μιλησαμε και προσπαθησα να τον κανω να ανοιχτει αυτο που μου ειπε ειναι οτι εχει αισθηματα για μενα και οτι ισως η αποφαση του να χωρισουμε ηταν λαθος αυτο εγινε την περασμενη εβδομαδα και περιμενω να δω τι θα γινει απο εκει και περα ........
Printable View
Οτι εχει αισθηματα δεν ειναι αντικειμενο αμφιβολιας. Νταξει, καλα τα βλεπω τα πραγματα...
δεν ξερω τι να σου πω ........οταν τον εκανα να ανοιχτει και να μιλησει μου ειπε οτι ο λογος που χωρισαμε ηταν γιατι φοβηθηκε οτι θα εβγαζα καποια στιγμη αποθυμενα απο την προηγουμενη σχεση που ειχα .........το θεωρησα τελειως χαζο γιατι πολυ απλα οταν του ειπα για αυτην την ιστορια του ξεκαθαρισα οτι την εχω αφησει πισω μου και οτι για να μπορεσω να συνεχισω τα βρηκα πρωτα με τον εαυτο μου και μετα εκαναν σχεση ......σε αντιθεση με αυτον που ακομα και τωρα μιλαει για την προηγουμενη και τι εκανε και τι δεν εκανε ηταν φορες μαλιστα που συγκρινε εμας τις δυο εσυ εισαι μια ανεργη βρεφοκομος και αυτη δικηγορος πχ...............δεν ξερω λοιπον τι θα γινει αλλα καταλαβα ενα πραγμα οτι μαλλον δεν ξερει τι θελει
δεν ξερω τι να σου πω ........οταν τον εκανα να ανοιχτει και να μιλησει μου ειπε οτι ο λογος που χωρισαμε ηταν γιατι φοβηθηκε οτι θα εβγαζα καποια στιγμη αποθυμενα απο την προηγουμενη σχεση που ειχα .........το θεωρησα τελειως χαζο γιατι πολυ απλα οταν του ειπα για αυτην την ιστορια του ξεκαθαρισα οτι την εχω αφησει πισω μου και οτι για να μπορεσω να συνεχισω τα βρηκα πρωτα με τον εαυτο μου και μετα εκαναν σχεση ......σε αντιθεση με αυτον που ακομα και τωρα μιλαει για την προηγουμενη και τι εκανε και τι δεν εκανε ηταν φορες μαλιστα που συγκρινε εμας τις δυο εσυ εισαι μια ανεργη βρεφοκομος και αυτη δικηγορος πχ...............δεν ξερω λοιπον τι θα γινει αλλα καταλαβα ενα πραγμα οτι μαλλον δεν ξερει τι θελει
Ειναι για τον συγκεκριμενο που πριν μερικες μερες μας ελεγες ότι σε κτυπουσε και σε κακοποιούσε? κι ότι εμενες μαζι του απλα επειδη σε ικανοποιούσε απο αποψη ωριμότητας και χιουμορ?
Πάντως απο την απαντηση σου στο Κερασι φαινεται πως ο τυπος δεν ειναι σιγουρος για σενα, απλα δεν βρησκει καπου αλλου καλύτερα και δε θελει να χασει απο τα σιγουρα δλδ εσενα. Βεβαια οσο να ναι αμα εισαι για καμποσο καιρο με καποιον εστω κι αν δεν εισαι σιγουρος γι αυτον ειναι λογικο να υπάρχει ψυχικη συνδεση. δεν ξερω όμως ποσο εφικτο ειναι να στησεις μια μόνιμη σχεση με προοπτικη χρονου σε μια τετοια συνδεση. Πόσων χρονων ειναι αυτος? Μετα απο καποια ηλικια ο ανθρωπος, αμα δεν εχει βρει απο πιο μικρος το καταλληλο ατομο για ταιρι, αρχιζει να μπαινει στη φαση του συμβιβασμου, κάνει επιλογες που του ειναι υποφερτες ή σχετικά καλες αλλα δεν ειναι αυτο που θα θελε να εχει, ετσι για να μην μεινει μόνος, όμως τον αρνητισμο που νιωθει για την επιλογη τον βγαζει στη σχεση. Αυτο το σκεπτικο που περιγραφω πιστευω πως τον κραταει κοντα σου.
ioanni οχι τα χεις μπερδεψει με τη λονλυ μαλλον, δεν υπαρχει βια εδω και τετοια δραματα. Ειναι πιο απλη περιπτωση.
Αντιμ τι δουλεια κανει αυτος? Και μηπως ειναι λεφτας?
μαλλον τα εχεις μπερδεψει ......πριν 4 χρονια ειχα μια σχεση που με κακοποιουσε και αυτο ειναι που λεει οτι ισως να βγαλω αποθυμενα ...ειναι 44 χρονων και δεν ειναι ο τυπος που θα κανει συμβιβασμους σε μια σχεση θελει και ψαχνει απο οτι εχω καταλαβει την θυληκη πλευρα του εαυτου του σε κουβεντες που εχουμε κανει παραδεχεται οτι δεν υπαρχει κανεις που να ειναι ιδιος σαν εμας και ναι ισως να μενει κοντα μου και να μην μου το ξεκοβει επειδη δεν εχει βρει ακομα το τελειο που θελει
Εντάξει, βρήκα το λάθος! σαν χαρακτήρα πως τον βρίσκεις? δλδ ειναι εντάξει απέναντι σου? θα μπορουσες δλδ να συζησεις μαζι του? θα λεγες δλδ οτι ειναι μια καλη περιπτωση αντρα για σενα?
44... δεν εχει καταλάβει ότι όσο περνάνε τα χρόνια τα περιθώρια μας στενεύουν? ίσως το καταλαβε αυτο γι αυτο επιμενει να μενει δεμενος σε σενα, τροπον τινα του εισαι η εναλλακτική επιλογή σε περιπτωση που δεν βρει αυτο που θα θελε στη ζωη του, ωστοσο του εισαι μια επιλογη μεχρι εκει που θα μπορουσε ως συμβιβασμο να κατεβασει τον πυχη και μ αυτο το κριτηριο θα μπορουσε να συζησει μαζι σου. Αυτο ειναι το σκεπτικο που τον κρατα κοντα σου (ετσι πιστευω).
Εγω θα σου ελεγα έστω κι αν ετσι εχουν τα πραγματα και νοουμενου οτι ειναι καλος χαρακτηρας και ενταξει ατομο απεναντι σου, μην ξεκόψεις, συνέχισε μαζι του, επειδη ειτε για αντρα προκειται ειτε για γυναικα απο καποια ηλικια και μετα δεν μπορουμε να κανουμε τα ονειρα που καναμε όταν ειμασταν στα 25 μας, αναγκαστικα δλδ κατεβαζουμε τον πυχη.
θα μπορουσα να ζησω μαζι του ποτε δεν εψαχνα το τελειο γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει ........αλλα απο την αλλη οταν δεν ξεκαθαριζει τα πραγματα δλδ ειμαστε μαζι ή δεν ειμαστε δεν ξερω τι να κανω και πως να συμπεριφερθω ολο αυτο με μπερδευει
Με την πρωην του γιατι χωρισε?
δεν ξερω ..............εχω κουραστει να στελνω εγω συνεχεια μηνυματα και να τον ρωταω αν θα βγουμε νιωθω μερικες φορες οτι απο ευγενεια μου απανταει και παμε για καφε εχω πει πολλες φορες οτι δεν ξαναστελνω μηνυμα και οτι αν θελει να με παρει αυτος αλλα ποτε δεν το εχω κανει αλλα νομιζω οτι τωρα ηρθε η ωρα ξερει πως νιωθω και τι θελω και απο εκει και περα ας αποφασισει μονος του τι θελει πραγματικα ισως και αυτο να ειναι λαθος αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο
Αν ειναι ο ανθρωπος σου θα ειστε μαζι και παλι , αν οχι αστον να φυγει .