Οντως Αλέξανδρε το edit έχει αυτόν ακριβώς τον λόγο ύπαρξης, όταν όμως μπει άλλο post ανάμεσα άστα βράστα, χα, χα, χα!
Συμφωνώ με το πνεύμα αυτών που γράφεις και την λογική σου. Υπάρχει και το ρητό που λέει ότι \"αυτά που κάνεις φωνάζουν πιό δυνατά από αυτά που λες\". Γεγονός είναι ότι έχει εμπλακεί πολύ μες τα μονοπάτια του δικού του εγωϊσμού και από την άλλη και η Kelly αισθάνεται τις δικές της τύψεις και ενοχές λες και δεν θα είχε βρεθεί κάτι άλλο όμως.. τι τα θες τι τα γυρεύεις. Καμμιά φορά κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται έτσι ώστε να ξεπερνιούνται. Τι να πω, μήπως δεν έχω περάσει τα ίδια και χειρότερα και ακόμα παραμένω; Εκτός από το δικό μου πείσμα και την δική μου απόφαση να παραμένω και να προσπαθώ δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να του αποδώσω ευθύνες για αυτή μου την απόφαση. Οταν είμαστε εμείς έτοιμοι τότε προχωρούμε παρακάτω, διαφορετικά μένουμε και βολοδέρνουμε. Ενα κλικ είναι και μόνο στο δικό μας μυαλό είναι το πότε και το που θα γίνει, αν γίνει ποτέ. Ολοι έχουμε επιλογές στην ζωή μας από τις πιό απλές μέχρι τις πιό πολύπλοκες, μόνο που καμμιά φορά δυσκολευόμαστε να το καταλάβουμε και να το δούμε. Μάλλον κάποιος λόγος θα πρέπει να υπάρχει και για αυτό....