τιποτε αλλα πρεπει να καταλαβεις ποτε ειναι σοβαρη μια κατασταση αλλωστε πρεπει να
γραφεις ,αλλα οτι θες γραψε δε με πειραζει τωρα πλεον!αλλωστε ολα ματαια ειναι!
Printable View
Δανάη δεν το λέω με κακία ή οποιοδήποτε άλλο χαμερπές συναίσθημα αλλά πες μου σε παρακαλώ,
το έχω μεγάλη απορία... γιατί γράφεις σαν να θες να πάρεις βραβείο φτηνής ποίησης;;;
Άκου "η αγάπη μας έσβησε στο χιόνι"!!! Πιο μελόδραμα πεθαίνεις!
Λοιπόν, διάβασα όλα τα θέματα που ξεκίνησες και κατέληξα στο εξής ασφαλές συμπέρασμα.
Όποιον άντρα και να πάρεις πάλι τα ίδια προβλήματα θα έχεις, γιατί πολύ απλά έχεις πέσει
στην παγίδα της εξάρτησης. Νομίζω το παρακάτω βιβλίο θα σε βοηθούσε πολύ (το έχω κι εγώ)
http://www.e-psychology.gr/component...e6bd638fe2.jpg
η χτεσινη νυχτα ηταν πολυ ασχημη.
Δανάη"Και αυτό θα περάσει."!!! Χόερχε Μπουκάι
αποψε τη νυχτα τον συναντησα στο λιμανι του πειραια,και ηταν εξαγριωμενος.δε με θελει με τιποτε με μισει θανασιμα.
3 ωρες ημουν στο κρυο τον συναντησα και με εδιωξε μετα.μου ειπε τελειωσε δεν ξαναθελει με τιποτε και οτι δε μου το ειπε τοτε επειδη δεν το ειχε αποφασισει.ειναι λιγο δραμα το ξερω
αλλα ποτε δε θα αγαπησω αλλον ξανα.
Μπορει να μη σε θελει πια. δεν παει να πει πως οποιος χωριζει καποιον αλλον πως φταιει σωνει και καλα μια παθηση που εχει!!!!!!!!επειδη κ εγω διπολικη ειμαι, οσο πιεζεις χειροτερα ειναι!
εννοω, πως οσο βλεπει και νιωθει πως εσυ κοβεις τις φλεβες σου νιωθει πιο πνιγμενος και τυψεις κ το μονο που θα θελει θα ειναι να παει μονος να ζησει σε ενα βουνο. οταν εμενα πχ με πιεζει ΕΝΑ ατομο μονο, νιωθω πως με πνιγουν ολοι κ δεν θελω κανεναν! μην του δινεις αλλη σημασια, καθολου ομως, και θα δεις πως μονος του θα σκεφτει και θα γυρισει. αλλα πρεπει μονος του. να εχει τον χρονο του,
οχι δεν θυμουνται. ουτε εγω θυμαμαι γιατι και πως εβριζα αυτους που εβριζα πανω στις φασεις και τις μανιες μου