φιλε μου αγγελε..φορεσες καλσον με σορτσακι?
εισαι gay?οχι οτι εχω θεμα...αλλα ενας straight..σορτσακι με καλσον δεν νομιζω να φοραγε.
Printable View
Δεν είμαι gay! Φοράω τζιν σορτσάκια κολλητά (αυτά που φοράνε τα κορίτσια) με καλσόν (κυρίως μπεζ με αυτά)! Είναι τέλεια και όλοι/ες μου λενε ότι μου πάνε πάρα πολύ!! Κυρίως όμως τα καλσόν τα φοράω με φούστες όταν βγαίνω!
κι εμεις τι να κανουμε?
οχι, δεν ενοχλεις, αλλα εδω ειναι ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης. γραφουν θεματα τους ατομα που θελουν να ακουσουν καποιες ιδεες για να λυσουν τα προβληματα τους, η που χρειαζονται στηριξη γι αυτα.
εσυ, για ποιον λογο απευθυνθηκες εδω, αφου κανεις κατι που εισαι μια χαρα με αυτο?
ειναι στρειτ κ φοραει καλσον κ φουστα...ελα παναγια μου....
ε το καιμενο φοραει ενα μαλλινο που δεν ειναι καλσον..κολαν ειναι για το κρυο στη μηχανη..
χααχαχαχ! κ τον πειραζω!!
χαχαχ η αληθεια ειναι οτι αυτο το διαστημα δεν ειμαι anxious4ever..αλλα οκ cool4ever..
δεν γινεται να το αλλαξω ..η διαχειριση θα μου την πει.
επειδη κιολας γνωριζω οτι καποια στιγμη με ενα τσαφ θα ξεκινησει το στρες..αστο να υπαρχει..
με ξερω, δεν με ξερω?τωρα θα με μαθω? ενα τσαφ ειναι...
δεν νιωθω ευαλωτη βεβαια τωρα πια..ι μετα απο 4 μηνες χωρις αντικαταθλιπτικο ..νιωθω λες κ παιρνω αντικαταθλιπτικο..κ το καλυτερο μαλιστα ειναι οτι εχω κ καλυτερο ελεγχο σκεψης.
αν ομως γινει κατι κακο μακ...ειμαι σιγουρη πως ουτε να χορεψω παλι θα μπορεσω..ουτε να φαω...ουτε να ειμαι κουλ οπως ειμαι τωρα..
μακ παντως..θα ελεγα οτι εισαι πολυ ισορροπημενος ανθρωπος κ πολυ νορμαλ..κ μαρεσει τρομερ το χιουμορ σου..
δνε ξερω τι παιρνεις...τι δεν παιρνεις..αλλα εγω μια χαρα σε βλεπω!!