήνα να συναντηθούμε από τις 3 Ιανουαρίου βέβαια πήρε 5 φορές. Περνάν τόσες μέρες και ακόμα να πάρει
-
Με την μητέρα μου και την αδερφή μου μιλάμε τώρα όμως με τον φιλο μου έχουμε ένα μήνα να μιλήσουμε απ'ότι φαίνεται τελείωσε αισθάνομαι πολύ άσχημα για τη συμπεριφορά που είχε απέναντι μου
-
Αισθάνομαι πολύ άσχημα κλαίω κάθε μέρα που μου φερόταν άσχημα και τελικά με παράτησε δεν ξέρω τι να κάνω