Εμενα μ τρεχανε κ τα σαλια με το αλοπεριντιν.... Δν ειναι οτι τοσο τρεχανε οσο οτι τρεχαν κ κολλουσανε.. αηδια σορρυ αμα σε αηδιασα...
Printable View
χαχαχα ενταξη τωρα μου φαινεται σαν αστειο τοτε ομως για να βουρτσισω τα δοντια μου που λεει ο λογος μου φαινονταν λες και σηκωνα βαρη.στο τελος κατεληξα σε ενα κρεβατι ακινητοποιημενος απο μαγκωματα και επιρεαστικαν και τα βλεφαρα δεν ανοιγοεκλειναν συχνα με αποτελεσμα να με ενοχλει το φως και να με πιανει καταθλιψη οταν ξημερωνε.βαμπιρ...
απορω πως σας τεριαξε το abilify ρε παιδια εγω πολυ χαλια ενιωσα ιδιετερα οταν το πηρα σκετο..αγχος, χαλασμενο στομαχι, ναυτια....το πηρα 10-12 μερες περιπου μηπως επρεπε να περιμενω κ αλλο για να στρωσω? το σολιαν με κραταει στα ισα μου αλλα πολυ φαι ρε γμτ
δεν ταιριαζει σε ολους αλλωστε εσυ μπορει να συνηθισες το σολιαν
δεν πηρα ινβεγκα αλλα λενε οτι σεξουαλικως ειναι καλο
den ξερω αναφορικα με το βαρος αλλα ξερω οτι και ο χοντρος αν διαθετει αυτοκινητο και τις κανει τα χατηρια πεφτουν
Ρε αιντε χαστε εκει κανα κιλο π μ θελετε κ γκομενα ειναι κ θεμα θελησης περα απο θεμα φαρμακων εγω δλδ κ τοσοι αλλοι πως μπορεσαμε κ εσεις δν μπορειτε αμαν πια οποιος δν θελει να ζυμωσει 50 μερες κοσκινιζει:o
εγω ειχα αμαξι αλλα με την φορολογια που μου ριξανε το πουλησα.βεβαια το οτι το πουλησα επαιξε ρολο το οτι ξαναρχισα να παιρνω φαρμακα.παντως δεν ειναι κακο να τις κανεις ολα τα χατηρια αν το αισθανεσαι δεν ειναι εκμεταλευση και βασικα σε ερωτευονται.παντως εγω φαρμακα ξεφαρμακα κανω διαιτα και εχασα 13 κιλα
Μπραβο ρε Δημητρη! Συγχαρητηρια κ το λες τοσο απλα φαρμακα ξεφαρμακα κανω διαιτα και εχασα 13 κιλα
Σε ποσο διαστημα ταχασες?σε βοηθησε μαλλον το αμπιλι ε?
σε 1 μηνα 1,5 δεν με βοηθησε το αμπιλιφαυ η θεληση μονο