Εννοώ πως πειραματίζεσαι όταν δεν έχεις να χάσεις και πολλά. Και λάθος μιλώ στο β πρόσωπο, \"πειραματίζομαι\" έπρεπε να γράψω!!
anyway, όπως νοιώθει ο καθένας! Εγώ μάλλον δίνω περισσότερη αξία στην ηρεμία!
Printable View
Εννοώ πως πειραματίζεσαι όταν δεν έχεις να χάσεις και πολλά. Και λάθος μιλώ στο β πρόσωπο, \"πειραματίζομαι\" έπρεπε να γράψω!!
Υπηρχε παντα μεσα μου το ενδεχομενο να χαλασει κατι..οχι ομως οτι το πιστευα τοσο σθεναρα!Quote:
Originally posted by raphsssodos
καλά εγώ γενικά μιλούσα. επί του θέματος δεν νομίζω η φρισπίριτ να είχε σκεφτεί πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να της στοιχήσει τη σχέση της. κάνω λάθος;
μεταξύ μιας εγγυημένης απόλαυσης και της σχέσης σου τι θα επέλεγες;
Μερικες φορες μας τραβανε τα δυσκολα και τα ριψοκινδυνα.Quote:
Originally posted by Τίνα
Ισως ειναι και μια αποδειξη στον εαυτο μας οτι \"μπορουμε\"!
\"Μπορω και να ανταπεξελθω και να μην χασω και ολα τα μπορω\"!!
Αχ..αχ!
Το θέμα επιλογή για μένα είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα σημεία της ψυχοθεραπείας μου!Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά γιατί θα είναι εκ του ασφαλούς και δεν ξέρω αν θα είμαι ειλικρινης.Αλλα μόνο υποθετικά και την περίοδο αυτή θα σου έλεγα την σχέση μου.Quote:
έχε το στον νου σου τότε πριν την ξαναρισκάρεις.;)
Το παλευω αληθεα:)
Εδω σας καληνυχτιζω και σας ευχαριστω για την κουβεντουλα!
καληνύχτα
rappshode πόσο χρονών είπαμε ότι είσαι; 17;
προς τι αυτό το ξεκάρφωτο;
Ειμαι παραδοσιακος, το ξερω, αλλα αν η σχεση δεν σου παρεχει \"εγγυημενη απολαυση\" (ή τεσπα, δεν σε γεμιζει αρκετα ωστε να μην αναζητας επιπλεον), τοτε βρασε ρυζι.Quote:
Originally posted by FreeSpirit1975
Αλλα μόνο υποθετικά και την περίοδο αυτή θα σου έλεγα την σχέση μου.Quote:
Ή τον ραψου, μπας κ ηρεμησουμε λιγακι http://homepage.eircom.net/~bray/em/msperv-r.gif
χαχαχα λολ
το θέμα δεν είναι αν θα βράσεις ρύζι και ούτε αν η σχέση σου προσφέρει εγγυημένη απόλαυση ώστε να μην αναζητάς κάτι καλλίτερο (γιατί αυτό λες!) αλλά να σκέφτεσαι τις συνέπεις από πριν για να μη μετανοιώσεις.
Quote:
Originally posted by Τίνα
Δε διαφωνώ, αγαπητέ μου Κανένα, αλλά ας μη στρουθοκαμηλίζουμε. Τέτοια πρότυπα υπάρχουν στην πλειονότητα των αντρών. Αλλά δε μίλησα για παθητικό ρόλο, μη τα μπερδεύεις. Αντίστοιχα κι εγώ δε θα μπορούσα να ξεχάσω το θέαμα του άντρα μου να γ@μ@ει μια φίλη μου.
Τώρα, αν σε χαλάει η χρησιμοποίηση ενεργητικής φωνής του ρήματος για τον άντρα και παθητικής για τη γυναίκα, ε, τα παράπονα στον Μπαμπινιώτη ή σε άλλον αρμόδιο- δε φταίω εγώ!
Δεν αναφερθηκα στην αισθητικη του τριου. Υποκειμενικο θεμα. Σχολιασα το γεγονος οτι στη φραση «ο Α να γαμαει την Β», η συνδεση του θηλυκου με την παθητικη φωνη κ του αρσενικου με την ενεργητικη ΔΕΝ ειναι ζητημα γλωσσικο, μα ισχυος (που ασφαλως εχει να κανει οπως ειπες με τα προτυπα/ρολους).
Αλλα ειμαστε κι εμεις νομιζω συνυπευθυνες. Στο μετρο που χρησιμοποιουμε τη συγκεκριμενη φραση αντι καποιας εναλλακτικης, επικυρωνουμε και διαιωνιζουμε αυτη τη συμπεριφορα.
αυτό είναι πραγματικά πρωτότυπο ρε φίλε.:PQuote:
Originally posted by kanenas
Αλλα ειμαστε κι εμεις νομιζω συνυπευθυνες.
Aπο το συμβαν και μετα οταν κανετε σεξ με τον δεσμο σου, πως ειναι? πως αισθανεσαι? αυτος τι σου λεει? αναφερεται στο περιστατικο την ωρα που το κανετε?