Αλεκο κοψε τις μαλακιε* !! συγγνωμη για την εκφραση
Το να πεθανεις ειναι βολικο για σενα . Σκεφτηκες ποσο πονο θα δωσεις στους γονεις σου ?
Ειμαι κι εγω σε παρομοια φαση με σενα. Εμενα δε με νοιαζει για τον πατερα μου ( τον θεωρω υπαιτιο ) , με νοιαζει για τα 2 μου αδερφια που ηδη εχασαν την μανα τους .
Μηπως το οτι δεν μπορεις να κανεις φιλους οφειλεται σε σενα τελικα ? Μηπως δεν αποδεχεσαι εσυ τον εαυτο σου ? Δυστυχως , αμα δεν αγαπας εσυ τον εαυτο σου κανεις δεν προκειται να το κανει . Η σχολη δε σ αρεσει , δε σου δινει ενα νοημα ?
Απο την αλλη τι εχεις να χασεις ? Φιλους ? Εισαι στο μηδεν . Μονο να κερδισεις μπορεις . Αμα θες μπορει να το δεις σαν ενα πειραμα , μπορει να ακουγεται ηλιθιο αλλα εγω το κανω ορισμενες φορες . Παρατηρησε τις αντιδρασεις των ανθρωπων . Προσπαθησε να κανεις φιλους , πες κατι , αν δεν πετυχει το πειραμα αποτυχε , την επομενη φορα θα δοκιμασεις κατι αλλο .
Μπορεις να συνεχισεις στον ιδιο ψυχολογο ή να αλλαξεις αν δεν νιωθεις ανετα ( λαθος του που ειδοποιησε τους γονεις εφ οσον εισαι ανηλικος , αλλα ισως αυτος ξερει καλυτερα ) . Ενα ειδικος μπορει να σε καθοδηγησει . Μπορει να επεσες στη λαθος περιπτωση , μην απογοητευεσαι .
Καλημερα και καλη δυναμη .