Τιποτα girl! :)
Printable View
Τιποτα girl! :)
προσποίηση...χρονια ακολουθουσα αυτήν την μεθοδο, ποσο κουραστικό είναι...τωρα ο ψυχιατρος μου εδωσε κ αντιψυχωτικα επειδη δεν μπορω να δεχτω την νοσηροτητα της καταστασης που με περιβάλλει...πιστεψε με εισαι πολυ καλυτερα...
κουραστικη η προσποιηση αλλα ο μονος τροπος μαλλον να μην εχεις τους αλλους πανω απ το κεφαλι σου. να φαινεσαι φυσιολογικος.
Τι προσποίηση ρε παιδιά? Προσποίηση ότι ακούς την ίδια μουσική για να πλησιάσεις κπ, προσποίηση ότι είσαι άνετη ενώ θες να τον φας τον άλλον? νομίζω ότι κάθε είδους σοβαρή ψυχοπαθολογική προσποίηση φαίνεται..οπότε καλύτερα να αποδεχτείς τον εαυτό σου και να πας σε κπ ειδικό να μιλήσετε κ να σε βοηθήσει να καταλάβεις κπ πράγματα. Το να κουκουλώσεις το πρόβλημα δν είναι λύση, η προσποίσηση σε κπ περιστάσεις συνηδειτά είναι αμυντικός μηχανισμός κ σε προστατεύει αλλά με μέτρο κ όχι πάντα..μπορείς να κάνεις πράγματα να ξεχνιέσαι ακόμα κ αν δν σε ικανοποιούν απόλυτα αλλά παράλληλα να ψάξεις τι σου συμβαίνει..προφανώς δν εμπιστεύσαι εσένα να σε εκφράσεις κ να κάνεις αυτό που σου έρχεται γιατί φοβάσαι! Ο φόβος τοποθετείται παλιότερα κ τώρα έχει φουσκώσει.Νιφάδα μου έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου..ψάξου κ τα πράγματα θα αλλάξουμ προς όφελος σου! :)
Kαι ΄γω δεν έχω όρεξη για τίποτα. Ειδικά για διάβασμα!:(